Trump kriptoportfóliója már meghaladja a 14 millió dollárt

-

Trump kriptoportfóliója már meghaladja a 14 millió dollárt az Arkham Intelligence onchain nyomkövető eszköze szerint.

A kriptovagoyna között jelentős mennyiségű mémérme is található.

Trumpot 34 bűncselekmény miatt ítélték el üzleti nyilvántartások meghamisításával kapcsolatban, ami az első alkalom, hogy egy volt amerikai elnököt bűnözőnek nyilvánítottak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Trump kriptoportfóliója

Donald Trump volt amerikai elnök és elnökjelölt kriptoportfóliója, amelyet az Arkham Intelligence követett nyomon, megemelkedett, miután bűnösnek találták 34 rendbeli, a 2016-os választások befolyásolására irányuló üzleti nyilvántartások meghamisításában.

A cikk írásakor a kriptovagyona összesen közel 14,2 millió dollárt tesz ki, ami a hét elején jelentetthez képest 4,1 millió dollár növekedést jelent.

Trump kriptoportfóliójában számos mémérme is található, amelyeket airdropokból szerzett – részletezte Arkham az X közösségi médiaplatformon szombaton.

Trump
Forrás: Arkham

„Donald Trump most 8 számjegyű memecoinnal rendelkezik. Ezeket különböző memecoin-projektek fejlesztői airdropolták neki – ő maga nem vásárolta meg őket.” Portfóliójának nagy része mémérme projekt (TRUMP).

A Trump elleni történelmi jelentőségű ítélet az első eset, hogy egy volt amerikai elnököt bűnözőnek nyilvánítanak, ami mélyen megosztja a nemzetet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Elítélték a volt elnököt

Trump kampánycsapata a bűncselekmény miatt hozott ítéletet követően péntek este bejelentette, hogy csaknem 53 millió dollár gyűlt össze 24 óra alatt.

Emellett a kampány nemrég megkezdte a kriptovaluta-adományok elfogadását a Coinbase Commerce-en keresztül.

A kezdetben kritikus Trump elismerte a bitcoin növekvő népszerűségét, és ígéretet tett arra, hogy szembeszáll Joe Biden elnök kriptóellenes programjával, és a digitális eszközökre vonatkozó kedvező szabályozást szorgalmazza.

Azt is megígérte, hogy szabadon engedi Ross Ulbrichtot. Christopher Giancarlo, az árufutures kereskedési bizottság (CFTC) korábbi elnöke Trumpot Amerika első kriptoelnökének tartja, kiemelve, hogy a bitcoin határidős ügyleteket az ő kormányzása alatt hagyták jóvá.

Hivatalából való távozása óta Trump három NFT-token gyűjtést indított.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? New York szigorú ügyfélszolgálati irányelveket vezet be a kriptopénz-szolgáltatók számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!