Samson Mow szerint a Bitcoin elérheti a 100.000 dolláros szintet

-

Samson Mow, a Bitcoin prominens szószólója és a Jan3 vezérigazgatója az X közösségi médiaplatformon megosztotta véleményét arról, hogy a világ kriptovalutájának vezéregyénisége milyen hamar érheti el a 100.000 dolláros szintet.

Mow ezt „0,1 millió dollárnak” nevezte, mivel arra számít, hogy a BTC végül és elkerülhetetlenül az 1 millió dollárig fog emelkedni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett néhány további tweetet is közzétett, hogy megossza véleményét a Bitcoin fontosságáról, amely szerinte most rohamosan növekszik.

A legfontosabb Bitcoin 0,1 millió dolláros vezetője Samson Mow-tól

A Jan3 vezérigazgatója két okot nevezett meg, ami szerinte 100.000 dollárra fogja nyomni a Bitcoint; az első kiváltja a másodikat.

Mow úgy véli, hogy ahhoz, hogy a Bitcoin 0,1 millió dollárra szökjön, először is túl kell szárnyalnia a korábbi, március 14-én elért 73.750 dolláros történelmi csúcsát.

Egy újabb történelmi csúcs, ami egy rekurzív Bitcoin-keresleti sokkot okozna, ami be fog lépni – tweetelte Mow, és akkor „egészen 0,1 millió dollárig emelkedik” – zárta.

bitcoin
Forrás: X

A bitcoin 71.000 dollár fölé emelkedik, Samson Mow kommentálja a hírt

Az elmúlt 24 órában a vezető decentralizált digitális valuta, a Bitcoin lenyűgöző, 3,68%-os emelkedést produkált, ami a keddi 68.706 dollárról ismét a 71.000 dolláros szint fölé lökte az árfolyamát.

A Bitcoin május 4-én három nagy, egymást követő zöld gyertyát adott le, majdnem 3%-kal emelkedett és visszaszerezte a 70.000 dollárt, a növekedés többi része pedig ma történt.

bitcoin
Forrás: X

A hirtelen és drasztikus árfolyam-emelkedés valószínűleg a spot Bitcoin ETF-ek által kedden tapasztalt hatalmas napi beáramlással magyarázható, mivel összesen 887 millió dollárt hoztak be.

Ez a legnagyobb napi beáramlás volt a Bitcoin ETF januári jóváhagyása óta.

Olvastad már? A Watford FC 23 millió dollárt tervez gyűjteni a szurkolóktól a Crypto Firm Republic-on keresztül

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!