A Sealana 6 millió dollárral a zsebében, július 2-án tartja airdrop-ját

-

A Sealana mém érme készen áll arra, hogy emlékezetes nyomot hagyjon a Solana ökoszisztémában.

A South Park-os érme, a SEAL kedden zárja az eddig már több, mint 6 millió dolláros ICO fázisát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Amint látod, ez valóban az utolsó lehetőség arra, hogy bevásárolj a tokenekből, még mielőtt élesben debütálnának a tőzsdéken.

A DEX bevezetés már a partok alatt van 

Aki követte, az látta, hogy a fókás Sealana mém érme útja igazán őrületes volt eddig.

A duci fókafigurás Solana-alapú érme hatalmas sikert aratott a befektetők körében, olyannyira, hogy előértékesítése már több mint 6 millió dollár bevételt tudhat a magáénak. 

A SEAL fejlesztői csapata azonban még ad egy kis időt a hezitálóknak, illetve a friss érkezőknek, és még tárva-nyitva hagyja az ICO ajtaját a az érkező támogatók előtt, de már csak egy egészen kis ideig.

Vedd ezt úgy, mint egy utolsó esélyt a csatlakozásra, mely során egy SEAL token 0,022 dollárért érhető el a számodra. 

A vásárlási folyamat végtelenül egyszerű, csak ETH, USDT, BNB vagy SOL érmére van szükséged hozzá. Ezeken kívül van módod még bankkártyával is vásárolni.

A meghosszabbított előértékesítés július 1-én 18:00-kor zárult.

Július 2-án, 13:00-tól (UTC) veszi kezdetét az új visszaszámlálás a hivatalos honlapon, ekkor kezdődik az airdrop és ekkor lép az érme a DEX-re. 

Azaz a Sealana közössége egészen eddig (július 2-a, 13:00) vehet SEAL érméket a honlapon, hogy részesülhessen a kezdeti airdrop-ban.

Ezt követően is folytatódik az „airdrop értékesítés”, egészen az airdrop kezdetéig. Azok, akik ebben a 24 órás időszakban vásárolnak érméket, az első airdrop végén részesülnek a tokenekben. 

Tehát vásárolhatsz SEAL-t július 2-án is, csak mivel július 1. 13:00 óra után vásároltál, kissé később kapod majd meg a tokenjeidet. 

Az érme egészen pontosan július 2-án 18:00-kor (UTC) indul a DEX-en.

Azt ugyan még mindig nem tudni, hogy melyik DEX-en indul a SEAL, de a Telegram közösség tagjainak többsége, figyelembe véve a Sealana Solana gyökereit, a Raydiumra fogad.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Micsoda személyisége van a Sealana vicces kabalafigurának

A Sealana rajzfilmes fókájáért szinte odavannak a befektetők, köszönhetően annak, hogy sokkal több rejlik benne, mint egy átlagos mém érmében.

Kabalafigurájának ötlete egyenesen a South Park sorozatból ihletődött.

A figura külleme igazán hazafias, csatlakozik a közelgő amerikai választásokhoz. Igazán szimpatikus, hogy egyáltalán nem játssza meg magát, egyszerűen csak az, aki.

sealana

Sok kriptoprojekt hangoztatja remek hasznosságait, de a Sealana büszke arra, hogy csak egy sima mém érme, és semmi más.

Nincs mögötte spekuláció, sem üres ígéret például a pénzügyek forradalmasításáról, vagy a kriptotérség felrázásáról, van viszont helyette őszinteség és humor. 

Egyedi megközelítésének hála a Sealana szinte vírusként terjed a Twitteren, követőinek száma 13,2 ezer. Ez nem is meglepetés, hiszen a Sealana csapata napi szinten oszt meg újabb mémeket, és a közelgő DEX-listázás körül is nagy a hype.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

A Solana mém érmék köszönik, istenien érzik magukat, és ebből a Sealana is debütál

Mostanság egyenesen virágzik a Solana mémérme ökoszisztéma.

Itt van díszes példaként a Popcat (POPCAT). Ez a cicás mém érme a múlt héten 144,71%-ot erősödött, és ebből is kiviláglik, milyen hatalmas kereslet van a Solana-alapú mém érmékre.

sealana

Forrás: CoinMarketCap

Tulajdonképpen a Solana alapú mém érmék piaci kapitalizációja is szépen alakul, jelenleg több mint 7,5 milliárd dollárra rúg.

Ami még fantasztikusabb, hogy ezek az érmék csak az elmúlt 1 nap során 1,39 milliárd dollárnyi kereskedési forgalmat bonyolítottak le.

sealana

Forrás: CoinGecko

A számok alapján még rengeteg kereskedő hisz a mém érmékkel kapcsolatos álmaik megvalósulásában.

Ha lehet hinni a szóbeszédnek, akkor júliusban útjukra engedik a spot Ethereum ETF-ek-et is.

Most emlékezzünk arra, mekkora árrobanást éltek át a mém érmék a spot Bitcoin ETF-ek januári megjelenése után.

Ha újra megtörténik ez a csoda, akkor a befektetők újra felülhetnek egy vad hullámvasútra.

Amint láthatod, a Sealana remek időpontot választott a nyilvános piaci megjelenésére, hiszen a Solana mém érmék területe még forró, és a spot Ethereum ETF-ek megjelenése is remek katalizátor a számára.

Garancia ugyan nincs az árrobbanásra, mivel a mém érmék hype által vezérelt eszközök, de a remény a fentiek alapján igen nagy rá a esély.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!