A gaming kripto érméknek a medvepiac meg sem kottyan

-


Vendégbejegyzés


Egyesek a legjobb kriptokaszinókban próbálják ki a szerencséjüket, míg mások a frissen megjelenő érmék előértékesítésein próbálnak hatalmas hozamot szerezni.

A PlayDoge (PLAY) aktivizálta a kriptozónát, és már több mint 5 millió dollárt vonzott a jelenleg is tartó előértékesítése.

A nemsokára debütáló mobiljáték egyrészt a mém érmék töretlen, sőt fejlődő népszerűségére, másrészt a 90-es évek nosztalgikus játékélményére alapoz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ehhez hozzáteszi natív érméjét, a PLAY-t, amely a játékon belül, és a szélesebb kriptopiacon is jelentős hasznossággal rendelkezik.

A PLAY vasárnap 0.00511 dollárért vehető meg, de ez az akciós ár hétfőn, amikor e sorokat már nem érvényes, és egy magasabb értékkel kell számolj. 

Érdemes még azelőtt csatlakozni a befektetéshez, mielőtt a PlayDoge a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) díszes soraiba emelkedik.

Ez nem költői túlzás, hiszen a PLAY-nek a BNB Chain ad otthont, és a közelgő Binance tőzsdei bevezetésekor az ága az egekig is felemelkedhet.

E tényezőket szemügyre véve elmondhatjuk, hogy a jelek szerint a PlayDoge jókora hozamokkal látja el a szerencsés befektetőket.

A PLAY-hez hasonló játékérmék stabilizálhatják a kriptopiacot

A 2022-es kriptotél kellős közepén a GameFi az iparág sziklájaként magasodott ki, és segített neki kikecmeregni a lejtmenetből. E dicső történetről a DappRadar jelentése ad számot.

Forrás: DappRadar

A felhasználói szám megduzzadt, és lám, 2024-ben még mindig menő ágazatnak számít. 

Május hónapban a napi aktív felhasználók száma 3,7 milliót számlált. A Footprint Analytics  grafikonja arról tesz tanúságot, hogy a kripto iparág képes napról napra növelni a felhasználói bázisát a kripto-játékos projektekben. Június 11-én egészen pontosan 1,890,468 aktív játékos hódolt a szenvedélyének.

Forrás: Footprint Analytics

A BORA (BORA) 0,09%-kal emelkedett az elmúlt nap során, de a Kadena (KDA) és a Notcoin (NOT) ugyanebben az időszakban 4,20%-os, illetve 3,17%-os nyereséget könyvelhetett el.

A gaming tokenek zöme azonban némi visszaesést élt át az elmúlt napokban.

Ki tudja, lehet, hogy a befektetők egy kis szünetet tartanak, és a GameFi kategória következő nagy esélyeseit keresik. A piaci jelek mindenképpen erre utalnak.  

A tonchain-alapú játékok, mint a Hamster Kombat, igyekeznek lemásolni a Notcoin diadalát, mely keresettsége ugrásszerűen megnőtt – a közösségi média követők száma az X-en 9,4 millióra, a Telegramon 43 millióra, a YouTube-on pedig 27,6 millióra emelkedett.

Hasonlóképpen a PlayDoge is meglovagolja a hullámot, hiszen alig két héttel a bejelentése után több millió dolláros előértékesítési tőkét gyűjtött össze.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

A PlayDoge a Play-to-Earn (P2E) szerencsejátékok vezetőjévé válhat

A mém érmék 2024-ben virágkorukat élik, piaci kapitalizációjuk jelenleg 47,23 milliárd dolláron áll, és ez a prognózisok szerint a 100 milliárd dollárt is elérheti majd. 

Forrás: CoinMarketCap

A mém érmék dobogóján a DOGE áll, 18 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Ám mellette a többi top mém érme, például a SHIB 12,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bír, míg mögöttük a Pepe (PEPE) 3,5 milliárd dollárral halad.

A mém érmék növekedése tulajdonképpen az új hasznosságok integrálásának köszönhető, hiszen így hosszú távon is érdekesek, és értékesek maradnak.

A mém érmék nagy fejlődésen mentek keresztül az NFT-k, a DeFi, és az MI beépítésével, és új távlatokat nyitottak meg az anno viccnek szánt tokenek előtt.

Vegyük példaként a CorgiAI-t (CORGIAI) mely egy közösségi platformon integrálja az MI-t az alkalmazásaiba, míg a Floki (FLOKI) saját metaverzum játékot és DeFi platformot kínál.

A PlayDoge felveszi a kesztyűt a többi mém érmével szemben, és újszerű, semmihez sem fogható játékélménnyel készül. Gyakorlatilag újrateremtette a 90-es évek legnépszerűbb kézikonzol klasszikusát, nevezetesen a Tamagotchit.

Egykor nagyon sokan imádták a Tamagotchit, sőt, sokan egyenesen ráfüggtek. Ráadásul ez még bőven a mobiljátékok korszaka előtt történt.

Most a PlayDoge ikonikus virtuális Shiba Inu kutyákat tett a mobiljátékába, mely során PLAY érméket lehet szerezni jutalomként a gondos állattartásért és az alkalmazáson belüli minijátékokban való részvételért.

Ezen túl a játékosok XP-k szerzésével bekerülhetnek a ranglista legjobbjai közé, és ezért extra PLAY érméket, valamint exkluzív jutalmakat kaphatnak.

kripto

A PLAY tokenek rengeteg hasznos funkcióval vannak felruházva. Egyrészt játékon belüli fő fizetőeszközök, másrészt kereskedni is lehet velük.

A PlayDoge DeFi funkciókkal is bír, és ezáltal az ICO résztvevői leköthetik a tokenjeiket, mely által per pillanat 135%-os APY-t kaphatnak.

Látogasd meg a PlayDoge ICO-ját

A PLAY a következő 100-szoros mém érme

A PlayDoge körül hatalmas a médiaérdeklődés, és sokan jósolnak neki 100-szoros növekedést.

A InsideBitcoins és a The Citizen szerint a PLAY 2024 júniusában jelentős növekedési potenciálban fürdik majd.

Jon Trading kripto YouTuber is oda-vissza van a PlayDoge tokenjéért, és reményei szerint ez lesz a következő 100x mém érme.

A Business2Community csapata is elismerően nyilatkozik róla:

A PlayDoge ICO-ja 5 millió dollár felett csahol örömében

Ugyan a PlayDoge alkalmazást még fejlesztik, a projekt ICO-ja már most is nagy siker.

A projekt a 9,4 milliárdnyi összkészletből 4,7 milliárdot szán az előértékesítésre, melyen a pénztárcánk (Wallet Connect, Best Wallet, Meta Mask, Coinbase Wallet) csatlakoztatása után BNB, ETH, USDT vagy bankkártya használatával vásárolhatunk.

A biztonság adott, hiszen a szerződést a SolidProof auditálta.

Csatlakozz  a PlayDoge X-, és a Telegram közösségéhez!

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!