A Dogecoin riviálisa, a PlayDoge P2E mém érme igazi csúcskutyát nevel

-


Vendégbejegyzés


Alig pár nappal az indulás óta a PLAY érme már kipipálhatta az ICO-ja első célját, a 787.500 dollárt.

A következő szakasz 1,965,467 dollárról szól, melyből cikkünk írásakor már megvan 1,47 millió dollár, és jelen pillanaton már csak 2 nap, 22 óra, 03 perc és 36 másodperc választja el a gyűjtést a harmadik szakaszba való belépéstől, és az áremelkedéstől.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Míg az első szakaszban a natív érme, a PLAY 0,005 dolláros áron volt megvehető, addig most már 0.00502 dolláros áron juthatnak hozzá a befektetők. 

A Dogecoinhoz a PlayDoge token egyébként csak annyiban hasonlít, hogy mém érme besorolású, illetve, hogy fókuszában ugyanúgy a Shiba Inu kutyafajta áll, de a hasonlóságok ezennel véget is érnek.

Míg a Dogecoin egy vezető mém érme, addig a PlayDoge lekörözheti a Dogecoin-t azzal, hogy a jó öreg Tamagotchi társasjátékokat átköltözteti a mai okostelefon-korszakba.

Ha még nem éltél volna akkor, tudnod kell, hogy a Tamagotchi eszközök még a 90-es években értek el fenomenális sikert. A tulajdonosoknak annyi volt a feladata, hogy egy virtuális háziállatot gondozzanak és ápoljanak. 

Mivel a technológia akkor még gyerekcipőben járt, a szerezhető élmények mértéke is véges volt. Még a gondozott kiskedvenc is rendre elpusztult a játék végén, így a tulajdonosok újraindították a játékot, és egy új állatkát kezdtek el nevelni. 

A jó hír az, hogy a PlayDoge decentralizált hálózataival és a mobiljátékokkal leszámol a régi korlátokkal.

A BabyDoge teljesítményéből ítélve a szórakoztató PlayDoge akár 170x-es növekedést is elkönyvelhet a jövőben.

A PlayDoge nem csupán a Tamagotchi javított verziója, a P2E rétegnek átalakító ereje van

A blokklánc technológiára épülő decentralizált hálózatoknak hála a játékmenetet úgy lehet alakítani, hogy a kapható jutalmak által ösztönözzék a játékosokat.

A „Play-to-Earn” mechanizmus azt jelenti, hogy a játékosok jutalmakat kereshetnek majd azzal, ha lelkiismeretesen gondozzák a háziállatukat, és kalandos utazásokon vesznek részt vele.

A PlayDoge játékon belül PLAY érme jár a képzésért, az etetésért, és az egyéb nevelési tevékenységekért. Sőt, minél jobban törődik valaki a háziállatával, annál nagyobb jutalom üti a markát.

Az új kripto mobiljáték új köntöst ad a klasszikus 8 bites kinézetnek, melyet a régi idők konzolgyártói, például a Sega és az Atari álmodtak meg, és új hangulati elemekkel is teletűzdeli. 

dogecoin
Forrás: X

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

A Dogecoin-nal ellentétben a PlayDoge a mobiljátékok jövőjét építi

A PlayDoge blokklánca egy proof-of-stake (PoS) rendszerrel működik, tehát jóval hatékonyabb, mint a bányászatra épülő Dogecoin örökölt rendszere.

A tranzakciók hatékonysága pedig minden környezetben számít, a játékoknál kiemelt mértékben.

A PlayDoge a BNB Chain-en (korábbi neve Binance Smart Chain) fut. Ezt a blokkláncot a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance hozta létre.

A BNB Chain áteresztőképessége elméleti síkon igen nagy, hiszen 2200 tranzakcióra képes másodpercenként (tps). Ehhez hasonlítva a Dogecoin kb. 30 tranzakciója a fasorban sincs.

2023-ban a BNB Chain bevezette az opBNB nevű Layer 2 technológiát, amely – kapaszkodj meg – 4700 tps sebesség elérésére hivatott.

A magas tps azt takarja, hogy a P2E mechanika nem fogja zavarni a játékmenetet, és a játékosok felhőtlenül élvezhetik minden percét.

Ráadásul a PoS abból a szempontból is hatékonyabb, hogy a hálózati díjai sokkal alacsonyabbak, és ez bizony hatalmas előny a PlayDoge számára.

Forrás: X

A Dogecoin is próbál játszani, de úgy néz ki, hogy a PlayDoge-nak fog jobban menni 

Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a cikkünk írásakor 23,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bíró Dogecoin is próbálkozik némi játéktevékenységgel a blokkláncán.

A feliratozási technológia segítségével, amelyet elsőként a Bitcoin próbált ki, „Doginals” név alatt művészeti gyűjtemények és játékok kerültek fel a láncra. Például található a kínálatban egy klasszikus első személyű lövöldözős játék, a Doom.

A feliratozási technológia, amely gyakorlatilag újrahasznosítja az alulhasznosított tárolókapacitást, egyhamar skálázhatósági akadályokkal nézhet szembe, így sem a 2D-s, sem a 3D-s mobiljátékok számára nem képez járható utat. A PlayDoge ebben a tekintetben is előnyt élvez a Dogecoinhoz képest.

Forrás: X

A PlayDoge bölcsen felismerte, hogy kriptovaluták terén végbemenő fejlemények kialakították a mém érmékre épülő játékok trendjét.

