2 felettébb izgalmas kriptojáték 2024-re

-

Talán az a legeslegjobb a kriptovalutákban, hogy sikeresen forradalmasították a világunkat, és azóta is folyamatosan ezt teszik. Minden egyes hónapban láthatjuk a kriptotechnológa fejlődését.

Ugyan nehéz nyomon követni az összes friss kriptoprojektet, de most kiemelünk közülük két menőt (MegaDice és PlayDoge), közlünk róluk minden értékes információt, és megvizsgáljuk a kriptojátékaikat is.  

1. PlayDoge – Tamagotchi újra él?

A kriptovaluták mindig igyekeznek a legnépszerűbb technológiákat összefésülni a projektjeikben.

A jól ismert mém ikon Doge és az egykori Tamagotchikra hajazó, old-school stílusú játék mixével a play-to-earn PlayDoge eddig már 4,3 millió dollárt keresett, és a tőzsdékre való bevezetése is egyre közeleg.

Ez az eredmény egészen lenyűgöző, és minden jel szerint erős potenciál rejlik az ősz folyamán megjelenő játékplatformban is.

kriptojáték

Bár sorra jelennek meg az új kriptoprojektek, és egyesek hamar eltűnnek a süllyesztőben, a PlayDoge más.

A projekt minden játékos számára felkínálja a PLAY érmét. Nagyon egyszerű lesz vele játszani, csak össze kell kapcsolnunk a kriptotárcánk a mobilunkkal, és gyakorlatilag bárhol foglalkozhatunk a virtuális kedvencünkkel, hogy újabb érméket kapjunk cserébe.

Próbáld ki a PlayDoge mobilos játékát, mely közben átélheted a 90-es évek nosztalgiáját és még pénzügyi jutalmakat is kaphatsz.

A feladatod tulajdonképpen csak annyi, hogy gondozd a virtális háziállatodat, azaz többek között etesd, itasd, és játssz vele.

Ám vigyázz, ha nem vagy jó gazdi, a kedvenced elszökhet, és akár el is pusztulhat.

Nem túlzás azt állítani, hogy a PlayDoge az egyik legjobb mém érme 2024 júniusában, tehát érdemes beletenned a kriptoportfóliódba. A kripto szakértők és elemzők már most a legjobb P2E Doge társasjátékként emlegetik.

A PlayDoge előértékesítése eddig 4,3 millió dollárnál jár, tehát nem hazugság kijelenteni, hogy az év egyik legsikeresebb ICO-ja.

Egy PLAY token jelenleg 0.00508 dollár, és megvásárolható ETH, BNB vagy USDT ellenében illetve bankkártyán keresztül. A projekt 40 fordulón keresztül 24,4 millió dollárt szeretne összegyűjteni. 

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

2. Mega Dice Token – A SOL első számú GameFi érméje

Manapság a kripto-szerencsejáték trendje is virágzik, ahol az egyes kaszinók engedélyezik a játékosaiknak, hogy digitális pénztárcájukban tartott kriptók segédletével játsszanak.

Az innovatív Mega Dice ezennel bemutatja kriptovalutáját, a DICE érmét, és nem titkolt célja, hogy megtartsa felhasználóit, valamint növelje az elégedettségüket. 

A Mega Dice jelenleg egy villámgyorsan növekvő globális kriptokaszinó több mint 50 ezer játékossal, 4000 feletti játékkal a legjobb szolgáltatóktól, 50+ sport és eSport játékkal, valamint több mint 10 ezer aktív havi játékossal, akik több mint 50 millió dollár havi fogadási összeggel bírnak.

Az is mellette szól, hogy ez volt az első szabályozott kaszinó, amely Telegram áruházat üzemeltetett.

A Mega Dice érme tulajdonosai rengeteg előnyben részesülnek, és egy hónap leforgása alatt 1,4 millió dollárt gyűjtöttek össze. Ez még persze csak a kezdet.

A Mega Dice azzal is kitűnik a piacon, hogy tulajdonosainak felkínálja a teljes vállalati nyereség egy bizonyos %-át. Ez a meghökkentő lépés új mércét állíthat fel a többi kriptó számára.

Azok a DICE tulajdonosok, akik részt vesznek az ajánlói programban, és a meghívott ismerősük költ a kaszinóban, a befektetett összegből 25%-os részesedést élvezhetnek. 

Ezen kívül a DICE birtoklói speciális NFT-ket is kapnak, amelyeket eladhatnak, de különböző kiváltságok és jutalmak is járnak velük. Te döntesz.

Ne feledd a refer and earn programot sem!

Ami pedig még izgalmassá varázsolja ezt az új kriptót, az a 2,2 millió dolláros airdropja azok számára, akik 21 nap leforgása alatt 5000 dollárt vagy annál többet fizetnek. Az airdropnak három szezonja van.

A befektetők jelenleg 20 947 492 dollár értékben vásároltak DICE-t, és az ICO 1,48 millió dollárt hozott.

Egy DICE jelenleg 0,075 dollár, amit SOL, ETH, és BNB kriptókkal vásárolhatunk meg.

Nézd meg a MegaDice ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!