A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

-

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot.

A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a helyzetet?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Míg az NFT ökoszisztéma visszaesést szenvedett, a DOT árfolyama a befektetők felé fordul a bikás piaci helyzetnek köszönhetően.

A Polkadot NFT-k csökkenésnek voltak szemtanúi

A Santiment grafikonjára pillantva kiderült, hogy a Polkadot NFT ökoszisztéma az elmúlt hét napban csökkenést regisztrált a legfontosabb mérőszámok tekintetében.

A grafikon szerint a DOT összesített NFT Trade Counts száma a múlt héten meredeken zuhant.

Sőt, a blokklánc NFT Trade Volume USD-ben kifejezett volumene is csökkent, ami aggasztónak tűnt.

Azonban a Polkadotnak van egy trükk a tarsolyában. Egy szeptember 29-i tweet szerint a Polkadot és a Sovereign Nature Initiative által működtetett Sub0 Biodiversity Collection NFT-jei készen álltak az igénybevételre.

Ez volt az első dekódolt vagy sub0 NFT gyűjtemény, amelyet a Polkadot Asset Hubon készítettek.

Az új NFT-k elindítása segíthet abban, hogy a blokklánc nagyobb érdeklődést keltsen a vásárlók körében, ami segíthet javítani a Polkadot legfontosabb NFT-mérőszámait a következő napokban.

A DOT emellett bikára fordul

Miközben ez történt, a DOT árfolyammozgása bikássá vált, ami az általános bikás piacnak tudható be.

A CoinMarketCap szerint a DOT csak az elmúlt 24 órában több mint 3%-kal emelkedett.

A cikk írásakor a DOT 4,267 dolláron kereskedett, több mint 5,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Az árfolyam-emelkedésnek köszönhetően a coin 1 hetes árfolyam-volatilitása is megugrott.

Érdekes módon bikás jel volt a kereskedési volumen, amely az árfolyamával együtt emelkedést regisztrált, ami az árfolyam-emelkedés támaszaként működött.

Néhány más mérőszám azonban medvésnek tűnt. Például az árfolyam-emelkedés ellenére a DOT közösségi volumene enyhén csökkent.

Továbbá, a Binance Funding Rate pirosra váltott, amikor az ára emelkedett, ami arra utal, hogy a befektetők nem szívesen vásároltak DOT-ot magasabb áron.

polkadot
Forrás: Santiment

A DOT napi grafikonjának áttekintése segített jobban megérteni, hogy mit várhatunk a tokentől az elkövetkező napokban.

A legtöbb piaci mutató továbbra is bikás maradt a Polkadotra, ami további árfolyampumpálást sugall.

polkadot
Forrás: TradingView

Például a Chaikin Money Flow (CMF) mutatója éles emelkedést regisztrált. Ráadásul a Relative Strength Indexe (RSI) is jóval az 50-es semleges szint felett volt.


Olvastad már? A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!