A Shiba Inu és a Floki is szeretne a játékokkal hasznosságot kölcsönözni a blokklánchálózatuknak.

A PlayDoge viszont már a kezdetek kezdetén gondolt a játékosításra, és nem csak utólag, mint a Shiba Inu és a Floki.

A PlayDoge játékgazdaságának kellős közepén a közösségi jutalmak foglalnak helyet, ennek érdekében a teljes érmekínálat 7,5%-át a közösségi jutalmak fedezésére szánták.

A fentieken kívül a PLAY token tulajdonosai érméiket le is köthetik, cserébe pedig passzív jövedelmet kapnak. A nagyvonalú csapat a tokenomikában a tokenek 6%-át szánta a staking jutalmakra.

A lekötéshez szerencsére nem kell megvárnunk azt, hogy élesedjen a mobilalkalmazás, hiszen aki az ICO során érmét vásárol, azonnal elkezdheti a stakinget. A jelenlegi APY 213%-os, és mindezidáig több, mint 88 millió tokent kötöttek le staking szerződésben.

A 9.400.000.000.000 tokenből álló összkészlet mintegy 50%-a áll rendelkezésre az ICO során, melyből 12,5%-ot szánnak a marketingre, és 11,5%-ot a tőzsdei likviditásra.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

A BabyDoge ROI-ja 170-szeres a bevezetés óta – Ha a PlayDoge tervei sikerülnek, akkor még tőle is jobban teljesíthetne

Az tény, hogy nem lehet minden Doge becenevű mém érme eredménye fantasztikus, de ha vannak olyan ügyesek, mint a PlayDoge, és kihasználnak egy egyedi piaci rést, akkor nagy esélyünk van rá. 

Hasonló történt a BabyDoge érmével is a BNB Chain láncon, melynek jelenleg körülbelül 271 millió dolláros a piaci kapitalizációja.

Ám azon kívül, hogy kinyilvánítja az elkötelezettségét az állatokkal kapcsolatos jótékonysági szervezetek felé való adakozás irányában, és hogy nemrégiben hozzácsaptak az érméhez egy MI-alapú mém kép-generátort, más nem nagyon rejlik a tokenben.

Persze ez így rendjén is van, mégiscsak egy mém érméről beszélünk, de azért a PlayDoge máris szimpatikusabb a befektetők számára a mém érme viralitás és a játék kombinálása miatt.

A 2021 júniusában bevezetett BabyDoge érmének cikkünk írásakor, hétfő délután 1,87 millió tulajdonosa van, és megjelenése óta folyamatosan jelen van a Dextools legjobb 10 párja között.

A Dextools adatai alapján a BabyDoge megtérülési aránya (ROI) a kezdeti befektetők számára 17 556%-os (170x). Azok pedig, akik az ICO-n vásároltak, még nagyobb hozamot zsebelhettek be. 

Forrás: TradingView

A PlayDoge simán képes leutánozni, és meg is haladni a BabyDoge sikerét. Azt, hogy mekkora nyereséget is lehet elérni a mém érmékkel, híven mutatja, hogy a BabyDoge az indulástól a mostani csúcsáig 2.219.000%-os hozamot ért el.

A BabyDoge ára jelenleg 0.000000001887 dollár. 

Forrás: TradingView

A PLAY előértékesítésének vitorláját a videojáték-ipar fellendülésének szele is dagasztja

A videojáték-ipar globális piacát a mostani becslések alapján 2024-ben 447 milliárd dollárra értékelik. Az előrejelzések szerint ez a szám 2032-re 1 billió dollár fölé duzzad.

A kriptovaluták ebből persze csak egy kis részt foglalnak el, de bőven van miből gazdálkodni.

A PlayDoge által megszólítható piac tehát hatalmas, és ha sikerülnek a tervei, akkor az egyik legértékesebb kripto-játékossá válhat az iparágon belül.

Forrás: Statista

Egy 2021-es felmérésen nagy érdeklődés rajzolódott ki a videojátékokkal való NFT-szerzés koncepciója körül.

Az biztos, hogy az NFT-k körüli őrület csillapodni látszik, de ha kihagyjuk a játékból a spekulatív piacot, ahol a színvonal alatti digitális művészet dollármilliókat érhetnek, azt kell mondjuk, hogy az NFT-k bizony még mindig ideálisak a P2E játékhoz.

Tudtad? Az NFT-k arra is alkalmazhatók, hogy értéket adjanak egyedi játékbeli eszközökhöz, és még a PlayDoge is dönthet úgy a jövőben, hogy ezt az ajánlata részévé teszi. 

 

Forrás: Statista

A PlayDoge érmekészletének 50%-át kapják az előértékesítésen részt vevő vásárlók, akik meglehetősen gyorsan kapkodnak utánuk. 

A vevőket vonzza a mém érme jelleg, és a játékosság, de a projekt technológiájának biztonsága és megbízhatósága is. Az előértékesítés intelligens szerződése teljes mértékben auditált, ami megmutatja a projekt komolyságát.

Ha szeretnél csatlakozni a PlayDogeICO-jához, csak csatlakoztasd a pénztárcádat projekt hivatalos honlapján található vásárlási widget-hez, és vásárolj érméket BNB, USDT, ETH, vagy bankkártya használatával.

Kövesd a PlayDoge közösségi oldalait az X-en és a Telegram-on.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!