Jön a 150 ezer dolláros bitcoin?

-

A veterán kereskedő, Peter Brandt úgy kalkulál, hogy a bitcoin bikapiaci ciklusok szimmetriája alapján a következő csúcs 2025 augusztus végén vagy szeptember elején következhet be, és a bitcoin ára akár 150.000 dollárra is emelkedhet.

Tőzsdecápa

Peter Brandt, a kereskedői közösség egyik ismert alakja, több mint négy évtizedes tapasztalattal, június 2-án osztotta meg elemzését a bitcoin piacáról és a potenciális áremelkedésről egy blogbejegyzésében.

bitcoin
Forrás: X

Brandt kiemelte a bitcoin bikapiaci ciklusainak figyelemre méltó szimmetriáját, rámutatva, hogy a felezések nagyjából a ciklusok középpontjánál történnek, a ciklus felénél.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Történelmileg a bikapiac kezdetétől a felezésig eltelt hetek száma szinte pontosan megegyezett a felezéstől a ciklus csúcsáig, a rekordárfolyamig eltelt hetek számával.

„Ha ez a sorozat folytatódik, a következő bikapiaci ciklus csúcsa 2025 augusztus végén vagy szeptember elején következik be.”

A jövőt nem lehet megjósolni

A neves kereskedő óva intett attól, hogy a jelenlegi ciklus csúcsát előre jelezzük, mivel egyetlen elemzési módszer sem hibátlan, de azt is hangsúlyozta, hogy az eddigi bikapiacok csúcsai jól illeszkednek egy úgynevezett inverz parabola görbéhez.

Elmondása alapján, ha ez a tendencia így folytatódik, a jelenlegi piaci ciklus csúcs 130.000 és 150.000 dollár között lehet.

Brandt óvatos megközelítést javasol a piaci előrejelzésekhez, elismerve a többféle értelmezési lehetőséget.

„Továbbra is 25% esélyt adok arra, hogy a bitcoin ára már elérte a jelenlegi ciklus csúcsát idén márciusban. Ha ezt nem tudja megdönteni, nem tud fölé menni, és 55 000 dollár alá esik az árfolyam, akkor sajnos megnő a valószínűsége, hogy ennél is nagyobb eséssel találkozhatunk.”

Olvastad már? A Binance 50 új kriptokereskedési párt listáz a spot copy trading számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!