A Brave böngésző integrálta a Binance modulját

-

A Binance-modul korábban csak a Brave Nightly és a béta verziókban volt elérhető.
Az adatvédelemre összpontosító Brave böngésző integrálta a Binance modulját a legújabb, stabil kiadásába, így mostantól minden asztali alkalmazásban elérhető.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

Az április 30-ai bejelentés szerint a modul alapértelmezetten is engedélyezett, így több millió felhasználó találkozhat mostantól a kriptotőzsdével.
A Binance-modul korábban csak a Brave Nightly és béta verziókban volt elérhető.

Kapcsold be, lépj be és kereskedj

Egy új ablak vagy lap megnyitásával láthatóvá válik a Binance-modul a Brave-jutalmak mellett az oldal jobb oldalán.
Ezt követően összeköthetjük a modult a Binance felhasználói fiókjainkkal, majd láthatjuk vagyonunkat és kereskedhetünk.
Az összegek kimutatása mellett a felhasználók vásárolhatnak és utalhatnak kriptopénzeket a tőzsdére és kriptopénzekkel is kereskedhetnek.

Beépített biztonság

A modult közvetlenül beépítették a böngészőbe így az adataink is védve vannak, mivel az csakis a Binance API-val kommunikál, a felhasználó engedélyével.
A felhasználók könnyen kikapcsolhatják a modult, így a böngésző nem tud kapcsolatba lépni a Binance felhasználói fiókjaikkal, hacsak nem lépnek be újra. A modul alapértelmezetten látszik, de manuálisan is el lehet rejteni.

Okostelefonokra később várható

A Brave böngésző összesen több mint 13,5 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik. A funkció jelenleg az asztali alkalmazás számára elérhető Windows, Mac és Linux operációs rendszereken.
Android és iOS készülékekre még idén elérhetővé teszik a modult.

Olvastad már? Újabb bullish alakzat jött létre a bitcoin havi nézeten

Forrás:  cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!