A Solana árcsökkenése új történelmi csúcsra vezethet?

-

Andrew Tate egy ellentmondásos internetes személyiség a Solana (SOL) közelmúltbeli árfolyamcsökkenésével kapcsolatban kifejtette, hogy a gyengébb projektek kiszűrésével a kriptopiac hasznára válhat.

Szerinte ez a felrázás lehetővé teszi, hogy az erősebb, legitimebb projektek új történelmi csúcsokat (ATH) érjenek el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Több van a történetben? Honnan származnak ezek az állítások?

A Solana hanyatlása: Lehetőség?

A Solana árfolyama ma, 3,34%-kal 137,17 dollárra esett, piaci kapitalizációja 63,71 milliárd dollár.

Az elmúlt héten a SOL több mint 11%-ot esett, 160 dollárról a jelenlegi mélypontra.

Ez a csökkenés Tate szerint a piac számára egy lehetőség arra, hogy kiszűrje az alulteljesítő projekteket.

solana
Forrás. X

Tate azt jósolja, hogy ez a visszaesés végső soron a Solana javára fog válni.

Azt várja, hogy a gyenge vagy csalárd projektek eltávolításával racionalizálja a piacot, lehetővé téve a valódi potenciállal rendelkezők számára, hogy gyarapodjanak és új ATH-kat érjenek el.

Ezen „valódi” projektek közül kiemeli a DADDY mémérmét, amelyet következetesen támogat.

A DADDY érme felemelkedése

A Tate online személyisége által inspirált DADDY érme egyike a sok Solana mémérme közül, amelyek egyre népszerűbbek.

Tate drámai lépést jelentett be az érme értékének növelése érdekében: ha a DADDY érme a következő 10 napon belül eléri a 300 millió dolláros piaci kapitalizációt, akkor nyilvánosan megvásárol és élő adásban eléget 1 millió dollár értékű DADDY tokent.

A bejelentés célja a befektetői bizalom növelése és a token értékének növelése.

Ellentétek és vádak

Tate támogatása ellenére a DADDY coin projektet vizsgálatokkal kell szembenéznie.

A bennfentes kereskedelem vádjai akkor merültek fel, amikor a Bubblemaps felfedte, hogy a bennfentesek a teljes DADDY token kínálat 40%-át birtokolják, és Tate gyaníthatóan jelentős részesedéssel rendelkezik.

Válaszként Tate 110 millió dollár értékű DADDY érmét égetett el, hogy átmenetileg felpörgesse az árat, és ígéretet tett arra, hogy a végtelenségig „vásárol és éget”, és soha nem adja el a DADDY tartalékát.

Ezek a bennfentesek most több mint 45 millió dolláros nyereségen ülnek.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Andrew Tate és a kripto: Mérgező kapcsolat?

Tate nemrégiben tett bejelentése, miszerint különböző „szemét” tokenekbe fektet be, nem az első kitérője a kriptók világába.

Pár héttel ezelőtt kifejezte hajlandóságát, hogy nagymértékben befektetne a Bitcoinba, és hangot adott a hagyományos bankrendszerekkel kapcsolatos csalódottságának.

Szándéka szerint 100 millió dollárt fektetne a BTC-be, és megfogadta, hogy elhagyja a fiat valutát.

Noha egyes kritikusok megkérdőjelezték állításainak jogosságát, nyilvános nyilatkozatai a közfigyelem fenntartását célzó ellentmondásos cselekedeteinek szélesebb mintáját tükrözik.

Van-e helye a hírességek befolyásának a kriptopiacon?

Olvastad már? A kriptovaluták készen állnak az idei masszív kitörésre

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!