Világos, mint a nap, hogy a cross-chain Base Dawgz előértékesítése szépen fejlődik

-

Ugyan még csak életének első heténél jár ez a mém érme, de máris odáig és vissza vannak érte a befektetők. 

A Base Dawgz (DAWGZ) egyáltalán nem aprózza el, és már most 918 000 dollárt gyűjtött az ICO-ján.

Base Dawgz


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De vajon ez a cross-chain mém érme képes lehet-e végig bullish lendületben maradni egészen a DEX-re való lépéséig? Vizsgáljuk meg a helyzetét!

A Base Dawgz a heves Base érmék területén lépett színre

A mém érmék számára 2024 eddig remek évnek ígérkezett. A lakossági befektetők figyelmét főként egy különleges piaci rés ragadta meg, ami nem más, mint a Base chain mém érmék erős talaja.

A Coinbase nagy sebességű Base hálózatára építkező tokenek hatalmas likviditást vonzanak be.

Az alacsony hálózati díjak, az Ethereummal való kompatibilitás és az exponenciálisan növekvő 2,6 milliárd dolláros piaci kapitalizáció hatására a befektetők csak úgy özönlenek a Base lánc mém érmék ökoszisztémájába.

Az eddigi két legnagyobb sikert arató Base mém érme pedig nem más, mint a BRETT és a TOSHI.

Base Dawgz

Forrás: CoinMarketCap

Ezek az érmék termetes nyereséggel ajándékozták meg a legkorábbi befektetőket, és most együttesen körülbelül 1,7 milliárd dolláros piaci értékkel bírnak.

Meredek növekedésük megmutatja azt, hogy mekkora fantázia van ezen a területen, és a Base Dawgz csapata őszintén reméli, hogy képes lesz megismételni ezt a növekedési rátát.

Ugyan a DAWGZ fő lánca a Base lesz, az érme több blokklánc-hálózaton is fog működni.

Jó hír, hogy a DAWGZ érmék tulajdonosai kedvük szerint átvihetik a tokenjeiket az Ethereum, a Solana, a Binance Smart Chain, az Avalanche és egyéb láncok között.

Tehát, míg a legtöbb mém érme a kriptopiacon csupán egyetlen láncra korlátozódik, a Base Dawgz láncokon átívelő tokenként határozza meg magát.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

A befektetők megőrülnek a cross-chain DAWGZ-ért 

A Base Dawgz nemrég debütált ICO-ja rögtön sikert aratott a befektetők körében.

Ez azt jelenti, hogy röpke egy hét alatt a befektetők már több mint 918 000 dollárral támogatták ennek a szórakoztató küllemű multi-chain tokennek a crowdfunding eseményét.

Bizony nagyon könnyű felismerni, hogy miért.

A Base Dawgz fejlesztői szuper játékossá varázsolták az előértékesítést egy szakaszos struktúrával, ahol a DAWGZ értéke pár naponta emelkedik.

Kedden az érme ára csupán 0,00502 dollár, és mivel ennél alacsonyabb már nem lesz, így érdemes mielőbb elcsípni. 

Ha te is szeretnél beszállni, a következő érmékkel teheted meg: ETH, BNB, AVAX, vagy SOL.

Base Dawgz

A fejlesztőcsapat eltökélt célja, hogy ezt a mém érmét a lehető legdecentralizáltabbá és természetesen határokon átnyúlóvá tegye.

A Base Dawgz whitepaper-jében mindenkit tájékoztat arról, hogy az érmekészlet mintegy 20%-át az előértékesítés utáni időszakra tették félre, hogy képesek legyenek a jövőbeli DEX-listázások likviditását biztosítsani.

Ezen túl még 20% kerül a lekötési jutalmakhoz, igaz, a jutalmazási programmal kapcsolatban még nem ismertek pontos részletek.

Természetesen a marketingköltségvetés is része a mém érme tokenomikájának. A csapat az érmekínálat mintegy 15%-át tette félre a DAWGZ promóciójára, amire akkor lesz égető szükség, amikor az a nyílt piacra kerül.

A Share-to-Earn modell adja a lovat a Base Dawgz meredek növekedése alá

Tény, hogy a Base Dawgz alapozhat a cross-chain képességeire és sikeres ICO-jára is, a legnagyobb potenciál a „Share-to-Earn” marketing rendszerében rejlik.

Az elképzelés egészen egyszerű: a Base Dawgz arra motiválja a közösségét, hogy népszerűsítse a projektet a közösségi médiában azáltal, hogy megosztja az egyes tartalmait.

Ilyen tartalmak lehetnek példának okárért a saját készítésű mémek vagy videók, melyekkel a közösség tagjai pontokat gyűjthetnek, és amelyeket az ICO végeztével értékes DAWGZ-ra cserélhetnek be.

Ez a növekedési stratégia tulajdonképpen ugyanazt a vírusos energiát tudja kihasználni, mint amely a korábbi mém érméket, például a PEPE-t is hajtotta előre.

A plusz az, hogy a Base Dawgz direkt pénzügyi ösztönzést is nyújt a mémek létrehozóinak.

Nem nehéz belátni, hogy amiként egyre több felhasználó csatlakozik a projekthez és hoz létre népszerű és megosztható tartalmakat, a DAWGZ márka annál ismertebbé válik.

Az érme értékének emelkedésével egyre több közösségi tag fogja aktívan támogatni a projektet.

Ez az újító elképzelés máris sok eredményt hozott.

A Base Dawgz Twitter oldala alig egy héttel az indulás után már 2500 követőt számlál, míg a Telegram-csatornája már közel 1000 tagra duzzadt.

A közkedvelt kripto YouTuberek is alaposan felfigyeltek a Base Dawgz ökoszisztémájára.

Matthew Perry egy közelmúltbeli videója szerint a DAWGZ lehet „a következő BRETT érme.

A több mint 66 000 követővel bíró @Darke, akinek a szava “szent” a Twitter-en, szintén elismerően beszélt a projektről.

A korai sikerekből is kitűnik, hogy a Base Dawgz koncepciója bizony meghallgatásra talált a befektetők körében, és az érmére a következő hetekben is kifejezetten érdemes lesz figyelni.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!