Az új Base Dawgz többláncos élmény a kalandra és innovációra vágyóknak

-


Vendégbejegyzés


Végre elindult a Base Dawgz (DAWGZ) előértékesítése, és különlegességével megnyerte a mém érme-rajongók, a kisbefektetők, valamint a bálnák figyelmét is.

Mondhatni az érmén még ott a tojáshéj, mégis felkeltette a kriptóval kereskedők figyelmét.

A 130 ezer feliratkozóval bíró YouTuber, ClayBro szerint a Base Dawgz projektje képes megteremteni a jövő milliomosait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az érme per pillanat 315 746 dolláros gyűjtésnél jár az ICO-ján, ami jelzi a benne rejlő hatalmas felértékelődési lehetőséget.

Mi az a Base Dawgz?

A kérdésre röviden válaszolva: a Base Dawgz (Dawgz) egy friss, a Base blokkláncon megtelepedő kutyás témájú mém érme.

A Base mém érmék gyorsan fejlődnek, és a CoinGecko adatai szerint a mém érmék eszközosztálya már 2,29 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bír.

Abból kifolyólag, hogy a Coinbase az L2 láncot több szolgáltatásába bele kívánja integrálni, a Base értékelése előreláthatóan a csúcsra tör majd. 

Figyelembe véve azt, hogy a Solana mém érmék piaci kapitalizációja már most 10,23 milliárd dollár, a kriptoszakértők szerint a Base mém érme befektetői a lehető legkorábban érkeztek.

Base Dawgz

A Base lánc legfőbb érméje a Brett, amelynek piaci kapitalizációja jelenleg túlnő az 1 milliárd dolláron.

Az elemzők úgy gondolják, hogy ha a Brett a jövőben is ennyire jól halad majd, akkor adhat egy kis reflektorfényt a Base többi tokenjének, például a DAWGZ-nek is, és így kimondottan jó hatással lehet a potenciáljára.

A Brett egyébként, ahogyan a Base 5 legjobb mém érméje, nem kutyás témát választott. Úgy tűnik, hogy a DAWGZ ezen kíván változtatni, és fel szeretne emelkedni a Base top mém érméi közé. 

Ugyan a DAWGZ anyaföldje a Base, multi-chain jelleggel is büszkélkedhet: az érme megfordul a Solana, az Ethereum, a BNB Smart Chain és az Avalanche láncokon is.

A befektetők a DAWGZ-hoz ETH, BNB, SOL, USDT és AVAX útján juthatnak hozzá az előértékesítés alatt.

Nézd meg a DAWGZ előértékesítését

A lekötés, és a Share-to-Earn nyereség is hozzáadódik a DAWGZ erős alapjaihoz

A Floki legutóbbi sikere felhívta a figyelmet arra, hogy az erős alapok még a mém érmék esetében is rendkívül fontosak.

A Base Dawgz projekt igyekezett ilyen fundamentumokra építkezni, erre világít rá a többláncúsága is. 

A token fejlesztőcsapata bevezetett egy egészen egyedi share-to-earn hasznosságot. Ez alatt azt kell érteni, hogy amennyiben a befektetők megosztanak olyan tartalmakat a közösségi médiában, amelyek szorosan összefüggnek a DAWGZ projekttel, ingyen natív érmékhez juthatnak. A tartalmak lehetnek például mémek, és fontos frissítések stb. 

Az egész folyamat úgy kezdődik, hogy a befektetők létrehozzák az ajánló linkjeiket a Base Dawgz honlapján.

Ezáltal követhető, ha valaki az ő linkjükön keresztül fektetett be az előértékesítésbe, és ügyletenként 10%-os részesedést kapnak belőle.

A share-to-earn koncepció nem csak egy ingyenes kriptószerzési lehetőség, gyökereiben változtatja meg a mém érmék hírének terjedését, és nagy mértékben feltornászhatja az árfolyamát.

Emellett az ICO-n vásárlók busás passzív jövedelem fejében le is stakelhetik az érméiket. A Base Dawgz lekötési mechanizmusa pár napon belül élesedik. Ha nem szeretnél lemaradni a hírről, kövesd a projekt X és Telegram fiókját.

A DAWGZ közösségfókuszú tokenomikája is megerősíti az alapokat. Jó tudni, hogy az érmekészletből nem részesül a fejlesztőcsapat és nem történik belőle magánértékesítés sem.

A tokenek 20%-a az ICO-ra fordítódik, míg a lekötési protokollra és a közösségi jutalmakra 20%, illetve 15%-ot szánnak.

Base Dawgz

A Base Dawgz lehet a következő 100x mém érme?

Amint azt már korábban érintettük, a kriptoszakértők és a kereskedők szerint a DAWGZ egy igen bikás érmének számít.

A közkedvelt YouTuber, Jacob Bury szerint a Base Dawgz lehet a következő 100x mém érme. Figyelembe véve a Base mém érmék iránti keresletet és az érme bivalyerős fundamentumait, az előrejelzése elég hihetőnek számít.

A DAWGZ előértékesítésének első szakaszában jelenleg 0,00479 dolláros áron kapható, de ez pár napon belül 5%-kal emelkedni fog.

Vásárolj te is az érméből mielőbb az előértékesítési honlapon, ETH, BNB, AVAX, vagy SOL útján, és használd ki a maximális hozamlehetőséget! 

Látogass el a Base Dawgz előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!