A népszerű Brave böngészőt támogató Basic Attention Tokent (BAT) eredetileg a bitcoin hálózatán adták ki, mielőtt az Ethereumra váltott volna – derül ki az egyik fejlesztő május 4-ei bejegyzéséből.

A Brave számára Ethereum > Bitcoin

Jonathan Sampson, a BAT egyik fő fejlesztője válaszolt annak a pesszimistának, aki azt állította, hogy a protokoll gyorsabban futott volna a Bitcoin Lightning Networkjén.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Mint mondta:

A fejlesztő kiemelte, hogy a bitcoin hírhedt tranzakciós ideje, a hálózat telítődése és a költségek majdnem a BAT vesztét jelentették. Sampson szerint a magas költségek miatt a felhasználók egy utalásért rengeteget fizettek.

Sampson azonban nem zárta ki teljesen a bitcoint. Egy felhasználó azt kérdezte, van-e esély arra, hogy a Lightning Networkön fusson a projekt egy verziója.

Erre a fejlesztő azt felelte:

„Ahogy korábban elmondtuk, szükség szerint alkalmazkodunk, de én személy szerint nem látom, hogy bármilyen előny származna abból, ha a Bitcoin hálózatán futna a rendszer.”

Hozzátette, hogy a Brave több mint 13 millió egyedi felhasználóval rendelkezik.

Az Ethereum hálózata is telítődhet, mint ahogy az 2018-ban a CryptoKitties esetén is megtörtént. Ekkor több mint egy óra kellett egy tranzakció megerősítéséhez, és egyes felhasználók akár 90 dolláros tranzakciós költségeket fizettek.

Sampson is aggódik emiatt. A Brave 2016/17-es problémái „elég egyediek voltak azon a ponton.” A felhasználók most egyszerűen beszállhatnak a BAT-fizetésekbe a reklámok megtekintéséért és ez nem ütközött problémákba a projekt indulása óta.

A BAT felemelkedése a vezető kriptopénzek köré

A BAT alapjai hihetetlen mértékben megerősödtek indulása óta. Továbbra is az egyik legszélesebb körben használt kriptopénz, és a felhasználók száma jelentősen megugrott a Brave 1.0-s verziójának indulása óta.

A Binance és a Brave nemrég bejelentette egy böngészőbe épített kereskedőmodul indulását, amely integrálná a két szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó a böngészőből futtassa a Binance szolgáltatásait.

A cikk írásakor 0,18 dolláron áll a BAT árfolyama, értéke pedig 7%-ot emelkedett április óta. A múlt hónap során a kriptopénz adatai azt mutatták, hogy árfolyama tovább nőhet a Gemini-listázást megelőzően.

Olvastad már? John McAfee 99%-os bizonyossággal tudja, ki Satoshi Nakamoto

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