A 3 legjobb új kripto ICO

-

Azzal bizonyára te is tisztában vagy, hogy az egyes kriptovaluták eltérő árakon kaphatók,  több tízezer dollártól kezdve az egészen olcsó kriptovalutákig és mém érmékig, melyek értéke általában egy dollár alá megy.

Azok számára, akik szeretnék diverzifikálni a befektetési portfóliójukat, remek ötlet megkeresni a legkedvezőbb árú kriptókat, és megadni az esélyt a jókora hozam elérésére.

Mivel minden egyes nap új érmék jelennek meg, a legnagyobb probléma – még a tapasztalt befektetők számára is – az életrevaló lehetőségek megtalálása.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben bemutatjuk neked a mostani 3 legjobb, és egyben legolcsóbb kriptovalutát, amelyekbe hatalmas, akár 100-szoros potenciállal tudsz befektetni. Nézzük meg együtt az eTukTuk (TUK), a PlayDoge (PLAY), és a BaseDawgz (DAGWZ) projekteket!

1.eTukTuk (TUK) – Remek P2E projekt MI-integrációval

Az eTukTuk, melynek célja, hogy a pezsgő P2E-gazdaság kiemelkedő főszereplői között lehessen, nemrég elindította mobilos játékát, a TukTuk Crazy Taxit, melyet az App Store és a Play Store áruházakban tölthetünk le.

A mobil alapú játék során egyszerű vezetési és parkolási feladatokat lehet teljesíteni, valamint ingyenes TUK érmék is szerezhetők.

A sztori szerint Srí Lanka utcáin kell felvenni az ügyfeleket, és elvinni őket céljukig eTukTuk-kal. Ezért a játékosok jutalma ingyenes TUK tokenek lesznek.

A szórakoztató játékon túl az eTukTuk egy MI-alapú, fenntartható közlekedési megoldásra is koncentrál, mely megújítja majd a fejlődő országok közlekedését és idővel világszerte is ez a cél. 

Az eTukTuk töltőinfrastruktúrájának kialakításához a blokklánc-technológiát alkalmazza.

Az eTukTuk fejlesztői csapata a blokklánc-technológiával  költséghatékony töltőállomásokat és elektromos járműhálózatot tud kiépíteni, és ezzel kiemelten előmozdítja a fenntartható közlekedést.

A projekt a TUK natív érme támogatásával optimalizálja a vezetési útvonalakat, leredukálja a forgalmat, és még a kevesebb benzin használatára is ösztönöz.

Mivel az eTukTuk eltökélte, hogy csökkenti a CO2-kibocsátást, napenergiával működő töltőállomásokat álmodott meg.

Ezek fogják biztosítani az eTukTuk-októl különböző elektromos járművek töltési lehetőségeit is. A TUK natív token pedig egyértelműen központi része lesz eme ökoszisztémának.

A töltőállomásokon TUK-kal lehet majd fizetni, illetve a „Power Stake” során az egyes érdekeltek meg tudják majd tartani a beszedett díjak egy százalékát. Ezen kívül a TUK tokeneket vásárlás után le is lehet kötni az extra jutalmakért. 

Cikkünk írásakor az eTukTuk ICO-ja még tart, és már több, mint 3,5 millió dolláros finanszírozást sikerült gyűjtenie a lelkes támogatóktól. A befektetők az érméből BNB, USDT, ETH, vagy bankkártya segítségével vásárolhatnak.

Egyáltalán nem túlzás, hogy egyes kriptoszakértők szerint jelenleg ez az egyik legjobb olcsó kriptovaluta.

Egy TUK jelenleg 0,033 dollárt ér. Amint pedig az ICO zárja a kapuit, és megtörténik a tőzsdére való lépés, a korai befektetők leadhatják az igényüket a TUK érmékre.

Vásárolj eTukTukot most

PlayDoge (PLAY) – Népszerű mobilos P2E társasjátékkal szórakoztat

A PlayDoge mém érmét nem kell félteni: ugyan még csak nemrég indította el az ICO-ját, máris az egyik legnépszerűbb érme.

A kutyás mémet választó PlayDoge P2E játéka, és lenyűgöző dizájnja által egyaránt vonzza a befektetőket az előértékesítésére.

A PlayDoge ICO-ja már több mint 4,6 millió dollárt hozott össze, tehát az érme körül elég nagy a felhajtás.

A PlayDoge-ot egyébként remekül kiemeli a mém érmék közül a mobil alapú társasjátéka, hiszen valódi hasznosságot nyújt a felhasználók számára.

A PlayDoge virtuális világa felidézi a 90-es évek játékait, így ehhez igazodva 2D-s, 8 bites stílusban játszódik.

A játékosok szórakozás közben ingyenes érméket kaphatnak azért, ha megfelelően gondoskodnak a Tamagotchi ihlette virtuális háziállatukról: etetik, itatják, játszanak vele, stb.

A PlayDoge újításával meg kívánja ismételni a Floki mém érme sikerét, mely az elmúlt 1 év során több mint 702%-kal emelkedett.

Számolva azzal, hogy a P2E játék erősen bikás trendet indíthat el, a neves YouTuber, TodayTrader úgy gondolja, hogy a PlayDoge képes lehet lekörözni a kutyás érmék, a Dogecoin és a Shiba Inu teljesítményét is.

Az elkövetkező hónapok is eseménydúsak lesznek a PlayDoge számára: egyrészt útjára bocsátja majd a sokak által várt mobilalkalmazást, hogy a játékosok bárhol és bármikor ügyelhessenek a kis virtuális kedvencükről.

Azok pedig, akik kapcsolódnak a jelenleg is tartó nagyszabású ICO-hoz, APY jutalomért cserébe még stakelhetik is a PLAY tokenjeiket. 

Cikkünk írásakor a PLAY jelenleg olcsó (0,00509 dollárt ér), és remekbeszabott befektetési lehetőség azoknak, akik kedvező áron keresnek reményteljes érmét. 

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Base Dawgz (DAWGZ) – Új multichain mém érme

A Base Dawgz egy friss mém érme, amely napról napra szélesebb körű figyelmet kap a befektetőktől, hála humoros sztorijának, melyben mixeli a bázisugrást Shiba Inuval és egyéb kutyás karakterekkel.

Az égen repkedő különleges figurája láncugró képességekel bír, és ezt a hivatalos honlap remekül be is mutatja.

A multi-chain mém érme olyan hálózatokkal kompatibilis, mint a Base, az Ethereum, a Binance Smart Chain, az Avalanche és a Solana.

Ez az interoperabilitás a Wormhole és a Portal Bridge technológiák támogatásával válik lehetővé, és így az érme egyre nagyobb körökben válik ismertté. 

kripto

A projekt piaci vonzerejét megdobja az airdrop modellje és a lekötési mechanizmusa is. A Base Dawg számít közössége társadalmi szerepvállalására, és még véletlenül sem osztogat ingyen érméket random befektetőknek.

A közelgő airdropra azon befektetők jogosultak, akik kellő pontot szednek össze azáltal, hogy posztolnak a projekt X-fiókján.

A több mint 12 ezer követővel bíró Jacob Bury véleménye szerint a Base Dawgz multichain felépítésének, a staking modellnek valamint az erős közösségi média marketing stratégiájának hála a kriptotőzsdéken való landolásakor remek startot fog bemutatni.

A Base Dawgz most mindössze 0.00527 dollár, és az érme eddig 1,7 millió dollárt gyűjtött össze ICO eseményén.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!