A top elemző a végső kriptokapitulációt jósolja a jelentős fellendülés előtt

-

A kriptopénzek piaci kapitalizációja tovább zsugorodott, az elmúlt 24 órában mintegy 2,2 százalékkal csökkent, és kedden a kereskedés során 2,45 billió dollár körül mozgott.

A folyamatban lévő kriptopénz korrekciót, amely közel félmilliárd dollárnyi súlyos kriptoliquidációt váltott ki, az indította el, hogy a Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt 24 órában ismét 65 ezer dollár alá esett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piaci elemzők szerint az amerikai spot Bitcoin ETF-ekből a közelmúltban történt figyelemre méltó pénzkiáramlás nagyban hozzájárult a medvés nézetekhez.

Vége a kripto bikaciklusnak?

A Bitcoin árfolyama nehezen tudott 72 ezer dollár fölé emelkedni, ezzel egy lehetséges kettős csúcsot jelezve a 2021-es ciklustetővel kapcsolatban.

Peter Brandt veterán kereskedő szerint a Bitcoin árfolyama az amerikai dollárral szemben hasonló frakcionális képet alkothat, mint az arany árfolyammozgása a 2009-es piaci válságot követően.

Forrás: X

Brandt ezért azt javasolta, hogy a Bitcoin árfolyama tovább csökkenhet 60.000 dollár felé, mielőtt az elkövetkező negyedévekben emelkedő tendenciát hozna létre.

Hasonló makro narratívát mutatott be a Bitcoinsensus’a elemzője is, amely szerint az altcoin iparág az idei negyedik negyedévben továbbra is emelkedő kilátásokkal fog rendelkezni, miután az elkövetkező hetekben korrekciós mélypontot alakított ki.

Forrás: X

Mi a következő lépés?

Az Egyesült Államokban a szabályozási egyértelműség szabad utat teremtett az intézményi befektetők számára, hogy megcsapolják a web3 iparágat.

Mindeközben a kriptopiac a jóváhagyott spot Ether ETF-ek Egyesült Államokbeli bevezetése mellett az amerikai SEC és a Ripple közötti végleges rendezési megállapodást várja.

E jelentős események katalizátorként fognak hatni az altcoin általános emelkedő kilátásaihoz.

Olvastad már? A Solana árcsökkenése új történelmi csúcsra vezethet?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!