A Bitcoinhoz lassan mentőt kell hívni, ez a L2E token lehet a megváltás

-


Vendégbejegyzés


A kriptooktatással foglalkozó, tekintélyes 99Bitcoins platform útjára indította natív tokenjét, a 99BTC-t, mely épp remekbeszabott előértékesítést tart. 

Mivel a 99Bitcoins több, mint 700.000 felhasználóval büszkélkedhet, és már több mint 2 millióan regisztráltak a tanfolyamaira, várható volt, hogy újdonságnak számító ICO-ja ilyen jól beindul.

Az érme jelenleg, azaz péntek reggel mérföldkőnek számító 2,3 millió dollárt gyűjtött már össze.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Forradalmi Learn-to-Earn (L2E) modelljének lényege, hogy jutalmazza a felhasználóit azért, hogy tanuljanak a kriptovaluták alapjairól.

A jutalmazási rendszer fókuszában az Ethereum-alapú 99BTC natív érme áll. Ez azt jelenti, hogy ez a token szolgál belépőül a modern kripto oktatási tartalmakhoz, a piaci jelzésekhez, a VIP-csoportokhoz és feloldja az egyéb, exkluzív tartalmakat. 

Egy 99BTC érme még pár napig 0,00111 dollárért érhető el az ICO eseményen, de aztán 0,00112 dollárra emelkedik.

Mivel az előértékesítés szakaszos felépítésű, és minden egyes körben egyre magasabb az ár, a bölcs befektetők igyekeznek minél előbb csatlakozni hozzá.

Az érmének egyéb nagyszabású tervei mellett a decentralizált tőzsdéken (DEX) való debütálás is fel van jegyezve a whitepaper-jébe, amire várhatóan ez év harmadik negyedévében kerül sor.

A Bitcoin mélyrepülésbe kezdett, és ezzel úgy tűnik, hogy eljött a 99Bitcoins ideje, hogy tündököljön

A 2024-es év első negyedéve mondhatni még jól is telt a BTC számára, de a második negyedév már nem volt ilyen fényes.

Az érme márciusi ATH-ja óta értékének több mint 16%-ától búcsúzott el, és csak az elmúlt hónapban 10,20 %-os csökkenést volt kénytelen elviselni. 

Ehhez a nagyszabású ereszkedéshez több faktor is hozzájárult.

Vegyük például azt, hogy Németország belefogott a Movie2k üzemeltetőitől lefoglalt 50 000 BTC készletének eladásába, melynek értéke a mostani árakon több mint 3 milliárd dollárt tesz ki.

Egy másik érdekes fejlemény a Mt. Gox június 24-i bejelentése, mely szerint több mint 9,4 milliárd dollár értékben fizetnek vissza BTC-t 127 000 hitelezőnek.

Ezek az emberek – szinte hihetetlen -, de több mint egy évtizedet vártak arra, hogy visszakaphassák az őket megillető pénzüket. Mindez tovább fokozhatja az eladási nyomást.

A szabályozás terén is megjelentek a sötét felhők: a CFTC (Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet – Commodity Futures Trading Commission) elkezdte megfigyelni Jump Trading-et.

A vád ellene az, hogy összejátszott a Terra alapítójával, Do Kwonnal azért, hogy együtt manipulálják a Terra UST árát. Mindez kissé emlékeztet bennünket a 2022-es kriptotelet kiváltó eseményekre.

A BTC csökkenésének hátterében a Fed lehetséges kamatemelése is állhat, amely ha bekövetkezik, óhatatlanul megnöveli a hitelfelvétel költségeit, és hatást gyakorolhat a kriptoszektorban történő befektetésekre is.

Persze azért nem ennyire sötét a kép, hiszen hiába csökkent a közelmúltban a Bitcoin értéke, optimizmusra ezúttal is akad ok.

Mivel a 2024-es évben azért lelkesedésben sem volt hiány, így a tárcacímek száma jelentősen növekedett, és május végére majdnem elérte az 1,3 milliárd dollárt.

bitcoin

Forrás: Glassnode Studio

Arról se feledkezzünk el, hogy ezzel a korrekciós fázissal megnyílt a lehetőség az új felhasználók számára, hogy belépjenek a piacra és kedvezményes áron fektessenek be a Bitcoin érmébe.

Persze ezt jó, ha úgy teszik, hogy előtte felvértezik magukat kellő ismerettel a kriptókkal kapcsolatban, és tisztában vannak az esetleges kockázatokkal. 

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

Ha a befektetők alaposan tájékozódnak a 99Bitcoins felületén, akkor elkerülhető lehet egy újabb Mt. Gox

Annak idején, amikor meghackelték az Mt. Gox-ot, az ügyfelek részéről 744 408, plusz a vállalat 100 000 Bitcoinja lett oda.

