A Sealana fókája már több, mint 5 millió dollárral hízlalta a zsírszövetét

-


Vendégbejegyzés


A Solana ízig-vérig amerikai, Sealana (SEAL) érméje már több mint 5 millió dollárt fogyasztott el előértékesítésének második hónapjában.

Ezzel a teljesítményével kész a Solana mém érmék élére állni, melyek már most elképesztő hozamokat adnak a befektetőknek szerte a világon. 

A Sealana Solanán indított mém érme elődei, úgy mint a DogWifHat (WIF), a Bonk (BONK), a Book of Meme (BOME) és a Popcat (POPCAT) követendő példák, hiszen piaci kapitalizációjukat tekintve az indulásukat követő egy éven belül sikerült felrepülniük a top tízbe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy másik, nemrégen még szinte vírusként terjedő Solana mém érme előértékesítés, a Slothana (SLOTH) 15 millió dollárt gyűjtött össze az egy hónapos kripto ICO-ja alatt. 

Mivel a kutyák és a lajhárok lassan már lejárt lemezek a kriptovaluták terén, ezért a SEAL csapata egy fókás mémmel dobja fel az évünket.

Míg egyesek a szerencsejátékokat részesítik előnyben a kriptopiacon, addig mások az alapos kutatásra eszküsznek. Ez utóbbiaknak mutatjuk most be ezt a remekbe szabott tokent.

Rémlik még Gamer Guy arca? Nos, a Sealana az ő Web3 frissítése

A Sealana-t készítői a South Park ismert Gamer Guy figurájára formázták, aki híres egészségtelen életmódjáról, és rengeteg időt tölt a képernyők előtt.

Gamer Guy első ízben a South Park World of Warcraft epizódjában szerepelt, és azóta azokat szimbolizálja, akik kockulnak a képernyők és az íróasztal előtt, vagy épp a kanapén ülnek naphosszat. 

Ha lehet hinni a szóbeszédnek, a fejlesztői csapata ugyanaz, mint a népszerűvé vált SLERF mém érmének.

A Slerf anno rázósan indult, hiszen merő véletlenségből elégette a korai befektetőknek kiosztott 10 millió dollárnyi érmét.

Ám miután a csapat tagjai észlelték az őket túlszárnyaló lajháros Slothana sikerét, megacélozták elszántságukat, és a Sealana-val karöltve tértek vissza, hogy ezúttal valóban mindent jól csináljanak.

Sealana

Amint az illendő, a Sealana projektje is adózik a Solana hírnevének oltárán, hiszen ez a legjobb Layer 1 blokklánc a nagy volumenű mém érmék indítására.

Kapaszkodj meg, a Solana digitális gazdasága a DeFiLama szerint több mint 4,17 milliárd dollár összértékben zárolt (TVL) értéket tárol az egyes alkalmazásokban és pénzügyi szolgáltatásokban. 

Ezen kívül a The Block oldal adatai alapján 1,6 millió, naponta tranzakciókat bonyolító aktív felhasználóval, és saját bevallása szerint több mint 2500 havi aktív fejlesztővel rendelkezik.

Forrás: The Block

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy hamarosan beindulhatnak a Solana ETF-ek, mely esemény minden bizonnyal meg fogja majd mozdítani a piacot.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

A Solana meglehetősen bikásan fest

Amint azt te is biztosan hallottad, a januári Bitcoin ETF-ek indulása után nem is olyan régen sor került az Ethereum ETF-ek amerikai jóváhagyására, és őket valószínűleg a Solana ETF-ek követhetik a sorban.

Ha ez megtörténik, az az egyes mém érmék, így a SEAL számára is valódi áldásul szolgál majd.

Egyébként a kripto ETF-ek olyan szabályozott befektetési termékeknek számítanak, amelyek segítségével bármely brókerszámla tulajdonos befektethet a mögöttes kriptovalutába anélkül, hogy közvetlenül vásárolnia kellene a tőzsdékről és vállalni kényszerülne a HODLing kockázatát.

A legfrissebb szóbeszéd szerint a világ legnagyobb vagyonkezelője, a BlackRock pályázik a spot Solana ETF-re, és fontos róla tudni, hogy kicsivel több mint 10 billió dollárnyi kezelt vagyont (AUM) kezel.

Ha a BlackRock álma valóra válik, akkor a Bitcoin és az Ethereum utáni, jelenleg ötödik legnagyobb kriptó bizonyára belép majd a hagyományos pénzügyi piacokra, mégpedig harmadikként. Az odáig vezető út kihívásokkal teli és kacskaringós lesz, hiszen a SEC most még úgy néz rá a SOL-ra, mint egy értékpapírra.

Lássuk be, a BlackRock támogatása hatalmas hír lehet az egész Solana ökoszisztéma számára. 

Kiemelnénk, hogy a Bitcoin ETF engedélyezése, melyre idén március 14-én került sor, a világ legkedvesebb kriptóját  egyből 73.737,94 dolláros történelmi csúcsra repítette.

A BlackRock számára egyébként szuper hír, hogy a 21,4 milliárd dolláros spot Bitcoin ETF-je máig a legnagyobb a sorban.

 

 

Forrás: Bloomberg

Amikor pedig a 63,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bíró SOL még nagyobb teret nyer, lehet, hogy a Sealana hamarosan még nagyobbra hízik.

Valójában már most lesben áll, hogy kiszabadulva anyu pincéjéből újra a magasba emelje a mém érméket.

Ugyan a Sealana eredetileg a Solana láncon éldegélt, gyakorlatban véve többláncú tokennek számít, hiszen megtalálható az Ethereum és BNB láncon is.

Ebből kifolyólag a SOL és az Ethereum stabilcoin Tether (USDT) mellett ezen láncok natív érméivel is elérheted őket.

A befektetőknek már csak pár napjuk maradt arra, hogy a SEAL-t 0,022 dolláros fix ICO áron szerezzék meg.

Ha belegondolsz, így egy 100 dolláros befektetésért 4 545 SEAL-t kapsz.

Ha minden egyes SEAL token ára feltornássza magát 1 dollárra, ez a 100 dolláros befektetés 4500 dollárt fog kóstálni, ha pedig eléri az 5 dollárt, akkor 20 000 dolláros hozamban lehet részed. 

Az ICO-hoz úgy csatlakozhatsz, ha csatolod hozzá a pénztárcád. Mi most a Best Wallet tárcát ajánljuk neked, mely 2023-ban jelent meg a kriptopiacon. Töltsd le alkalmazásként a telefonodra, és lépj be egy PIN kóddal a tárcádba! 

Már csak azért is jó, ha van egy ilyen biztonságos tárcád, mert vehetsz belőle különböző kriptókat, például SEAL-t is. Kezeld vele bátran az összes kriptovalutád, és digitális eszközöd!

A Sealana előértékesítése egészen pontosan június 25-én 18:00-kor zárul, és két nappal később kerül sor a várva várt airdrop-ra.

Ragadd meg az utolsó lehetőséget a korai csatlakozásra, még mielőtt az érmét bevezetnék a tőzsdékre, és az árfolyama az egekbe repülne. 

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!