Optimism (OP) technikai elemzése 06.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism

Az Optimism (OP) készen áll arra, hogy visszafordítsa a június elején látott veszteségeket, ha a mai cikkben látott pálya folytatódik.

A Layer 2 roll-up natív tokenje az elmúlt 24 órában több mint 20%-kal emelkedett, 1,12 dollárról 1,4 dollárra.

Az emelkedés a Bitcoin meglepő előretörését követte a 29.000 dolláros zónába a Coinbase és a Binance peres ügyek túlsúlya ellenére. Ha a bikás hangulat kitart, és a BTC tartja magát, az OP további nyereséget hozhat.

Május végén/június elején az OP az 1,35-1,54 dolláros sávban oldalazott.

Június 10-én azonban áttörte a tartományt és lejjebb esett, miután a BTC újratesztelte a 24.000 dollárt.

Ezt követően egy újabb szűk konszolidációs tartományba lépett, az 1,07 – 1,18 dollár közötti tartományba.

A BTC 29.000 dollárra való felszökése az OP-t arra bíztatta, hogy bikás kitörést idézzen elő a szűk tartományi formációból. Az árfolyam újra tesztelte és az előző, 1,35 dolláros tartományi mélypont fölé tört.

Az 1,44 dolláros középső sávból azonban valószínűsíthető volt egy árvisszautasítás, ha a bikák lehűlnek a rallyról.

Az 1,35 dolláros tartományi mélyponton történő visszahúzódás új vételi lehetőségeket kínálhat, megcélozva a középső tartományt (1,44 dollár) és az előző, 1,54 dolláros tartományi csúcsot.

A tartomány mélypontja (1,35 dollár) alá történő csökkenés és az azt követő 1,27 dollár alatti zárás érvényteleníti a bikás tézist.

Egy ilyen esés esetén az eladók harcba szállhatnak az irányításért, és valószínűleg leértékelik az OP-t 1,18 dollárra.

Eközben a relatív erősség index (RSI) elérte a túlvásárolt zónát. Emellett az On-Balance Volume (OBV) éles kiugrást regisztrált, ami kiemeli az extrém vételi nyomást, illetve a keresletet.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!