A legjobb altcoinok 1 dollár alatt, amelyeket érdemes megvenni ma

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás izgalmas lehetőségeket kínál a befektetők számára. Számos ígéretes altcoin ára 1 dollár alatt van, és potenciálisan magas hozamot kínál.

Ismerj meg néhányat ezek közül a nagy növekedési kilátásokkal rendelkező, alulértékelt digitális eszközök közül. Maradj tájékozott és járj a piaci trendek előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel a rejtett kincseket, amelyek még ma növelhetik a portfóliódat.

A CYBRO a kripto bálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamot kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében.

A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Pillanatnyilag a CYBRO előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ezzel 300%-os potenciális megtérülést kínál. Arról beszélnek, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a stakingért, különleges airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

A felület a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamért!<<<<

A Pyth Network (PYTH) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Pyth Network (PYTH) árfolyama jelenleg 0,40 és 0,45 dollár között mozog. Az elmúlt héten 6,68%-os emelkedést tapasztalt, de az elmúlt hónapban 16,27%-os csökkenést.

altcoin
Forrás: CoinGecko

Az érme hat hónap alatt 22,32%-kal emelkedett, ami némi felfelé irányuló lendületet mutat.

A legközelebbi ellenállási szint 0,48 dollárnál van, a támasz pedig 0,37 dollárnál. A 66,49-es RSI és a 81,31-es sztochasztikus értéket figyelembe véve az árfolyam impulzív mozgásban van.

A Wormhole (W) árelemzés és jövőbeli előrejelzések

A Wormhole (W) jelenleg 0,57 és 0,68 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az árfolyama 7,30%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 5,84%-ot esett.

Forrás: CoinGecko

Hat hónap alatt lenyűgöző 1165%-ot emelkedett. Az érme egy korrekciós fázisban van, küzd, hogy átlépje a legközelebbi ellenállást 0,74 dollárnál.

A 42,85-ös RSI és a -0,001-es MACD enyhe eladási nyomásra utal. Ha a piac erős marad, a Wormhole áttörheti az ellenállási szinteket és feljebb emelkedhet.

A Sei (SEI) árfolyam áttekintése: Jelenlegi altcoin trendek és jövőbeli előrejelzések

A Sei (SEI) árfolyama 0,44 és 0,55 dollár között mozog. Az érme ellenállással néz szembe a 0,62 dollárnál, míg a támogatás a 0,41 dollárnál található.

Forrás: CoinGecko

Az elmúlt héten 3,62%-kal csökkent, az elmúlt hónapban 7,36%-kal, de az elmúlt hat hónapban 85,48%-kal nőtt. A 10 és 100 napos mozgóátlagok 0,52 és 0,50 dolláron állnak.

Az 53,25-ös RSI és a 32,57-es Stochastic enyhe momentumra utal. A SEI jelenleg korrekciós mozgásban van.

Következtetés

A PYTH, a W és a SEI ígéretesnek tűnik, de több időre lehet szükségük ahhoz, hogy jelentős hozamot érjenek el. Ezzel szemben a CYBRO egyedülálló lehetőségként tűnik ki.

Ez a piacter a Blast blokklánc hozampotenciálját használja ki. A 2024 második negyedévére tervezett első kibocsátással a CYBRO kedvező feltételeket kínál a korai befektetőknek a token előértékesítésén keresztül.

Ez teszi a CYBRO-t vonzó lehetőséggé azok számára, akik korán szeretnének beszállni a nagy potenciállal rendelkező projektekbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!