A Solana NFT-k ismét a középpontba kerültek

-

A Solana (SOL) NFT ökoszisztémája továbbra is virágzik, mivel a legfontosabb NFT-mérőszámok emelkedést regisztráltak.

Több új kollekciót is elindítottak a Solana-n, ami további növekedést eredményezhet.

Miközben az NFT ökoszisztéma virágzott, a SOL piaci kapitalizációja is meredeken helyreállt, ahogy a bikák átvették az irányítást a piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana NFT piaca

A Cryptoslam adataiból kiderült, hogy az elmúlt hét napban az NFT-vásárlók száma több mint 125%-kal ugrott meg, míg az eladók száma 81%-kal nőtt.

Ennek köszönhetően a Solana NFT összes tranzakciója és értékesítési volumene is 36%-kal, illetve 5%-kal emelkedett.

A Santiment grafikonja is hasonló növekedési mintázatra mutatott rá.

Forrás: Santiment

Jelentősen nőtt a Solana NFT kereskedések száma az elmúlt héten, ahogyan a teljes NFT kereskedési volumene is, USD-ben kifejezve, ami biztatónak tűnt.

A Dune adataiból az is kiderült, hogy az aktív pénztárcák száma is nőtt, ami a SOL NFT-k megnövekedett használatát és elfogadását tükrözi.

A Solana Daily, egy népszerű Twitter-fiók, amely a Solana ökoszisztémával kapcsolatos frissítéseket tesz közzé, nemrég egy olyan tweetet posztolt, amely reményt adott az elkövetkező napokra.

Elég sok új gyűjtemény ment élesbe a Solana-n. A tweet szerint a gyűjtemények közé tartoznak a Portals, a Solstead & Citizens, az Enviro, a Botborgs és más gyűjtemények.

Az újonnan indított kollekciók tovább segíthetik a Solana NFT-k növekedését, mivel új ügyfeleket vonzanak.

A SOL kétszámjegyű növekedést regisztrál

Miközben a SOL NFT-k továbbra is virágzásnak indultak, a natív token árfolyammozgása bikássá vált.

A CoinMarketCap szerint a SOL árfolyama az elmúlt hét napban és az elmúlt 24 órában több mint 10%-kal, illetve 4%-kal emelkedett.

A cikk írásakor 17.13 dolláron kereskedtek vele, több mint 6,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

solana
Forrás: tradingview.com

A SOL kereskedési volumene is nőtt ebben az időszakban, ami bikásan nézett ki. Emellett a token napos árfolyam-volatilitása is megugrott, ami reményt ad a további emelkedésre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A SOL napi grafikonja is elég sok bikás piaci mutatót jelzett. Például a MACD bikás kereszteződést jelenített meg. A Solana relatív erősségindexe (RSI) emelkedést regisztrált.

A Chaikin Money Flow (CMF) is ugyanazt a tendenciát követte, ami tovább növelte az árfolyam felfelé irányú mozgásának esélyét.

Az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalag azonban továbbra is a medvéknek kedvezett, mivel a 20 napos EMA az 55 napos EMA alatt tartózkodott.

Olvastad már? Jerome Powell, jelezte, hogy idén további kamatemelések várhatóak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!