A kriptovaluták készen állnak az idei masszív kitörésre

-


Vendégbejegyzés


Az izgalom egyre nő, mivel 2024-ben lenyűgöző fellendülésnek lehetünk tanúi a kriptopiacon.

A befektetők lelkesen figyelik az erős lendületet mutató kulcsfontosságú tokeneket. A helyszín készen áll olyan fejleményekre, amelyek jelentős nyereséget eredményezhetnek.

A cikk azt vizsgálja, mi válthatja ki ezt a potenciális kitörést, és mely kriptovaluták vezethetik a rohamot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az olvasókat a piaci trendek mélyebb megismerése és betekintés várja arról, hogy mire kell figyelni az elkövetkező hónapokban.

A CYBRO előértékesítése: Egy az egymillióból egy NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token-előértékesítésével leköti a kriptobálnák figyelmét. Ez az élenjáró NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a jövedelmüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

kripto

E ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

Notcoin (NOT) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Notcoin jelenleg 0,0159 és 0,0231 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az árfolyama 11,40%-ot esett, de az elmúlt hónapban 146,13%-ot, hat hónap alatt pedig 692,55%-ot erősödött.

Az olyan indikátorok, mint az RSI, a Stochastic és a MACD korrekciós mozgásra utalnak. A legközelebbi ellenállás 0,0262 dollárnál, a támasz pedig 0,0118 dollárnál található.

A 10 napos mozgóátlag 0,0159 dollár, a 100 napos átlag alatt van, ami 0,0190 dollár. A jövőbeli ármozgás ezen ellenállási és támogatási szintek leküzdésétől függ.

Polkadot (DOT) árfolyam áttekintése: A jelenlegi trend és előrejelzések

A Polkadot (DOT) jelenleg 5,94 és 6,87 dollár között mozog. Az érme egy korrekciós mozgásban van, lefelé irányuló trenddel.

Az elmúlt héten az árfolyama 9,83%-kal esett. Az elmúlt hónapban 18,13%-ot, hat hónap alatt pedig 15,54%-ot esett. A DOT legközelebbi támaszszintje 5,50 dollár.

A legközelebbi ellenállási szintje 7,36 dollár. A 10 napos mozgóátlag 5,81 dollár, az RSI pedig 40,12, ami gyengébb momentumot jelez. Előre láthatóan a Polkadot folytathatja a csökkenő tendenciát.

Dogecoin árfolyam áttekintése: Az aktuális trendek és előrejelzések

A Dogecoin (DOGE) a 0,13 és 0,15 dollár közötti ársávban mozog. A legújabb mutatók korrekciós fázisra utalnak, a jelenlegi 31,88-as RSI túladottnak jelzi.

Az árfolyam az elmúlt héten 15,77%-kal, az elmúlt hónapban pedig 20,60%-kal csökkent. Hosszabb távon, hat hónap alatt 32,82%-kal emelkedett.

Az azonnali támasz 0,12 dollárnál van, az ellenállás pedig 0,16 dollárnál. Rövid távon e szintek közelében várható ingadozás.

Shiba Inu (SHIB) árfolyamkilátások: Eddig bikás trendfigyelés

A Shiba Inu (SHIB) a 0,0000191 és 0,0000231 dollár közötti szűk sávban mozog. Az elmúlt héten az érme 21,27%-kal esett, és az elmúlt hónapban tovább csökkent 27,18%-kal.

Hat hónap alatt azonban 76,07%-os növekedést mutat. A jelenlegi árak a 100 napos átlag felett vannak, és a 30,36-os RSI érték azt sugallja, hogy túladott.

Bár most korrekciós fázisban van, az árfolyam hamarosan visszafordulhat. Figyeljünk a legközelebbi ellenállási szint, a 0,0000254 dollár felé történő elmozdulásra.

Következtetés

Az olyan érmék, mint a NOT, DOT, DOGE és SHIB kevésbé látnak potenciált rövid távon.

A hangsúlynak a CYBRO-ra kell áthelyeződnie, egy innovatív kereseti piactérre, amely a Blast blokklánc natív hozampotenciálját használja.

A 2024 második negyedévére tervezett első kibocsátással a CYBRO célja, hogy a token előértékesítése révén korai befektetőket vonzzon. Ez kedvező belépési lehetőséget kínál egy ígéretes projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!