Samson Mow: „Tudom, hogy a Bitcoin eléri az 1 millió dollárt”

-

Samson Mow, egy neves Bitcoin maximalista és a Jan3 vezérigazgatója az X közösségi médiaplatformon lévő hivatalos fiókjában újabb Bitcoin jóslatot fogalmazott meg, ami megdöbbentő.

Mow ismét azt tweetelte, hogy határozottan arra számít, hogy a Bitcoin eléri az 1 millió dolláros egységárat.

Samson Mow
Forrás: X

„Tudom, hogy a Bitcoin eléri az 1 millió dollárt”

Samson Mow egy jól ismert Bitcoin-maxi azzal kapcsolatban, hogy előrejelzései szerint a kriptopénz hosszú távon eléri az 1 millió dollárt.

Idén Mow megduplázta jóslatát, előrevetítve az április második felében bekövetkezett negyedik Bitcoin-feleződést.

Azt megelőzően, amikor januárban a SEC hivatalosan is zöld utat adott a spot Bitcoin ETF-ekkel való kereskedésnek, és ezek az ETF-ek őrült módon elkezdtek minden nap Bitcoinokat felhalmozni, Mow többször is kijelentette, hogy ezek a vásárlások végül BTC keresleti sokkot fognak okozni.

A felezéssel összefüggésben pedig azt mondta, hogy amint a blokkjutalmakat ismét felére csökkentik, az Bitcoin-kínálati sokkot fog okozni.

Ebből Mow azt a következtetést vonta le, hogy amint a keresleti és a kínálati sokk találkozik, a Bitcoin árát akár 1 millió dollárig, vagy még magasabbra is repíti.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Hétfőn Mow azt tweetelte, hogy biztosan tudja, hogy a Bitcoin 1 millió dollárig fog menni.

Van azonban két nüansz; nem tudja biztosan megjósolni, hogy ez mikor fog bekövetkezni, és hogy milyen gyorsan fog a BTC az égbe szökni, hogy elérje ezt a történelmi csúcsot.

Mow szerint nagy az esélye annak, hogy a BTC 70.000 dollárról 200.000 dollárra ugrik.

Nagyjából egy héttel ezelőtt Mow megosztotta, hogy a „Bitcoin-spirál” most nagyon összenyomottnak tűnik, és minél tovább nem jelenik meg a „Godzilla-gyertya”, annál nagyobb az esélye annak, hogy a BTC egy „Omega-gyertyával” ugrik felfelé.

A megjegyzések között még azzal is egyetértett, hogy egy este a piac úgy mehet aludni, hogy a Bitcoin 70.000 dolláron kereskedik, majd arra ébred, hogy 200.000 dollárt ér el.

A Bitcoin-tulajdonosok hirtelen nagy eséssel néznek szembe

A Santiment on-chain adatgyűjtő egy nemrég közzétett jelentésében feltárta, hogy három napja hatalmas visszaesés tapasztalható a non-empty BTC-tárcák számában, méghozzá a vezető kriptopénz március 14-én elért történelmi csúcspontja előtti legnagyobb visszaesés óta.

Forrás. X

Ennek valószínűleg a közelmúltbeli Bitcoin-csökkenések az oka – a tulajdonosok a nagyobb árfolyam-zuhanástól tartva adtak el.

Olvastad már? Véget ért az altcoin tél? A Solana csártja szerint igen

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!