Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

-


Vendégbejegyzés


A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van. 

A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár: egészen közel sompolygott minden idők 0,055 dolláros csúcsához, a piaci értéke pedig 110 millió dollár körül volt.

Ez egy rekordmagasságú, majdnem 90%-os emelkedést jelent a szerdai, 0,03 dollár alatti mélypontról felkapaszkodva.

Forrás: coinmarketcap

A gyors árfolyamugrás a Wall Street Memes pénteki X posztjának (korábban Twitter) közzététele után következett be.

Ebben a posztban lebegtették meg az első termékük, és az októberi token visszavásárlási program bevezetését.

Egy, a $WSM tokenhez kapcsolódó termék meglehetősen a token hasznosságát, és így a keresletet is, a visszavásárlási program pedig idővel csökkentené a $WSM token kínálatát, növelve annak szűkösségét és persze a fennmaradó tokenek értékét.

Vásárolj WSM tokent az OKX-en

Vajon képes-e megismételni a $WSM a Rollbit ($RLB) sikerét a visszavásárlási programmal?

A Rollbit kripto-szerencsejáték natív tokenje ($RLB ) még augusztus elején produkált egy 60%-os napközbeni emelkedést.

Ez a szerencsés reakció annak köszönhető, hogy a projekt beharangozta a token visszavásárlási programját.

A csapat az ebből származó nyereség egy részét időközönként $RLB vásárlásokra fogja felhasználni, melyből néhány elégetésre is kerül. Mindez együttesen új keretet ad a token keresettségének, és csökkenti a teljes kínálatot is.

A Rollbit ($RLB) azután érte el 700 millió dollár körüli piaci kapitalizációs csúcspontját, miután bejelentette a visszavásárlás tényét. 

A Wall Street Memes is abban reménykedik, hogy hasonló vagy még lenyűgözőbb piaci tőkeérték növekedésben lehet majd része.

Ugyan a Rollbit a visszavásárlás bejelentésekor már rendelkezett egy folyamatosan nyereséges termékkel (kripto-szerencsejáték platform), viszont nem bír akkora hírnévvel, vagy követői bázissal, mint a Wall Street Memes, melynek több mint 1 millió követője van a közösségi média csatornáin.

Mivel a Wall Street Memesnek a 2023-as év egyik legnagyobb kripto előértékesítése során több mint 25 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, bőven van erőforrása az új termék fejlesztéséhez. 

Ha a Wall Street Memes képes lesz elérni a Rollbit sikerét, és megközelíti a 700 millió dolláros piaci részesedést, az több mint tízszeres nyereséget jelentene az előértékesítés befektetői számára.

Vásárolj WSM tokent az OKX-en

Láthatáron az új Tier-1 tőzsdei jegyzések

Miután az OKX felvette a kínálatába a $WSM tokent, több más tőzsde is követi a példáját, és 29-én, pénteken például a MEXC is jegyezte a $WSM-et. 

A további tőzsdei jegyzések valószínüleg nagy vételi nyomás alá helyezik a $WSM-et, szóval van miért izgatottnak lennünk október 3-án, amikor a Wall Street Memes bemutatja az új Tier-1 tőzsdei jegyzéseket.

Magától értetődő, hogy minél több tőzsdén érhető el a $WSM, annál egyszerűbbé válik a lakossági befektetők számára a token megvásárlása, és persze annál nagyobb a valószínűsége is egy erőteljes árfolyam-növekedésnek.

Érdemes figyelni a Wall Street Memes izgalmas, 50.000 dolláros airdropjára, melyre itt tudsz jelentkezni

Aki pedig $WSM tokent vásárol, az a lekötésükkel jelenleg 35% körüli hozamra is szert tehet. 

Vásárolj WSM tokent az OKX-en

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!