A WienerAI ICO-ja már 4 millió dollár felett száguld

-

A kriptovaluta piac mindig képes meglepetést okozni a résztvevőinek: ezúttal egy MI kereskedési bottal kiegészített projekt látott napvilágot. 

A friss MI alapokkal rendelkező mém érme, a WienerAI (WAI) több mint 4 millió dollárt gyűjtött össze a visszaszámlálóval ellátott, több körös előértékesítésén.

A modern MI-technológiát és magas hozamot ígérő staking mechanizmussal bíró WienerAI híven bizonyítja, hogy a kriptopiac még mindig nyitott az innovációra, no és persze egy csipetnyi humorra. 

A WienerAI mém érme kézzelfogható hasznosságot kínál a mesterséges intelligencia által vezényelt kereskedési folyamaton át

A WienerAI egy kriptokereskedési bot, mely képes prediktív piaci elemzést nyújtani a befektetők részére.

Ez a bot a gépi tanulást aknázza ki a kereskedelmi lehetőségek pontos feltérképezésére, mégpedig non-stop, a nap 24 órájában.

A felhasználóknak csak a legfontosabb kritériumokat kell megadniuk, például a kockázattűrő képességüket, illetve az elérni kívánt nyereséget.

Ezt követően a kereskedési bot szűrőrendszere kiválasztja a legoptimálisabb befektetési lehetőségeket, és azokat valós adatokkal támasztja alá.

Ez a bot szó szerint a hű kereskedőtársunk kíván lenni.

A WienerAI kereskedési javaslatainak birtokában aztán a felhasználók egyszerű módon, sőt mi több, optimális árakon végezhetik el ezeket a kereskedéseket a DEX-en. Itt elbúcsúzhatsz a magas díjaktól!

A projekt natív érméje, a WAI egészen csábító, cikkünk írásakor 244%-os APY-t kínál.

A WAI stakelésével a felhasználók egyrészt passzív jövedelemre tehetnek szert, másrészt használhatják a csúcsminőségű kereskedelmi jelzéseket is.

Ez az izgalmas modell egészen egyedinek számít a mém érmék területén.

A WienerAI Telegram-közösség tagjai egyenesen úgy gondolják, hogy ez az újszerű projekt egészen újraértelmezheti azt, amit a befektetők egy mém projekttől elvárnak.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

A WienerAI nagyratörő tokenomikája hosszú távú növekedési tervet nyújt

A WAI tokenomikájának egyértelmű elképzelései vannak a WAI token kezdeti terjesztésével és jövőbeli hasznosságával kapcsolatban.

A fejlesztőcsapat a 69 milliárdos érmekínálat 30%-át különítette el a jelenleg is tartó ICO lebonyolítására, amely eddig 4,4 millió dollárt hozott a konyhára.

A csapat az érmékből további 20%-ot szánt a lekötési juttatásokra.

Ezen kívül a tőzsdei (CEX, DEX) likviditást a tokenek 10%-ával fedezik. 

Amint láthatod, a WienerAI fejlesztői nem fukarkodnak a hozzáférhetőség biztosításával.

A maradék WAI tokenállomány a közösségi jutalmakra és a jól átgondolt marketing akció finanszírozására fordítódik majd.

Ha pedig marketing, meg kell említsük, hogy ennek szerves része az úgynevezett „kolbászhadsereg”, amely tagjaira nagyon számol a csapat.

A fejlesztők már pipát tehetnek az ütemtervük néhány pontja mellé, például már átmentek a SolidProof biztonsági auditján is.

A csapat szinte biztosra veszi, hogy a WienerAI előértékesítése mielőbb el fog kelni, így már megtették a WAI DEX listákra való küldésének előkészületeit.

A tőzsdén való debütálás lesz az első alkalom arra, hogy a WAI értékét a kereslet és a kínálat erői határozzák meg.

Amennyiben a fejlesztőcsapat be tudja váltani az ígéreteit, a WAI nagy sikert arathat.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

Képes-e teljesíteni a WienerAI az ígéreteit és teremthet-e fenntartható értéket?

Elég erős érvek sorakoznak fel amellett, hogy a WienerAI sokkal több, mint egy újabb mém érme pénzszerzési kísérlete.

Már csak azért is így gondoljuk, mert a csapat rengeteget dolgozott azon, hogy valódi hasznossággal lássa el a szóban forgó WAI tokent.

Az MI-vel működő kereskedőrobot teljesen egyedi, nincs párja a mai mém érme piacon. 

Ezen kívül a lekötési juttatások, és az igazságos tokenomika is elég erős érv a hosszú távú tokentartás mellett. 

Szóval a fentiek értelmében ahhoz kétség sem férhet, hogy a csapat megkísérli a fenntartható értékek építését, mely túlnő a sima spekulatív jellegen.

Persze az is igaz, hogy a mém érmék területe elég ingoványos talaj, hiszen ezek az érmék kifejezetten kiszámíthatatlanok.

Ettől függetlenül még a Pepe (PEPE) mém érme is képes volt több milliárd dolláros piaci részesedést elérni csak azáltal, hogy egy rajzfilmbeli békát választott kabalájaként.

Természetesen szép számmal akadnak olyan projektek is, amelyek kevésbé szilárdultak meg, és még a nagyfokú marketingtevékenység ellenére sem tudták megvetni a lábukat a tőzsdéken.

A WienerAI-nak tehát fő feladata az, hogy fenntartsa a mostani lendületét. 

Szerencsére a projekt “kolbászhadserege” szépen nő: a WAI kutyusát már 11,5 ezer ember követi a Twitteren, az ICO-ja pedig naponta több mint tízezer dollárral nő. A WienerAI-t tehát sokan szemmel tartják, csatlakozz hozzá te is!

WienerAI

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!