Az Amber Group vezérigazgatója szerint a bitcoin már nem lufi

-

Michael Wu szerint a nagy ingadozások ellenére a bitcoint már nem fenyegeti egy lufi veszélye.
A bitcoint – több mint 10 éves fennállása során – már sokan nevezték lufinak.

Michael Wu, az Amber Group pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég vezérigazgatója szerint azonban ennek vége.

„Mindig így zajlik ez egy paradigmaváltás során.” – mondta Wu egy CNBC-interjú során. „Az emberek kételkednek, szkeptikusan állnak hozzá, amely természetes, mivel idő kell hozzá, hogy megértsék mi ez az új dolog, és fenntartható-e.”
„Az elején a szkepticizmus jelentős áringadozással jár. Azonban úgy gondolom, hogy a bitcoint már nem lehet lufinak nevezni, mivel már intézmények, milliárdosok, több milliárd dollár értékű cégek is kezdenek beszállni. Bitcoint vásárolnak, és csak 21 millió bitcoin lesz valaha.”

Ezzel arra utalt, hogy az elmúlt hónapok során számos nagy befektető lépett be. A Microstrategy egymaga több mint 1 milliárd dollárt fektetett bitcoinba. A MassMutual 100 millió dollárral, a Square pedig 50 millió dollárral szállt be a kriptovilágba.
A bitcoin hosszú távú árfolyam-emelkedésében kiemelt szerepe van a korlátozott készletnek és az egyre növekvő érdeklődésnek.

„Továbbra is lesznek ingadozások és rövid távú korrekciók. Lehet, hogy egyes korrekciók durvábbak lesznek, de már átléptük azt a pontot, hogy a bitcoint lufinak nevezzük.”


Wu a bitcoin vagyontárolási szerepéről is szót ejtett. A bitcoint sokszor hasonlították az aranyhoz az elmúlt évek során.

„A legrosszabb az, hogy a bitcoin az arany egy jobb formája.”

Szerdán az Amber Group bejelentette, hogy a cég egyik üzlettársa, Annabelle Huang azt a feladatot kapta, hogy tovább népszerűsítse a bitcoint az intézményi és hagyományos befektetők körében a dél-koreai, japán, hongkongi, szingapúri, tajpeji, és észak-amerikai régiókban.

Olvastad már? Fairspin blokklánckaszinó – új játékok, nagy versenyek, hatalmas bónuszok

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!