A 4 legjobb kripto perspektívák, amelyek 2024-ben nagy fellendülésre készülnek!

-


Vendégbejegyzés


v és jelentős figyelmet vonz a befektetők részéről.

Kihívást jelenthet annak azonosítása, hogy mely kriptovaluták rendelkeznek a legnagyobb potenciállal. Mégis, néhány kiemelkedik a tömegből ígéretes kilátásokkal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk azokat a kriptovalutákat veszi górcső alá, amelyek értékükben robbanásszerű növekedésre számítanak, és amelyek a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők érdeklődését egyaránt felkeltik.

A CYBRO a kriptobálnák radarjára kerül tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

A Blast ökoszisztémájában döntő szerepet játszik, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

Jelenleg a CYBRO a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért bonyolítja le, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 300%-os megtérülést biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Az a hír járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashback-ben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-alapú befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamokért!

A Wormhole (W) a legutóbbi árfolyamcsökkenés közepette küzd.

A Wormhole (W) jelenleg 0,35 és 0,61 dollár között kereskedik, ami 32,84%-os esést mutat az elmúlt héten és 33,00%-os csökkenést az elmúlt hónapban.

A közelmúltbeli veszteségek ellenére a W hat hónap alatt 642,72%-ot emelkedett.

Az érme korrekciós fázisban van, amit a 33,47-es RSI és a negatív MACD szint is jelez.

Ha a jelenlegi trendek folytatódnak, a W megkérdőjelezheti a legközelebbi támaszt 0,26 dollárnál, vagy esetleg visszapattanhat, hogy tesztelje az ellenállást 0,77 dollárnál.

Cosmos (ATOM) árfolyam csökken, de a potenciális visszapattanás előtt áll.

A Cosmos (ATOM) jelenleg a 6,82 és 7,77 dollár közötti tartományban kereskedik. Az egyhetes árfolyamváltozás 16,87%-os csökkenést mutat, míg az egy hónapos csökkenés 24,15%-os.

Hat hónap alatt 38,78%-os csökkenést mutat. A 29,15-ös Relative Strength Index (RSI) azt jelzi, hogy az érme túladott, ami a visszapattanás lehetőségére utal.

A jelenlegi mozgások korrekciósak, de a 8,32 dolláros ellenállás áttörése változást jelezhet.

Aptos (APT) árfolyam áttekintés

Az Aptos (APT) jelenleg 7,35 és 8,53 dollár között kereskedik. Az árfolyam az elmúlt héten 17,05%-ot, az elmúlt hónapban pedig 20,08%-ot esett.

Hat hónap alatt 15,30%-kal csökkent. A Relative Strength Index (RSI) 29,67 ponton áll, ami arra utal, hogy túladott lehet.

Az érme korrekciós mozgásban van, a legközelebbi támasz 6,80 dollárnál, az ellenállás pedig 9,16 dollárnál található. A 10 napos SMA 6,89 dollár, míg a 100 napos SMA 7,67 dollár.

Következtetés

Míg a W, az ATOM és az APT ígéretesnek tűnik, nem biztos, hogy azonnali nyereségre számíthatunk. A kiemelkedő lehetőség a CYBRO, egy egyedülálló earn marketplace a Blast blokkláncon.

A 2024 második negyedévében várható első kibocsátás miatt a CYBRO komoly esélyt jelent a korai befektetők számára.

A CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozással kedvező feltételekkel léphetnek be.

Ez az előzetes értékesítés kulcsfontosságú pillanat azok számára, akik egy potenciálisan jövedelmező projektbe szeretnének bekapcsolódni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!