A Binance 50 új kriptokereskedési párt listáz a spot copy trading számára

-

A Binance Holdings Ltd., a vezető kriptopénz tőzsde a Bitcoin (BTC) állományok és a világszerte regisztrált felhasználók alapján, bejelentette 50 új kereskedési pár bevezetését a spot copy kereskedés számára.

A kriptopénz tőzsde tavaly év végén vezette be a copy trading funkciót, hogy a kezdő kereskedők is részesülhessenek a kriptoszektor elismert szakértőinek tapasztalataiból.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance több mint 20 milliárd dolláros napi átlagos kereskedési volument és több mint 75 millió havi látogatást fellendítő napi átlaggal, a spot copy trading listázása nagymértékben áhított a legtöbb altcoin projekt által, amelyek még nem szerepelnek a listán.

binance
Forrás: X

A Binance kriptopénz tőzsdére való bevezetés ráadásul nagymértékben javítja egy projekt likviditását és globális kitettségét, még inkább a digitális eszközök és Web3 termékek folyamatos tömeges elfogadása közepette.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az újonnan a Binance listájára kerülő top projektek, amelyekre figyelni kell

A bejelentés szerint a Binance-en újonnan jegyzett kereskedési párok 2024. június 7-től lesznek elérhetők.

A figyelemre méltó kereskedési párok közé tartozik többek között az Enjin Coin (ENJ), 1inch (1INCH), BakerySwap (BAKE), Notcoin (NOT), IOTA, Ocean Protocol (OCEAN) és Sushi (SUSHI).

Ezen kereskedési párok tőzsdei jegyzése szélesebb piacnak tette ki őket, ami figyelemre méltó bikás fellendülést eredményezett.

A BAKE és a SUSHI példaként 12, illetve 5 százalékot ugrott, és 35 cent, illetve 1,17 dollár körül kereskedik.

A Binance azonban megjegyezte, hogy több olyan joghatóságból származó befektetők, élükön Kanadával, Kubával, a Krím régióval, Iránnal, Hollandiával, Észak-Koreával, Szíriával, az Amerikai Egyesült Államokkal és annak területeivel, nem vehetnek részt a spot másolat kereskedésében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A BlackRock és a Fidelity uralja a Bitcoin ETF értékesítésének a háromnegyedét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!