Miért van szüksége az eTukTuk zöld közlekedési projektnek blokkláncra?

-

Az eTukTuk kriptovaluta projekt a TUK natív érmén keresztül egy fenntartható közlekedési formát kíván megvalósítani.

Ugyan a projekt élesben még nem indult el, máris sokan ismerik elektromos tuk-tukjait.

A fejlesztőcsapat az elektromos járműveket mixeli az MI és a blokklánc technológiákkal. A zöld forradalom indításának üzenete és EV-kkel való segítése könnyen érthető.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mesterséges intelligencia hatékonyabb karbantartást, üzemanyag-fogyasztást, útvonaltervezést és még egyéb előnyöket is kínál, ezért egyesek számára nem teljesen világos, hogy miért igényli a projekt a blokkláncot.

Miért csapta hozzá az eTukTuk a blokkláncot is a mixéhez?

Az eTukTuk úgy állította össze az ökoszisztémáját, hogy belefoglalta a blokkláncot is. Tette ezt azért, mert ez a technológia köztudottan hatalmas előnnyel jár, legalábbis a megszokott fizetési és technológiai rendszerekhez képest biztosan.

A projekt a whitepaper-jében azt is megosztotta, hogy a blokkláncot a TUK natív érme, és a tokenelosztáshoz fűződő okosszerződések tárolása céljából alkalmazza.

A blokklánc elősegíti a decentralizációt, és a stakinget, ez utóbbit a befektetők, azaz a token-tulajdonosok motiválására használják majd.

eTukTuk

Ezen túl a blokklánc technológia nagyobb transzparenciát, fokozottabb biztonságot és tisztább nyomon követhetőséget biztosít.

A valódi nyomon követhetőség kiemelten lényeges, hiszen ezáltal egészen az eredeti forrástárcáig követhetővé válnak a tranzakciók, és így az ökoszisztéma jövője szinte be lesz biztosítva a szabályozással szemben.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a blokklánc technológia gyorsabb és hatékonyabb is azoknál a hagyományos fizetési technológiáknál, amelyek költséges központosított egységeket igényelnek.

A peer-to-peer módon végbemenő tranzakciók sokkal gyorsabbak, és a legtöbb modern láncot tekintve szinte azonnaliak.

A gyors tranzakciók helyi szinten is fontosak, és nemzetközi fizetések esetében egyenesen létfontosságúak, de a hagyományos pénzintézetek, például a bankok még nem tudták elérni.

A blokklánc meg tudja valósítani a megosztáson alapuló gazdaságot is, és ez szorosan összefonódik a lekötési mechanizmussal.

Tulajdonképpen a résztvevők játszi módon osztozhatnak az ökoszisztéma sikeréből, mégpedig  jutalmak és ösztönzők révén.

A legjobb az egész koncepcióban talán az, hogy csak két belépési korlát van, mégpedig az érmék tulajdonlása és a staking.

A részvételhez csupán internetkapcsolatra, egy eszközre (pl.: okostelefon, számítógép), egy kriptotárcára valamint némi pénzeszközre van szükség.

Vásárolj TUK-ot még ma

Még tart az eTukTuk előértékesítése 

Nem titok, hogy a TUK tokenek megvásárlására a legjobb alkalom maga az előértékesítés.

Ezt a sikeres befektetők is így gondolják, hiszen a tokenek tőzsdére kerülése után az árak sok esetben az egekbe szöknek.

Mivel az eTukTuk projektjében annak jól kidolgozott terve miatt láthatóan megvan a potenciál, várhatóan hatalmas kereslet lesz rá a jövőben. 

Vásárolj TUK-ot addig, amíg ennyire kedvezményes az ára. A tokent cikkünk írásakor, pénteken 0,0325 dollárért árulják.

Az ICO-n mindezidáig több mint 3,38 millió dollár gyűlt össze, és az összeg napról napra tovább nő. 

eTukTuk

Az előértékesítés hamarosan belép új szakaszába, melyben enyhe áremelkedésre kell számolnunk. A TUK érméket USDT-vel, BNB-vel, ETH-val vagy bankkártyával tudod megvásárolni.

eTukTuk

Vásárolj TUK-ot még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!