A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

-

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a számára.

A Solana láncot nagy sebességű tranzakciói és alacsony díjazása emelik ki az Ethereum és egyéb blokkláncok közül.

A Solana csapata az úgynevezett szendvics-támadásokkal szemben is fellép: számos intézkedést vezetett be az elhárításukra, ezzel is fejlesztve a biztonságot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptoiparági szakértők úgy gondolják, hogy a friss Sealana (SEAL) projekt minden egyéb kriptovalutát lekörözhet a mém érmék kategóriában.

Vizsgáljuk meg, hogy miért annyira szuper ez a token!

A Sealana South-Parkos kabalája mágnesként vonzza a befektetőket 

A jelek szerint a Sealana (SEAL) megálmodói is nézték az ikonikus sorozatot, és a „Make Love, Not Warcraft” című epizódban egy olyan figurát (Gamer Guy) láttak, amit egyből át is emeltek a projektbe.

A görnyedt pufók fóka, aki híres a nagy kocka szemüvegéről, a rendetlenségéről, és a képernyőbe bámuló tekintetéről, igencsak jól jött az ökoszisztémának, mint szórakoztató elem.  

Maga a karakter egy tipikus kriptovaluta kereskedőt kíván megjeleníteni, aki a gépe előtt üldögélve várja a nagy fogást, azaz a következő nagy token megjelenését.

A Sealana előértékesítési honlapja viszonylag titokzatos, csak a lényegre koncentrál, de még így is eredményesen magára vonta az érdeklődők figyelmét.

Az információhiányos honlap valószínűleg egy stratégiai lépés a csapat részéről, hiszen képesek vele fokozott kíváncsiságot felébreszteni az érme jövőbeli eseményeivel kapcsolatban.

A szakértők szerint a SEAL értéke majdnem biztos, hogy nagy emelkedésnek lehet szemtanúja majd a tőzsdei bevezetés után, hiszen a fejlesztések folyamatosak, és a közössége is kiemelkedően támogató. 

A SEAL token ára egyébként igen kedvezményes, csupán 0,022 dollárba kerül. Az ICO  (Initial Coin Offering) egylépcsős, azaz az érme értéke a teljes gyűjtési időszak alatt változatlan, nem emelkedik. 

A befektetők azonban már egyre türelmetlenebbek, hogy miként szerepel majd a Sealana a kriptopiacon.

Vásárold meg a Sealana-t most

Az előértékesítés hatalmas siker, 4 millió dollár felett jár, de már csak pár napod van vásárolni

A Sealana ICO-ja nagy mérföldkőnél tart, hiszen elmondhatja magáról, hogy összehozott egy 4 millió dolláros forgalmat. A gyűjtés persze nem áll meg, mivel a befektetők egyre lelkesebbek. 

Egy kis kulisszatitok: az előértékesítés az eredeti tervek szerint május 1-jétől május 31-ig tartott volna, viszont akkora volt a folyamatos érdeklődés, hogy a projekt csapata az előértékesítési időszak meghosszabbításáról döntött. 

Sealana

A meghosszabbítás célja, hogy a SEAL elérjen egy szélesebb befektetői kört, azaz biztosítsa, hogy még többen részt tudjanak venni ebben a nagyreményű előértékesítésben.

A legfrissebb tájékoztatás szerint az ICO kapui június 25-én csukódnak be, a kereskedők eddig kaptak plusz időt a csatlakozásra, és a SEAL tokenek megvásárlására.

A Sealana hatékony „Send-to-Wallet” előértékesítést tart, csakúgy, mint más őrülten sikeres mém érmék 2024-ben

A Sealana (SEAL) „Send-to-Wallet” módszere jelentős előnyökkel jár a befektetők számára. Gyakorlatilag sokkal egyszerűbbé válik maga a folyamat, hiszen csupán a SOL előértékesítési pénztárcába való átutalására van szükség.

Ezáltal a felhasználóbarát módszer által azok is tudnak vásárolni, akik egyáltalán nem jártasak a kripto befektetések területén. 

Ezt a stílusú gyűjtést láthattuk a Sealana elődjénél, a Slothana-nal is, amely 15 millió dollár feletti összeget gyűjtött az ICO-ján.

A Sealana célja, hogy ebből a sikerből erőt merítve akár rá is kontrázzon a SLOTH eredményeire. 

A befektetők a Sealana natív érméjét a hivatalos honlapon található vásárlási widgeten keresztül tudják beszerezni, mely túlnő a hagyományos előértékesítési módszereken. A rugalmas vásárlási lehetőségek kényelmessé teszik a befektetést. 

Sealana

Ezen túl az előértékesítés egy tisztességes piaci bevezetést biztosít, és garantálja, hogy minden befektető ugyanazon az áron tud hozzájutni a SEAL-hez.

Az ICO globálisan elérhető, ami szintén hatalmas előny. Mivel csak egy magán pénztárcás átutalásra van hozzá szükség, gyakorlatilag a befektetők bárhonnan a világon részt vehetnek benne. 

A Solana-hálózat kedvező tranzakciós díjai a Sealana előértékesítését mindenképp csábító lehetőséggé teszik a kis-, és a nagybefektetők számára is. A fentiek figyelembevételével nem csoda, hogy olyan sokan fektetnek be szívesen ebbe a mém érmébe.

Vásárold meg a Sealana-t most

Ha csak a lényeg érdekel a Sealana érméről

Bizony napi szinten jelennek meg új mém érmék, és befektető legyen a talpán, aki képes megjósolni, hogy melyek hozhatják a legtöbb profitot a konyhára egy jó kis rally során.

A Solana-alapú mém érmékben idén rengeteg a potenciál, gondoljunk csak a Bonk, a Book of Meme és a Slerf érmékre, amelyek hatalmas hozamot ajándékoztak azoknak, akik még idejében csatlakoztak a befektetéseikhez.

Vezető kriptoszakértők úgy gondolják, hogy a Sealana (SEAL) még őket is felülmúlhatja, és akár 100-szoros nyereséget is hozhat.

A vicces dizájnjával, egyszerű vásárlási mechanizmusával és sikeres előértékesítésével a SEAL érme minden kereskedő számára érdekes darab.

Vásárold meg a Sealana-t most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!