A Shiba Shootout tisztességes párbajban győzi le a Shiba Inu-t

-


Vendégbejegyzés


Az öreg motorosnak számító Shiba Inu ($SHIB) kriptovaluta láthatóan tényleg mindent belead a játékba, így az értéke ennek hála valószínűleg rengeteget fog növekedni.

Tapasztalt kriptoszakértők szerint a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) túlszárnyalhatja minden elképzelését, és akár orvul elveheti tőle az álmát is.

A vadnyugati kriptoföld kellős közepén játszódó Shiba Shootout play-to-earn (P2E) játékára már a Google Play és az Apple App Store is áment mondott, és a megjelenése a küszöbön áll.

Az előértékesítéshez csatlakozók csupán 0,0194 dollárért szerezhetnek be egy SHIBASHOOT érmét. Nevezz be a Shiba Shootout legendás történetére még ma, és kezdj el szép summájú évi lekötési jutalmat bezsákolni, mely írásunk idején 2268%-os.

Ám légy résen, hiszen ez a kedvező ár hamarosan emelkedni fog, így elég fontos, hogy a magas hozam érdekében mielőbb csatlakozz ehhez a vadnyugati hőshöz. 

A hamarosan debütáló, cowboy-os bájjal átitatott játékban Shiba Showdown legendája életre kel, és a játékosok párbajra kelnek egymással.

A tét nagy, és az ádáz csata közben jó, ha fel vagy szerelkezve egy nagy adag kreativitással, no és persze a humorod se hagyd el. 

A Shiba Shootout magáénak tudhatja a mém érmék minden egyes előnyös tulajdonságát.

A YouTube egyik neves kriptovaluta szakértője, a mintegy 312 000 feliratkozóval bíró Michael Wrubel szerint a projekt lehet a következő 100x Shiba Inu.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy gondolja, hogy az érme nagyszerűen kiaknázza a Shiba Inu márka erejét, és emiatt sztratoszférikus magasságokat érhet el.

A Shiba Inu, mely a Shibarium blokklánc elindítása után már a játékok felé kacsintgat, a CoinMarketCap adatai szerint jelenleg 20 717 936.71% megtérülést biztosít azok számára, akik a $SHIB négy évvel ezelőtti, 2020. szeptember 1-ei történelmi mélypontján vásároltak be belőle.

Forrás: CoinMarketCap

Jelenleg úgy tűnik, hogy a $SHIBASHOOT egykönnyen rákontrázhat a Shiba Inu teljesítményére, hiszen a folyamatban lévő ICO-ja miatt a kockázat-megtérülés aránya sokkal jobb, mint a $SHIB érmének.

Az előértékesítésben résztvevők számára az is biztosított, hogy ismerőseik, barátaik ajánlása révén extra érméket szerezhetnek. Sőt, ennél is tovább megyünk, már a honlapon való regisztrációkor jár néhány ingyenes $SHIBASHOOT token.

Mindezek fényében teljességgel érthető, hogy miért tudott a Shiba Shootout cikkünk írásáig, szerda délelőttig már több, mint 480.000 dollárt összegyűjteni a benne hívő, vadnyugati hangulatra kapható támogatóitól. 

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Lovagolj el a P2E kripto-játékkal a naplementébe, és hozd el az összes aranyat 

A Shiba Inu-felütésű projekt körül már most pezsgő élet alakult ki, holott útjának még tényleg csak a legelején jár. 

A Shiba Shootout nyeregtáskája tele van hasznossággal. Először is, itt van nekünk a Lucky Lasso lottó, mely a Shiba Shootout vadnyugatának egyik legütősebb játéka.

A játékosok natív érméket használnak arra, hogy hatalmas kriptodíjakat nyerjenek. Egyébként a nyereményalap bizonyos hányadát a csapat nagyvonalúan jótékonysági kezdeményezésekre fordítja.

Az, aki rendelkezik érmékkel, joga van szavazni az egyes Token Governance Roundup-okon, a projektet érintő fontos kérdésekkel kapcsolatban. Legyél te is tisztes városlakó, és ne engedd, hogy a farmerek és a fegyverforgatók vegyék át tőled az irányítást.

