Aggodalomra adhat okot az egyik kriptotőzsde forgalma

-

A bitcoin és a kriptopiacok 2020-as ingadozásai jelentősen megváltoztatták a piaci viszonyokat. Sok befektető utalta ki vagyonát a centralizált tőzsdékről, hogy a hosszú távú „hodl” stratégiát alkalmazza.
Egy egybeesett azzal, hogy áprilisban jelentősen megcsappant a megbízható tőzsdék forgalma.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A történelmi adatok alapján ez figyelmeztető jel lehet, ugyanis a forgalom csökkenése előrevetítheti az árfolyam irányát.

A kriptobefektetők egyre kevésbé bíznak a centralizált tőzsdékben

A Glassnode adatai azt mutatják, hogy példátlan mértéket öltött a kriptotőzsdékről kiáramló pénzek mértéke: hat hónapos mélypontra került a tőzsdék vagyonra.
Ez a hatalmas csökkenés azt mutatja, hogy a kereskedők hidegtárcákba küldik vagyonukat, amely azt jelenti, hogy nem mostanában terveznek eladni.

Forrás: Glassnode

Emellett az is közrejátszhat, hogy a befektetők már nem bíznak meg annyira a centralizált cégekben.
A BitMEX jelentősen veszített piaci helyzetéből, miután március közepén 3800 dollárig zuhant a bitcoin értéke.
Több elemző szerint a BitMEX hirtelen likvidációi felelősek a népszerűség csökkenéséért, a befektetők emiatt hagyhatják ott a centralizált platformokat.
Emiatt a bitcoin iránti érdeklődés a tőkeáttétes piacokon rekord alacsony szinten van, amely azt mutatja, hogy az aktív kereskedők is várakoznak.

A forgalom csökkenése azt jelzi, hogy hamarosan árfolyamcsökkenés várható

A kriptotőzsdék forgalmának csökkenése egy elemző szerint nagyon borús jel lehet a piac szempontjából.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

Larry Cermak egy Twitter-bejegyzésben beszélt a jelenségről. Elmondta, hogy a vezető oldalak forgalma közel 30%-ot csökkent március és április között.

„A megbízható tőzsdék forgalma nagyot zuhant áprilisban, ez pedig sosem volt jó jel. Márciushoz képest 28,4%-os a csökkenés.”

A forgalom ugyan sokat nőtt januárhoz képest, de egy ilyen mértékű zuhanás egy hónap alatt általában a piac gyors megfordulásához vezethet.

Olvastad már? A BAT fejlesztői elmondták, hogy miért választották az Ethereumot

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!