Az S2F-modell megalkotója eltűnik, ha az árfolyam 6 számjegyű lesz

-

„Csúnya” világ vár ránk, ha a bitcoin a stock-to-flow–modell alapján valóban eléri a 288 ezer dolláros vagy magasabb szintet. PlanB szerint a kormányok küzdeni fognak majd érte.

A bitcoin ezen ármodelljének megalkotója – aki úgy jósolja, 2024-ig 288 ezer lesz a bitcoin USD-árfolyama – eltűnik, ha előrejelzései valóra válnak.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Stephan Livera podcast legutóbbi, május 5-i epizódjában PlanB a bitcoin bikaforgatókönyvének lehetséges következményeire figyelmeztetett.

PlanB: A 288 ezer dolláros BTC világa csúnya lesz

A stock-to-flow legújabb változata, az S2FX múlt héten jelent meg, és a korábbi változathoz viszonyítva ötször nagyobb árfolyamokat jósol.
PlanB szerint – annak ellenére, hogy egyértelműen elégedett a nagyságrendi változással – az eredmények nem lesznek problémamentesek.

Forrás: PlanB

„El fogok tűnni, ha a modellem sikeres lesz, mert ha a modell sikeres lesz, az nem lesz túl szép kép” – mondta.
„Csúnya lesz, talán még háború is – valakinek van bitcoinja, megint másoknak nincs, lesznek országok, amelyeknek lesz, lesznek, amelyeknek nem, az amerikai dollár elveszíti majd értékmegőrző státuszát, geopolitikai lesz, militáris lesz.”

Új modell, ha a korábbi nem jön be

Ha azonban az elvárások mégsem jönnének be, PlanB továbbra is jelen maradna a közösségi médiában.

„Nem erről van szó; azért fogok maradni, mert egy új modellre lesz szükségünk” – mondta.

A kritikusok egyébként továbbra is sorba állnak, hogy darabokra szedjék a stock-to-flowt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, ezek között szerepel J0E007, a Bitfinex bitcoinbálnája, de Vitalik Buterin is.
PlanB úgy érvelt, hogy azok, akik megkérdőjelezik a modell hitelességét, nem mutattak fel bizonyítékot vagy álltak elő egy olyan alternatívával, amely egyértelműen pontosabb.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

4 napon belül, a Bitcoin 3. blokkjutalom-felezésekor a hálózat eléri azt a mérföldkövét, ahonnan az egész stock-to-flow–modell útvonala – melynek végállomása akár a 288.000 dollár is lehet – indul.
Hogy PlanB eltűnésére reagáljunk: elképzelhető, hogy PlanB néven a kereskedő már nem fog felbukkanni, de mivel álnévről van szó, és senki nem tudja, ki állhat mögötte, valamikor a jövőben egy más formában még hallhatunk felőle (ha meg minden kötél szakad, McAfee majd előállhat azzal, hogy ő volt).

Olvastad már? Minek várjunk a 2.0-ra? Skálázhatóság és ingyen tranzakciók már most!

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!