A bitcoincímek adatai alapján jelentős ellenállás várhat ránk

-

A befektetők egyre jobban bíznak abban, hogy a bitcoin értéke ismét emelkedésnek indulhat.
Azonban fontos megjegyezni, hogy két kulcsfontosságú szint áll előttünk, melyek jelentős ellenállási szintek lehetnek.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A bitcoin áremelkedése egy több éves tendenciát mutat

A cikk írásakor 9900 dolláron 5%-os pluszban van a bitcoin, amely jelentős előrelépés a tegnapi, 8700 dolláros napi mélyponthoz képest, amely egy konszolidáció után alakult ki.
A tegnapi áremelkedéssel a bitcoin áttörte a 9200 dolláros kemény ellenállási szintet, így sikeresen azt megtörte a csatornát, melyben korábban mozgott az értéke.
Annak érdekében, hogy az elkövetkezendő napok és hetek során tovább növekedjen az értéke, elengedhetetlen, hogy a vásárlók a korábbi ellenállásból támaszszintet alakítsanak ki.
Fontos tényező lehet, hogy a bitcoin meg tudja-e törni azt a hosszú távú lefelé tartó irányzatot, amely már tavaly június óta tart.
A „Pentoshi” névre hallgató népszerű kriptokereskedő a Twitteren nemrég beszélt ennek az irányvonalnak a fontosságáról – szerinte akár 10 500 fölé is küldheti a bitcoin árfolyamát.
https://twitter.com/Pentosh1/status/1258020397896863745

„A bitcoin próbára tette azt a lefelé tartó irányzatot, amely már tavaly június óta tart. Ez a 2019-es csúcs környéke. Ha ezt sikerül megtörni, akkor 10,2-10,5 ezer köré emelkedhetünk, de ha nem sikerül, akkor 8400 dollárig zuhanhatunk.”

Ha a kriptopénz sikeresen 10 000 dollár fölé emelkedne, akkor teljesen visszaállna az értéke a késő február/március közepén látott szintekre.
A Bitcoin-tárcák elemzése alapján jelentős ellenállással szembesülhetünk 9500 és 9700 dollár között.

A bitcointárcák jövedelmezősége alapján a bitcoin korábban nem látott ellenállással szembesülhet 9500 és 9700 dollár között.

Az IntoTheBlock blokkláncelemző platform említette ezt az ellenállást, miközben saját In/Out of the Money Around Price (IOMAP) mutatójukat is megemlítették:

„A bitcoin ismét átlépte a 9200 dollárt, és saját IOMAP-mutatónk azt mutatja, hogy a legnagyobb ellenállás 9500 és 9700 dollár között lesz.”

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

Hamarosan kiderül, hogy a bitcoin meg tudja-e törni ezt a több éves irányzatot, miközben ellenállással szembesül a jelenlegi árfolyam felett.

Olvastad már? Az S2F-modell megalkotója eltűnik, ha az árfolyam 6 számjegyű lesz

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja ez a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!