A Dawgz eszementen robog előre

-

Miután a Base Dawgz ($DAWGZ) elérte a 2 millió dolláros mérföldkövet, újabb célt tűzött ki maga elé az ICO-ján.

Ugyan cikkünk írásakor, hétfő délután még 0.00527 dollárért kaphatod meg a DAWGZ érmét, amikor olvasod a sorainkat, már a következő szakaszba lépett az előértékesítés, és egy magasabb értékkel találkozol.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vásárolj addig a natív érméből, amíg nem emelkedik újra! Mivel a BRETT kezdi elhagyni magát, itt a remek lehetőség a DAWGZ számára, hogy felvegye a tempót a Base láncon.

A Base Dawgz egy multichain mém token, amely a bázisugrást választotta a témájául, kabalája pedig a jól ismert Shiba Inu. 

A kriptoközösség már az ICO legelső napjától élénk figyelemmel kísérte ezt a mém érme előértékesítést, mert már ekkor sikerült 200 000 dollárt gyűjtenie, és mindössze egy hétre volt szüksége az 1 millió dollár túlszárnyalásához.

Hamarosan startol a lekötési program: utolsó esély, hogy beszerezd a bónuszodat 

A Base Dawgz egyik legmegragadóbb fejlesztése a staking mechanizmus közelgő elindítása.

Azok se aggódjanak, akik még a lekötési protokoll bevezetése előtt vásároltak DAWGZ érmét, hiszen visszamenőlegesen bónusz jár nekik, ha stakelik a tokenjeiket. Micsoda egyedi ösztönzés ez a legkorábban csatlakozók számára! 

A Base Dawgz több blokkláncon is elél, ide tartozik a Base, az Ethereum, a Solana, a Binance Smart Chain és az Avalanche is.

Az új mém érme multichain jellege díjmentes hálózatváltást tesz lehetővé a felhasználók számára, ami által nő az érme felhasználási eseteinek köre, illetve sokkal többek számára lesz láthatóvá. 

A láncok közötti átjárhatósággal a DAWGZ arra készül, hogy nagyra nőjön a mém érmék piacán. Egyesek már most úgy tartják, hogy ez lesz a következő esélyes 100x-os mém érme a Base láncon belül.

A kriptokörökben igen menőnek számító YouTuber, Jacob Crypto Bury is elemezte már a Base Dawgz-t. Arra jutott, hogy az új mém érme lehet a következő nagy kockázatú, ám magas hozamú befektetés.

A Dawgz tudatosan választott kutyás témát, hiszen azt látta maga előtt, hogy a legjobb mém érmék (DOGE, SHIB, WIF, FLOKI) mind kutyás érmék. 

Aztán itt van a Brett (BRETT) mém token, mely szintén a Base láncon fut, és 2024 márciusában érte el mélypontját 0,019 dolláros értékkel. Szerencsére a BRETT azóta sokat erősödött, és hétfő délutáni ára már  0,1333 dollár, ami sokak örömére több, mint 637%-os emelkedésnek számít.

A BRETT ráadásul a Base lánc legnagyobb mém érméje is, és nemrég óriásit rallizott.

Gondolj csak arra, hogy egy 2024 márciusában Brett-be történő befektetés ma mekkora megtérülést hozna a konyhára. 

A Base Dawgz esetleges szárnyaló növekedése fantasztikus lehetőség azoknak, akik a kriptotérkép következő nagy dobásából szeretnének szuper hozamot teremteni.

Forrás: CoinMarketCap

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

A Dawgz eszementen robog előre, csatlakozz te is a közösségéhez

A projekt újító share-to-earn protokollja alapján a támogatók pontokat gyűjthetnek azáltal, hogy a DAWGZ érmét népszerűsítik a közösségi médiában, például az X-en és a Telegramban.

Érdemes szorgalmasnak lenni, mert a pontokat az előértékesítés végeztével az alkotók becserélhetik értékes natív érmékre.

Mivel az ICO időzítője könyörtelenül ketyeg, itt van számodra az utolsó esély, hogy még a jelenlegi kedvezményes áron vásárolj a DAWGZ érmékből.

A Base Dawgz a gyorsan növekvő ICO-beli gyűjtése, a hamarosan beköszöntő staking jutalmak, és a közösség erős támogatása miatt már most a mém érmék színpadának egyik legnépszerűbb szereplője.

Ülj be te is a közönség soraiba, és mártózz meg a mém érme sikertörténetében!

Vár a DAWGZ közössége az X és a Telegram oldalon, ahol biztos lehetsz benne, hogy mindig a legfrissebb híreket olvashatod.

Bővebb információkért és az ICO-n való részvételért keresd fel az érme hivatalos honlapját.

Dawgz

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!