Ez a kutya nem csontokkal játszik

-


Vendégbejegyzés


Hihetetlen, de a PlayDoge mém érme két hét alatt már 3,6 millió dollárt gyűjtött össze a még jelenleg is tartó előértékesítése során.

A projektet felbukkanása óta a befektetők és a kriptoszakértők egyaránt dicsérik, és egybehangzóan azt állítják, hogy e mém érmének fényes jövője lehet.

Most eláruljuk, hogy mitől annyira különleges ez a projekt. 

A PlayDoge a következő esélyes mém érme?

Tagadhatatlan, hogy a PlayDoge az egyik legújabb mém érme-szenzáció. A projekt sikeres ICO-ján 2024 vezető Play-to-Earn (P2E) mém érméjeként mutatkozik be a nagyérdeműnek.

kutya

Ez a mobil alapú P2E játék fogja a híres Doge mémeket, és varázsbotjával Tamagotchi-stílusú virtuális háziállattá alakítja át.

Itt jön a játék, hiszen egy hús-vér kutyához hasonlóan a virtuális háziállatoknak is szüksége van a figyelmünkre. A virtuális világbeli nemes feladataid a következők: etetés, szórakoztatás, és játék napestig. 

A fejlesztők fáradozásaidat PLAY tokenekkel hálálják meg. A törődést lehet fokozni, hiszen minél többet foglalkozol a kedvenceddel, ő annál boldogabb lesz, és egyre több érmét tudsz begyűjteni.

Az alkalmazásba belefeledkezve értékes pontokra tehetsz szert, és ha jól megy a játék, könnyen ott találhatod magad a ranglistán. Ha sikeres vagy, bónusz PLAY érméket és további jutalmakat kapsz.

A PLAY tokeneket stakelheted is: hétfő délután az APY 339%-os. A platformon a befektetők eddig már 54,234,018 tokent kötöttek le. Ez a szám is jelzi, hogy mekkora figyelem veszi körül ezt a friss mém projektet.

kutya

Nosztalgiázzunk együtt egy aranyos virtuális háziállat nevelésével, mely rengeteget profitál a blokklánc technológiából. A PlayDoge rengeteget merített a Tamagotchi koncepciójából, és megtoldotta azt a Play 2 Earn funkcióval.

A projekt bátran építhet a Tamagotchi-t még mindig körbeölelő hypre-ra, hiszen ebből az eszközből 1996 óta több mint 82 millió darabot adtak el. Nem túlzás azt állítani, hogy a Tamagotchi kulturális ikonná nőtte ki magát.

A PlayDoge remekül ráérzett, hogy a kisállatokkal kapcsolatos játékokat még mindig rengetegen kedvelik. Így fogta a virtuális háziállat koncepciót, és ellátta azt érintőképernyős vezérléssel, blokklánc integrációval, és megkapó, nagy felbontású pixeles grafikával.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

A PlayDoge érme jellemzői

Remekül funkcionál. A PLAY token főként a játékon belüli tranzakciókhoz, és speciális funkciók feloldásához használható.

Jól lehet vele keresni. A játék közbeni gondoskodásért cserébe jutalmakat kapsz.

Kimondottan hasznos. A projekt értéket képvisel a játékban és a szélesebb kriptopiacon.

PlayDoge árfolyam-előrejelzés 2024 – 2030

Év Minimális ár Átlagos ár Maximális ár
2024 0.0070 0.054 0.120
2025  0.0090 0.095 0.160
2030 0.010 0.150 0.250

A PlayDoge játékára még legalább őszig várnunk kell, de előreláthatólag ekkor a PLAY érme árfolyama is szárnyalni kezd majd, hiszen a játékosoknak be kell szerezniük a natív érméből.

A PLAY árfolyama ekkor óvatos becslések alapján tíz, de akár húszszorosára is emelkedhet. 

Az érme és a játék iránti kereslet minden bizonnyal 2025-ben sem áll meg, és a közössége is gyarapodni fog.

A projekt indulása utáni 3 évben a csapat a lekötési jutalmakat is szétosztja. Ezen kívül a fejlesztők minijátékokat és egyéb kalandokat is a követőik elé tárhatnak.

A PlayDoge számára várhatóan a 2026-2030 közötti időszak is fantasztikusan telik majd, hála a P2E játék megtartó erejének. Elvégre a Tamagotchi játéka még mindig népszerű, és ebből a projekt rengeteget profitálhat. 

Vásárold meg a PlayDoge-t most!

Miért fektessek be a PlayDoge-ba?

Rögtön négy okunk is van rá, hogy miért fektess a PLAY érmébe:

  1. Azért, mert a következő három évben kézhez kapod a staking juttatásokat.
  2. Olyan projektbe invesztálhatsz, amely igencsak hasznos, tehát az ára növekedni fog.
  3. Egy remek játékot próbálhatsz ki, amivel még extra érméket is kereshetsz.
  4. Csatlakozhatsz a projekt hűséges támogatóihoz.

Az utolsó szó jogán

A tények: a PlayDoge előértékesítése két hét leforgása alatt 3,6 millió dollárt gyűjtött össze.

A projekt a közkedvelt Tamagotchit vette alapul, amit lazán átemel egy virtuális világba, ráadásul lekötési lehetőséget és további jutalmakat is kínál mellé.

A PlayDoge árfolyam-előrejelzésünk alapján a PLAY 2024-ben valahol a tíz-, és hússzoros emelkedés közé eshet, és 2025-ben és azon túl tovább folytathatja megkezdett dicsőséges útját.

Tegyük fel, hogy a PLAY az évtized végére eléri a 0,150 dollárt, nos, ekkor a kezdeti ICO árhoz viszonyítva már 30-szoros nyereségről beszélhetünk.

Szerezd be a natív érméket kedvező előértékesítési áron (0.00506 dollár), mielőtt a következő szakaszban tovább emelkedne.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!