A 2024-es bullish kriptokörnyezet nyertesei a 71 ezer dolláros BTC, és a fejlődőképes 99Bitcoins

-


Vendégbejegyzés


Amint a Bitcoin (BTC) átlibbent a 71.000 dolláros szinten, a lakossági befektetők hada máris elkezdte döngetni a BRC-20 kripto előértékesítés, a 99Bitcoins ajtaját.

A Bitcoin emelkedő íve tehát kiemelkedő módon fellendítette a 99BTC token ICO-ját, mely egyre jobban közelít a 2 millió dolláros gyűjtési összeg eléréséhez.

A Bitcoin bikafutamának tisztán kivehető előjele között szerepelt a spot Bitcoin ETF-ek közelmúltbeli jóváhagyása az Egyesült Államokban és Hongkongban, illetve még a Bitcoin április 20-i feleződése is idesorolható.

kripto

Forrás: CoinMarketCap

A kereslet növekedésével csökken a kínálat, és ez új magasságokba költözteti a Bitcoin értékét, valamint felkelti az érdeklődést az olyan Bitcoin bétajátékok irányába, mint amilyen a 99Bitcoins projektje is.

A méltán népszerű platform 99BTC érme előértékesítése hatalmas növekedést tapasztal, és kezdete óta péntek kora délutánig mintegy 1,98 millió dollárt gyűjtött.

Már a küszöbön van tehát a következő fontos esemény, a 2 millió dolláros mérföldkő elérése, és ez egyúttal egy figyelmeztetés is a befektetők számára, hogy még idejében szálljanak be ebbe a nyerő üzletbe.

Az érme áttér a BRC-20-ra, mely jókora piaci tőkepotenciállal látja el

Mivel a Bitcoin értékének emelkedése táplálja a hozzá kapcsolódó projektek iránti keresletet, elmondhatjuk, hogy a 99Bitcoins BRC-20 ICO-ja pont jókor startolt ahhoz, hogy még legyen módja kiaknázni a piac megújult érdeklődését.

A 99Bitcoins 2024 harmadik negyedévében készül átköltözni a BRC-20 tokenszabványra, amellyel tovább fényesítheti a vonzerejét.

A 99Bitcoins Learn-to-Earn platformja már 2013 óta szívügyeként kezeli a Bitcoinnal kapcsolatos oktatást. A platform szó szerint díjazza azt, ha valaki kész bővíteni az ismereteit, és ezzel bőven kiveszi a részét a 17,8 milliárd dolláros digitális oktatási piacból.

A 99BTC érme a kriptoiparban jelenleg az egyik legmagasabb, évi 854%-os lekötési hozamot kínálja. Azok a lakossági befektetők, akik kiemelkedő nyereség után kutatnak, emiatt igen hevesen érdeklődnek a projekt iránt. 

Vásárolj a 99Bitcoins natív érméjéből, és részesülj te is a rendkívül magas, a piacot leköröző hozamból. Stakeld a tokeneket, még mielőtt a 99BTC megjelenik a tőzsdén!

Sok elemző hisz abban, hogy a 99BTC elérheti a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

A DEX és CEX tőzsdei bevezetésekre az ütemtervnek megfelelően várhatóan még idén, a harmadik negyedévben kerül majd sor, és ez valószínűleg maga után vonja majd az árnövekedést. 

kripto

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

A 99BTC kész meglovagolni a kripto oktatás következő hullámát

A Bitcoin értékének emelkedésével egy időben a 99BTC érme is egy meggyőző Bitcoin béta játéknak számít, és mesés helyzetben van ahhoz, hogy tovább népszerűsítse a kripto oktatást az érdeklődők körében.

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!