A feltételezések alapján az elemelt bitcoinokat a tőzsde forró tárcájából vitték el, amelyen annak „szivárgása” miatt ott volt a hideg tárolóban tárolt összes pénzeszköz.

De valamire azért jó volt ez az esemény: tanulságos leckeként szolgált ugyanis arról, milyen veszélyek leselkednek a kriptovaluták tárolásával kapcsolatban. 

Ha anno a BTC-t a tulajdonosaik (a Mt. Gox befektetői) hideg tárcában tartották volna, azzal nagy mértékben mérsékelték volna a kockázatokat, és megspórolta volna a számukra, hogy majd 10 évet kelljen várniuk a pénzeszközeik viszontlátásááig.

A 99Bitcoins tanfolyamaival bárki alaposan felkészülhet a kriptokereskedésre, még mielőtt a valóságban is belépne a kriptotérbe.

A szerzett tudáson felül nagyszerű pluszként szolgál, hogy a tanulásért fejébe még kriptókat is kereshetnek az adott felhasználók. 

Keresd fel a 99BTC előértékesítését

Busás jutalom jár, ha tanulsz a kriptókról

A 99Bitcoins sikeresen újradefiniálta a kriptooktatást forradalmi L2E mechanizmusával, és olyan interaktív tanulási élményt nyújt, amely gazdagon kifizetődik.

A felhasználók több féle módon is kereshetnek 99BTC-t:

  • érdekes modulok, kvízek elvégzésével,
  • közösségi hozzájárulással, azaz fórumokon, projektekben való részvétellel.

A 99Bitcoins más, mint a többi kripto oktatási platform, hiszen tekintélyes szerepet tölt be a kriptooktatás területén. Útmutatói, magyarázó videói egyszerűen érthetőek, tanfolyami anyagai pedig mintegy 79 órát tesznek ki.

A 99Bitcoins Learn-to-Earn modellje nem csak hogy hozzásegít bennünket a 99BTC érmékhez, de egyúttal fel is ajánlja a lehetőséget, hogy stakeljük azokat. Ezzel a mechanizmussal idővel plusz tokenek ütik a markunkat.

Ez a plusz azért jól hangzik a sokrétű hozzáférés (modern tanfolyamok, exkluzív kereskedési webináriumok, VIP-közösségi csoportok, szakértői kripto-jelek, piaci betekintések) mellett.

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

99BTC: Biztonságos befektetői kapu a BTC potenciáljához

Az új befektetők gyakran megriadnak attól, hogy csak úgy egyszerűen fogják magukat, és befektessenek a Bitcoinba, ezért számukra kis lépéseket javaslunk.

Az ICO-ján most ERC-20 tokenként adott 99BTC azt tervezi, hogy a 99BTC tokent áthidalja a BRC-20-ra, mely tulajdonképpen a Bitcoin ERC-20 megfelelője.

A Bitcoin-hálózat nagyobb biztonságot, és állandóságot ígér, és megnyitja az utat az új token-gazdaságok előtt.

Szóval azt is mondhatjuk, hogy a 99BTC-be való befektetés erősen hasonlít a Bitcoinba való befektetéshez, igaz, közvetett módon.

Aki kezdő a kriptók területén, annak ez egy szuper lehetőség a tanulásra, és a kereskedési útmutatás megszerzésére, ráadásul a 99BTC híven tükrözi a Bitcoin megannyi előnyét.

 

Csatlakozz a 99Bitcoins előértékesítéséhez és airdropjához

Jó hír, hogy az ICO még mindig tárva-nyitva áll a potenciális befektetők számára.

Az érmekészlet 99 milliárdra tehető, ebből 10,5% (10,3 milliárd érme) áll rendelkezésre az előértékesítési fázisban, míg staking jutalmak gyanánt további 13,86 milliárd tokent tesznek félre a résztvevők számára.

Az ICO soft cap-je 5,3 millió dollár, míg a hard cap 11 milliárd dollárra rúg. Az előértékesítés a hard cap elérésekor zárja kapuit. 

Ha szeretnél rajta részt venni, egyszerűen csatlakoztasd a kriptotárcádat a 99Bitcoins honlapjához (mi a BestWallet tárcát ajánljuk), és vásárolj érméket USDT, ETH vagy BNB használatával. A vásárlás során a bankkártya is elfogadott. 

bitcoin

A 99Bitcoins airdropjának 99 nyertesét  július 19-én jelentik be, és a szervezők 99 999 dollár értékű BTC-t osztanak szét közöttük.

Csatlakozz a 99Bitcoins online közösségéhez a Telegram, a Discord és az X oldalakon.

Értsd meg jobban a kriptovaluták világát, fektess be te is a 99BTC érmébe! 

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!