Monero (XMR) technikai elemzés 10.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Monero (XMR)

A Monero (XMR) 5,3%-os emelkedéssel folytatta az elmúlt nap során a bikarallyt, és ezzel átlépte a 150 dolláros pszichológiai ellenállási szintet.

Korábban az XMR augusztus 21-én és szeptember 15-én kétszer is elutasításra került ezen az ellenállási szinten.

Így a szint bikás áttörése a Monero további bikás nyereségére utalt rövid távon.

Eközben a Bitcoin (BTC) továbbra is nehezen tudta áttörni a 28.000 dolláros plafont, mivel ugyanezen időszakon belül a 27.900 dolláros árfolyamhatárnál maradt.

A charton lévő mutatók erős vételi nyomást mutattak az XMR-re. A CMF (Chaikin Money Flow) a szerkesztési idő szerint +0,27 volt, ami a jelentős tőkebeáramlást emeli ki.

Hasonlóképpen, az RSI (Relatív Erősség Index) erős vételi nyomást mutatott 66-os értékkel, éppen a túlvásárolt zóna határán.

A vevők folytathatják a bikás trendet, a következő célpont az 160 dolláros ellenállási szintnél található.

Ez lehetőséget nyújt a vevőknek arra, hogy a jelenlegi árszintről további 4%-os nyereséget könyveljenek el.

A 155 dolláros árzóna azonban kritikus akadályt jelenthet, mivel augusztus 17-én erős eladási nyomásnak volt tanúja.

Ez visszahozhatja az eladókat a piacra, és az új 150 dolláros támasz újbóli tesztelése is lehetséges.

moneroFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.20.

Prémium Bitcoin (BTC) Úgy tűnik, hogy rövid távon a Bitcoin (BTC) árfolyama egy sávban ragadt, de hosszú távon a token egy előre beprogramozott emelkedést követ. A jól ismert...

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!