Peter Brandt: Az XRP pengeélen táncol

-

A mostani kriptoraliból az XRP sem maradt ki. A márciusi 11 centes aljáról több, mint 100%-ot erősödött.
Mikor a bitcoin 9400-on tetőzött, az XRP 23 centet ért el, erős teljesítményt produkálva a lefelé tartó hosszú távú trendje ellenére.
Viszont ennek ellenére több elemző is úgy véli, ez a medvés trend továbbra is uralni fogja a hosszabb időtávot.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egyesek már úgy fogalmaznak, hogy a holderek számára eljött a végső pont.

Nem XRP holdernek való vidék

Peter Brandt, aki közel 40 év árupiaci és értékpapír-kereskedelmi tapasztalattal bír, és hozzáértő technikai elemzőként ismerik a kriptoszférában is, elmondta, az XRP grafikonján olyan út rajzolódik ki, amely nem ígér sok jót a tulajdonosok számára:

„Ez a grafikon nekem azt mondja, hogy a holderek – és most 40 milliárd tokenről beszélünk – 2300-2400 satoshis támasza a végső állomás. Az eladók sokkal agresszívebben nyomulnak tavaly október óta. Ha ez a támasz elesik, számíthatunk az 1100 satoshis szintre, azaz a felére eshet az árfolyam.”


Brandt végül ennél is tovább ment, és úgy fogalmazott, hogy „a token épp a nulla felé tart”. Ez persze egy végletes kijelentés, főleg a mostani ralit figyelembe véve.
Viszont ehhez hasonlóan fogalmazott már márciusban is, mikor felhívta a figyelmet a hosszú távú trend medvés jellemzőire.

Az XRP és a medvék

Nem Brandt az egyetlen, aki szerint az XRP nagyot fog esni a bitcoinnal szemben. A Brave New Coin elemzője, Josh Olszewicz is hasonló grafikon osztott meg nemrégiben.
Ahogy Brandt csártján is, itt is látható, hogy a token az elmúlt nyolc hónap során minden támaszt letört az esése során, még azokat is, amelyek előtte hónapokig tartották.
Emellett azt is megmutatja, hogy olyan régióba ért az árfolyam, ahol kicsi a likviditás, ez pedig ahhoz vezethet, hogy zuhanás esetén ezeket a szinteket villámgyorsan keresztülszelheti.


Ezeket a várakozásokat a láncon végzett adatelemzés is alátámasztja. Olszewicz rá is világít a videóelemzésben, hogy a lánc elemzése során kapott adatok messze vannak a pozitívtól.
Mind a tranzakciós volumen, mind az aktív tárcák száma folyamatosan csökken a 2018-as csúcs óta. Ezzel egyidőben pedig a hálózat általános aktivitása is lefelé tartó trendben van.

Eljött a bitcoin ideje

Eltekintve attól, hogy mit gondolunk az XRP gyengélkedéséről, az elemzők jelenleg egyetértenek abban, hogy a bitcoin hamarosan túlteljesíti az altok többségét.
Ha ez a feltevés helyes, az XRP esése a BTC páron szinte elkerülhetetlennek tűnik.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

A Blockfyre vezető elemzője a múlt hónapban szintén hasonlóan nyilatkozott. Szerinte a felezés következtében fellépő volatilitás a sarokba fogja állítani az altokat.
Ehhez viszont hozzá kell tenni, hogy szintén ő hasonlította az altokat egy zenekar muzsikusaihoz, mivel a mozgásuk során egymáshoz igazodnak, nem a fundamentumokhoz:

„Mikor az altok emelkednek, az nem túl meggyőző, hiszen általában csapatostul követik ugyanazt az utat. Az egyes típusú coinok együtt mozognak. Mintha koordinálva lenne a mozgás, legalábbis az elmúlt három évben nem volt olyan, hogy az összes együtt emelkedett volna.”

Olvastad már? Aggodalomra adhat okot az egyik kriptotőzsde forgalma

Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép: Twitter Trends 2020
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!