A prognózisok szerint a Shiba Shootout-hoz hasonló játékplatformok nem csak hatalmas lépéselőnyt biztosítanak a mobiljáték-forradalomban, de olyan aranylázat idézhetnek elő, amelyhez fogható a vadnyugati úttörők idején, pár évvel ezelőtt volt csak tapasztalható.

Csak hogy még jobban értsd: az Absolute Reports adatai alapján az NFT-játékok globális play-to-earn piacának mérete 2022-ben 3292,73 millió dollárra rúgott, és valószínűsített 17,93%-os összetett éves növekedési ütemmel (CAGR) bővülve 2028-ra 8 856 millió dollárt ér majd el.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Shiba Gulch városában Shiba felel azért, hogy mindenki tisztességes esélyt kapjon arra, hogy Shiba Sharpshooter-ré váljon

A projekt játékának sztorija a digitális Shiba Gulch életteli városában forog, ahol a Shiba-rajongók harcba hívják egymást, mémeket osztanak meg, és tulajdonképpen átélhetik a vad lövöldözés izgalmait.

Shiba Gulch szalonokkal teli utcái tele vannak nevetéssel és vidámsággal, közben pedig zajlanak az epikus mém készítő csaták és az ádáz lövöldözések.

Persze azért Shiba Gulch-ban rend is van kérem szépen, hiszen az utcai harcok megakadályozására mindig kéznél van Shiba rendőrbíró, és nem fél börtönbüntetést kiszabni az arra érdemesekre. 

Te is részesülhetsz a digitális aranyból, főleg ha a határvidéken garázdálkodó híres Shiba Sharpshooterek egyike vagy, egy olyan városban, amely mindenki számára elég tágas, és bőven részesülhet a vagyonból. 

Ebben a városban mindennapos az ugratás, és a keményen játszó cowboyok folyton folyvást vadásznak a Shiba Shootout érméjére. Ha esetleg mindez nem hoz lázba, próbáld ki a kriptopókerbajnokságokat vagy a virtuális kincsvadászatot, ráadásul ezekért az élményekért még a várost sem kell elhagynod. 

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

A Shiba Shootout ütemterve egy rakás innovatív funkciót ígér

A Shiba Shootout whitepaper-je szerint a projekt rengeteg érdekes gamifikált termékkel várja a becsületes polgárait.

A közösség tagjai rendszeresen részt vehetnek úgynevezett „Campfire Stories” (tábortüzes történetek) eseményeken.

Itt kötetlen történetmesélés folyik, mely során megoszthatják egymással a kriptókkal és a mémekkel kapcsolatos élményeiket. Aki pedig a legjobb tábortüzes fonalat pörgeti, garantált $SHIBASHOOT érme jutalomban részesül.

A már bemutatott staking lehetőség mellett szót kell ejtsünk a ‘Savings Saddlebags’ egyedi megtakarítási funkciójáról, mely során a közösség tagjai a $SHIBASHOOT érmék egy meghatározott százalékát automatikusan kioszthatják egy dedikált pénztárcába.

Ezeket a pénzeszközöket aztán lehet zárolni egy kijelölt időszakra, és így extra jutalom tokenek szerezhetők.

A „Cactus Staking” egy remek szolgáltatás, amelyre szintén érdemes odafigyelni. Kicsit vicces, de annál hasznosabb lekötni a $SHIBASHOOT érméket egy digitális sivatagi kaktusz növényen, amely tulajdonképpen az egyre gyarapodó jutalmak vizuális megjelenítése. Ha kellően hosszú ideig stakeled a tokeneket, szuper növekedést fogsz látni.

shiba

Ami a tokenomikát illeti, a teljes érmekészlet 20%-át a stakingre, 5%-át a legbátrabb Shiba Sharpshooterek jutalmazására, 35%-át pedig az ICO-ra fordítják.

A leendő vásárlók nyugodtak lehetnek a biztonságot illetően, mert a $SHIBASHOOT token okosszerződését a Solidproof és KYC’d by Coinsult auditálta.

Legyél naprakész a Shiba Shootout vadnyugati kalandjaival kapcsolatban, kövesd a projektet az X/Twitter oldalon, valamint a Telegram csatornáján.

Vásárolj a Shiba Shootout érméből az ICO keretein belül ETH-val, USDT-vel, BNB-vel vagy bankkártyával.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!