Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

-


Vendégbejegyzés


A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást.

Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan reményteli projektek háza táján, amelyek becélozták a 100-szoros növekedést, és ezzel természetesen a hatalomátvételt.

A kriptopiac nemrégi visszaesése keményen érintett pár mém érmét, köztük a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) is veszteséget könyvelhetett el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előbb felsorolt nagy tőkeértékű altcoinok értéke igencsak megzuhant: a péntek délutáni adatok szerint a DOGE 12,37%-ot, a SHIB 16,50%-ot, a PEPE pedig 2,95%-ot esett az elmúlt 7 nap folyamán.

A mém érmék körüli sötét felhők elvonulásáig érdemes egyéb, ígéretesebb projekteket is megvizsgálni, mert könnyen lehet, hogy egykor majd átveszik az irányítást a helyzet felett.

Ilyen jövedelmezőbb érmék lehetnek a következők: a WienerAI (WAI), a PlayDoge (PLAY), a BaseDawgz (DAWGZ) és a Sealana (SEAL), melyek jelenleg előértékesítést tartanak. 

A WienerAI (WAI) MI kereskedői botjával megújítja a kriptokereskedelmet 

Az MI mém érme trend nagy sikerrel hálózta be a kriptovilágot, és a tokenek közül a WienerAI (WAI) a támadás vezetője.

Ez a modern projekt sikeresen egybeolvasztotta a mém érmék lehetőségeit az MI-alapokra építkező kereskedési botok csúcstechnológiájával.

A tündéri kolbászkutyás figura, és a felhasználóbarát felület miatt a WienerAI már így is kimagasló figyelmet kapott, és az ICO-ja átlépte a 6 millió dollárt.

Az MI mém érmék zömének egyébként semmi különösebb haszna sincs. Ezzel a nem túl fényes trenddel próbál meg szakítani a WienerAI, és valós előnyöket kínál a kereskedők számára.

De mit is csinál egészen pontosan az MI kereskedési bot? Nos, támogatja a felhasználókat abban, hogy ráleljenek a potenciálisan nyereséges lehetőségekre, zökkenőmentesen végrehajtsák a kereskedéseket, és még busás APY-jutalmakat is kaphassanak.

Pénteken a WAI előértékesítési ára mindössze 0,00072 dollár, de amikor e sorokat olvasod, te már magasabb áron veheted meg az érmét.

Csípd el, mert a szakaszos értékesítési metódus miatt pár nap múlva az is emelkedni fog! 

Amint láthatod, a WienerAI mindenképpen ígéretes befektetési lehetőségnek bizonyul, már csak a mémek vonzerejének és a szuper kereskedési megoldások mixének köszönhetően is.

Vásárold meg a WienerAI-t most

A PlayDoge (PLAY) forradalmi P2E elemeket vezet be a már majdnem 5 millió dollárt elérő ICO-jába

A PlayDoge (PLAY) egy friss mém érme projekt, amely utánozhatatlan play-to-earn játékával szította fel a kriptovilág érdeklődését.

A PlayDoge fogta a méltán híres Tamagotchi őrület nosztalgiáját, és megcsavarta egy vicces Doge figurával.

A felhasználók a játék keretében egy virtuális Doge kiskutyát fognak gondozni egy retro 8-bites univerzumban, és közben szó szerint játszva PLAY tokeneket keresnek.

Az új projekt sikeres ICO-ja már több mint 4,9 millió dollárt gyűjtött, ami kiválóan jelzi a közösség lelkesedését az újító koncepció iránt.

A stratégiai tokenomikával, ideértve a staking juttatásokat, és a közösségi jutalmakat, a PlayDoge célja az, hogy támogassa a hosszú távú növekedést és az árak stabilizálását.

A WienerAI valahol középen helyezkedik el a mém érmék és a play-to-earn elemek között, így mind a viralitásra, mind a hosszú távú hasznosságra tud gyúrni.

A PlayDoge képes lehet kihasználni a trendet, ráadásul még 2024 folyamán több tőzsdei bevezetést is tervez.

Vásárolj PlayDoge-t most

A bázisugró BaseDawgz (DAWGZ) multi-chain token 1,9 millió dollárnál jár az előértékesítésén

A zsenge Base Dawgz (DAWGZ) egy Base láncon csücsülő mém érme, melyre természetesen felkapta a fejét a díszes kriptoközösség.

Úttörő funkcióival és multi-chain támogatottságával a Base Dawgz több mint 1,9 millió dollár felett szárnyal az ICO-ján, és ezzel bizony jócskán magára vonta a legjobb iparági YouTube influencerek és kripto befektetők figyelmét is.

A Base Dawgz-t share-to-earn programja kifejezetten kiemelkedőnek bizonyul, és arra motiválja a közösség tagjait, hogy népszerűsítsék a mém érmét a közösségi platformokon, hogy pontok gyűjtése által DAWGZ-ra tehessenek szert, amit majd az ICO után kapnak meg.

A projekt tervez egy Ethereumon alapuló lekötési protokollt is, amely jóvoltából a befektetők passzív jövedelemre tehetnek szert.

A kriptolemzők és YouTuberek a Base láncon lakó Base Dawgz-ról azt is el tudják képzelni, hogy 100x-os növekedést tanúsít majd a tőzsdén való megjelenése után.

Erős alapjai, vírusos mém érme jellege meg is adja neki erre az esélyt. Mivel az előértékesítési értéke nemsokára nőni fog, ideje beszereznünk a DAWGZ érméket még a következő árhullám előtt.

Vásárold meg a BaseDawgz-t most

A Sealana (SEAL) fókája 100-szoros érmeként jó kis hozamot hozhat a konyhára 

A Sealana (SEAL) a Solana blokklánc legtutibb új mém érméje, és bizony ez az ICO is tombol.

Az érme, mely a jól ismert South Park karakterről, Gamer Guy-ról vette az inspirációját, minimum olyan sikert szeretne elérni, mint a DogWifHat (WIF) és a Bonk (BONK) Solana mém érmék.

Az ICO két hónapja alatt már több, mint 5 millió dollárt gyűjtött, és június 25-én zárja a kapuit.

Ha lehet hinni az ízes szóbeszédnek, a SEAL csapata állítólag ugyanazokból áll, mint akik a SLERF mém érmét is építették, így bőven van tapasztalatuk. 

Amint azt tudjuk, a Solana előtt egyre nagyobb távlatok nyílnak meg, és mivel a pletykák szerint a spot Solana ETF-ek is készülődhetnek, az olyan projektek, mint a Sealana, kiváló helyzetben vannak ahhoz, hogy kiaknázzák a Solana ökoszisztéma egyre jobban terebélyesedő elfogadottságát.

Természetesen azt ajánljuk, hogy befektetés előtt végezd el a saját kutatásaidat.

Mivel már csak pár nap van hátra az ICO-ból, érdemes kihasználni a Sealana kedvezményes áron való megvásárlását, még a tőzsdei bevezetés előtt.

Vásárold meg a Sealana-t most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!