Nézzünk rá a Bitcoin Minetrix-ra: átverés vagy legális?

-


Vendégbejegyzés


Kifejezetten trendi a kriptohírekben és a közösségi média oldalakon az új Bitcoin Minetrix kriptopénzről írni, de a befektetők aggódnak, hogy legális-e (már csak a felhőbányászati iparág átverésekkel tarkított múltja miatt is).

Ami biztos, hogy a szakértők által is támogatott decentralizált felhőbányászati platform előértékesítése során eddig több, mint 460.000 dollárt gyűjtött már össze.

Vizsgáljuk meg jobban a Bitcoin Minetrix-ot, és döntsük el, megbízhatunk-e benne.

Ismerd meg a Bitcoin Minetrix-ot (BTCMTX)

A Bitcoin a 2024 áprilisa után bekövetkező bikapiacra vár. De miből gondolják sokan, hogy meg is lódul majd?

Nos, a helyzet az, hogy ekkor kerül sor a következő Bitcoin feleződés eseményére, mely során a tokenek mennyisége a felére csökken (blokkonként 6,25 BTC-ről 3,125-re). Ez deflációs kínálatot hoz létre, amitől a bikapiac már csak egy ugrásnyira van.

A Bitcoin-bányászat a kriptopiac egyik legjövedelmezőbb ágazata, főleg egy-egy bikafutam során, mert akkor a bányászok BTC-tartalékai és jutalmai igencsak felértékelődnek.

Viszont a lakossági befektetőknek esélye sincs ebben a történetben, melynek fő oka az, hogy a versenyképes bányászati tevékenység megteremtéséhez hatalmas beruházási költségekre van szükség.

A Bitcoin proof-of-work mechanizmusa előidézi a bányászok közötti versenyt, és ezzel biztosítja azt, hogy a hálózat biztonságos és decentralizált maradhasson.

Viszont ezt a versenyt megkerülve egyes gazdag vállalatok ASIC-alapú bányászfarmokat húztak fel, és olyan mennyiségű számítási teljesítményt birtokolnak, amelyre egy halandó, CPU-val rendelkező Bitcoin-bérlő sosem lesz képes.

Így jöttek létre a hatalmas bányászpoolok, például a Foundry és az Antpool, melyek a BTC globális hash-arányának közel 50%-át képesek ellenőrizni.

Igaz, hogy az ázsiai országokban olcsóbb a bányászat, mint a nyugati területeken, de még így sem elég kedvező.

Míg 1 BTC bányászatához egy egyéni bányász átlagos háztartási áramigénye több mint 46 ezer dollár, addig Olaszországban ugyanezért 200.000 dollárnál is többet kellene áldozni.

Bitcoin Minetrix

Erre a monopol helyzetre nyújt most megoldást a Bitcoin Minetrix platformja, mely bányászati tevékenység nélkül teszi elérhetővé a kisbefektetők számára is a bányászati jutalmakat.

Annak a befektetőnek, aki próbára tenné a stake-to-earn tokent, csak egy Ethereum-kompatibilis pénztárcára (pl. MetaMask) van szüksége.

A befektetők a kapott krediteket bányászati energia vásárlására és BTC jutalmak megszerzésére fordíthatják.

A Bitcoin Minetrix bányássza a Bitcoint, hogy ne neked kelljen

A felhőbányászat 2013-ban kezdte meg térhódítását, amikor egyértelművé vált, hogy a  kisbefektetők soha nem fognak tudni versenyezni a dúsgazdag bányászati vállalatokkal.

A felhőbányászat felkínálta ezeknek a technikai szakértelemmel nem rendelkező befektetőknek, hogy kibéreljék a számítási teljesítmény bizonyos hányadát.

A kezdetben sikeres ágazatot hamarosan bepiszkították a magas hozam ígéretével törvényesnek tűnő honlapokat létrehozó csalók, akik rendre eltűntek a befektetők pénzével.

Aztán van itt még egy keserű példa: 2018-ban a Genesis Mining arra kényszerítette az ügyfeleket, hogy hosszabbítsák meg a szerződésüket 5 évvel, különben elveszítik az összes szolgáltatást.

Ezek után teljes mértékben érthető, hogy miért nem fürdik ovációbanegy új felhőbányászati projekt a megjelenésekor.

A Bitcoin Minetrix viszont igyekszik minden kételyt eloszlatni a  stake-to-mine mechanizmusával és a felhőbányászat tokenizált megközelítésével.

Bitcoin Minetrix

Mivel a tokenek alkalmasak a kereskedésre, és a befektetők tulajdonában vannak, nincs szükség letétre, és készpénzalapú szerződésekre sem.

A biztonságot tovább fokozza, hogy lekötéseket bármikor fel lehet bontani, és a tokeneket szabadon ki lehet venni. 

A projekt ismertetőjében azt olvastuk, hogy a kisbefektetők passzív jutalmakban részesülhetnek azáltal, hogy az előértékesítés során megvásárolják a tokeneket, és lekötik őket.  

Tekintsd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

A Bitcoin Minetrix átverés vagy legális?

A jelenlegi információk alapján a Bitcoin Minetrix egy legális felhőbányászati platformnak tűnik. 

A $BTCMTX token intelligens szerződését a Coinsult auditálta is szeptemberben – az audit során pedig nem derült fény sebezhetőségre, vagy manipulációs nyomokra.

Bitcoin Minetrix

A token jelenleg körülbelül 1559%-os APY-t kínáló lekötési programja a hosszú távú tokenlekötésre való ösztönzéssel próbálja biztosítani a bevezetés utáni árstabilitást és a hálózati biztonságot.

Az olyan népszerű kripto YouTuberek, mint Michael Wrubel és Jacob Bury azt állították, hogy Bitcoin Minetrix token bullish lendületet fog venni.

A több mint 25 000 feliratkozóval bíró Crypto Whale Pumps csoport adminja pedig egyenesen a Telegramon osztotta meg azt a hírt, hogy nemrég sikeresen befektetett a projektbe.

A BTCMTX tokent kiemelték továbbá a Binance Feed-en, és a Yahoo Finance fintech oldalon is.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Ez is érdekelhet 

Legfrissebb bejegyzéseink

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!