Nagyon jó hírünk van a Pepe-vel kapcsolatban

-


Vendégbejegyzés


Elszabadult a Pepe sebesebb és erősebb rokona, a Pepe Unchained (PEPU), és már több, mint 872 ezer dollárt gyűjtött jelenleg is tartó ICO eseménye során. 

A piaci volatilitás emelkedésével a kriptobálnák olyan friss húsokra vadásznak, mint a Pepe Unchained.

A vadonatúj Pepe Unchained Ethereum Layer 2 blokklánccal bír, ami gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat kínál a számunkra, mint egyébként.

Ráadásul a Pepe Unchained-en végbemenő tranzakciók 100x gyorsabbak lesznek, mint az Ethereumon, plusz sokak örömére azonnali áthidalást biztosítanak az ETH és a Pepe Chain között.

pepe

A PEPE végre fellélegezhet, hiszen megszabadult a lassú és nehézkes Ethereum hálózattól.

A Pepe Unchained lábát lógatva mindkét terület legjobb részét élvezheti: egyrészt a saját korszerű Layer 2 láncának nagyratörő sebességét és kedvező költségeit, plusz mellette az Ethereum Layer 1 lánc biztonságát, amely még napjainkban is a kripto ökoszisztéma top kereskedelmi lánca.

Most, hogy a Pepe felszabadult kínzó láncai alól, a Pepe Unchained megnyitja a mém érmék korszakának új hajnalát. A PEPU-t ezennel le lehet kötni, valamint lehet vele kereskedni is. 

A Pepe új, szabadságszerető verziója magas staking jutalmakat kínál, mely mértéke szerda délután 2363%-os.

Már 100 dolláros befektetés is milliomossá tehet 

A PEPU előértékesítése szakaszos felépítésű, mely során kétnaponta ugrik meg az érme előértékesítési ára. A mostani érték 0.0080641 dollár, és számodra ez a lehető legalacsonyabb érték, amin megveheted.  

A helyzet az, hogyha ilyen korai szakaszban csatlakozol a Pepe Unchained történetéhez, az nagyon jövedelmező lehet a számodra.

A mém érmékkel való kereskedés a velük potenciálisan elérhető, bitang nagy nyereség elérése miatt is olyan népszerű, főleg az ICO-jukat tartó friss érméket tekintve. 

Vegyük példaként a Pepe helyzetét. Az, aki 2023. április 17-én 100 dollárért vett PEPE tokent, az május 26-án, új ATH-ja elérésekor több, mint 1 millió dolláros vagyonnal gazdagodott. Mivel a Pepe Unchained láthatóan felturbózza az eredeti érmét, ő a következő kasszasiker várományosa.

Az előértékesítésre szánt érmék számának rohamos fogyása némi pozitív óment jelent arra nézve, hogy a vásárlókra a befektetés megtérülése (ROI) szempontjából talán jó világ következik.

Röviden, a PEPU nem csak egy szemtelenül vidám mém érme, annál valójában sokkal több.

Nem meglepő, hogy a YouTuberek szépen felsorakoznak a PEPU mellett, hogy dicséretükkel illessék. Például Matthew Perry, aki közelít a 250 ezres rajongószámhoz, úgy gondolja, hogy a PEPU előtt nagy út áll.

Eközben a 134 ezer feliratkozóval bíró Crypto Gains YouTube-csatorna arra bátorítja közönségét, hogy minél előbb csatlakozzanak a sok újdonságot hozó Pepe Unchained-hez, mert szinte biztos, hogy nagyot fog szólni.

Nézd meg a PEPU előértékesítését

A bálnák készülődnek a Pepe Unchained (PEPU) megvásárlására

Míg a Pepe (PEPE) továbbra is a 3.legnagyobb mém érmének számít az 5,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával, a kereskedők igyekeznek a jövőbe látni. 

Ahogyan azt a feltörekvő Pepe Unchained mém érme felbukkanása is jelzi, a kriptók világában gyakoriak az újdonságok. 

Persze a Pepe messze van még a padlótól, igaz, néha nagyot is képes bukni a piaci kapitalizációs értékeléséből, de utána mindig sikeresen talpra áll. 

Forrás: CoinMarketCap

Azt azonban jó tudnunk, hogy a kereskedők és a befektetők a piacok visszaszorulásakor szokás szerint átfutják a portfóliójuk tartalmát.

Egyrészt azért, hogy valahonnan minél előbb tőkét szerezhessenek, másrészt azért, mert egyensúlyban szeretnék tudni az állományaikat, és ki akarják aknázni a frissen érkező lehetőségeket.

Persze minden egyes eladás másik végén ott áll a vevő. A Bitcoin és az Ethereum is ért már el ilyen kritikusnak tartott támaszszinteket 64 ezer, illetve 3500 dolláron, kitárva ezzel az ajtót a fokozott volatilitás időszaka előtt.

Természetesen azok részére, akik nem adják fel, ebben az időszakban is adottak a lehetőségek. 

Egy-egy volatilisebb időszak nagyobb nyereséggel ajándékozhatja meg a bölcsen eljáró kereskedőket, akik előtt olyan leendő gyémántok fénylenek fel, mint Pepe Unchained.

Ki tudja, talán a Pepe Unchained lesz a következő nagy mozgások haszonélvezője? Pár nappal ezelőtt egy Shiba Inu bálna cím kivette az akkor 4,41 millió dollár értékű SHIB-et a Coinbase-ről.

Forrás: Arkham

Ez a bálna többféleképpen is eljárhat:

  • Kereskedhet egy másik, a Coinbase-nél kiterjedtebb listákat felvonultató központi tőzsdén.
  • Befektethet a decentralizált tőzsdéken lévő tokenekbe.
  • ETH-ra vagy USDT-re válthatja a SHIB-et, hogy direkt módon befektessen egy ICO-ba.

Nézd meg a PEPU előértékesítését

Minden, amit tudnod kell a PEPU-ról a vásárlás előtt

A Pepe Unchained egy valódi forradalmár érme, hiszen az első Pepe token, amely saját, szabadalmaztatott Ethereum Layer 2 blokkláncon fut.

Ahhoz, hogy megértsük a lényegét, fel kell elevenítsük, hogy az Ethereum legtöbb 15 tranzakciót tud kezelni másodpercenként (tps), ami nehézkessé és még drágává is teszi a tranzakciók lebonyolítását.

A tranzakciós díjak többnyire növekednek, amikor egy lánc egyre forgalmasabbá válik, vagyis azokban az időszakokban, amikor egy kereskedő szeretne vele kapcsolatba lépni, a költségek az egekig lőhetnek ki, ami a kisebb ügyleteket egyszerűen gazdaságtalanná teszi.

Amint azt már érintettük, a Layer 2 protokollokat a fenti problémák orvosolásra hozták létre. A technológia legismertebb példája a Polygon hálózat (MATIC), amely 429 tps, és az Arbitrum (ARB), amely akár 598 tps sebességre is képes.

Mivel a Layer 2-es protokollok nagyon népszerűnek számítanak, értékük a CoinGecko adatai alapján 21 milliárd dollár fölé emelkedett.

Annál fogva, hogy Pepe Unchained az első olyan mém érme, amely a saját Layer 2 blokklánc megteremtésével kiaknázza ezt a technológiát, az értékkülönbsége egyéb mém tokenekhez mérve bizony jelentős.

A projekt whitepaper-je szerint a 8 milliárd PEPU érmekínálat 20%-át az előértékesítésre, 30%-át pedig a stakingre szánják.

A PEPU-val kapcsolatban ki kell emelnünk a lekötési juttatásait, mely során jelenleg 2363%-os APY érhető el. A PEPU token jutalmak elosztása 608,82 PEPU token ETH blokkonként történik. Ezek a jutalmak 2 év alatt kerülnek kifizetésre.

A marketing a tokenek 20%-ában részesül, míg a maradék 30% egyenlő arányban oszlik meg a likviditás, a projekt finanszírozása és a Pepe Unchained Layer 2 kincstár között.

Annak fényében, hogy a Pepe még mindig az egyik legismertebb mém érme, már érthető, hogy miért ennyire nagy a Pepe Unchained ICO-jának támogatottsága. 

Kövesd a projekt híreit az X-en és a Telegram oldalon!

Ragadd meg az életedet megváltoztató ROI-t, csatlakozz a Pepe Unchained előértékesítéséhez még ma! A csatlakoztatható tárcák közül mi a BestWallet-et javasoljuk, mert szerintünk ez a legokosabb módja a kriptók vásárlásának, tárolásának és cseréjének.

Nézd meg a PEPU előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!