A Bitcoin ETF a leghosszabb pozitív kereskedési szériával: Az altcoin fellendülésének jele

-

A 2024-es bikafutás keltette felhajtással egy érdekes trend bontakozott ki. Egy Bitcoin ETF példátlanul hosszú pozitív kereskedési szériában van.

Ez a fejlődés lehet a kulcs a kriptopiac jelenlegi dinamikájának megértéséhez. Az altcoinokra gyakorolt lehetséges következményeket érdemes megvizsgálni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők kulcsfontosságúnak találhatják ezt az információt a megalapozott döntések meghozatalához.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével leköti a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élenjáró NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Solana (SOL) árfolyamának áttekintése: Jelenlegi trendek és betekintés

A Solana (SOL) jelenleg korrekciós mozgásban van. Az érme ára 158,43 és 170,79 dollár között mozog.

Éppen a 173,27 dolláros 10 napos mozgóátlag alatt és kissé a 168,14 dolláros 100 napos átlag felett van.

Az elmúlt héten a SOL 2,77%-os, az elmúlt hónapban pedig 13,07%-os emelkedést produkált.

A kriptopénz hat hónap alatt lenyűgöző növekedést produkált, 130,49%-kal emelkedett. Az ellenállás 178,43 dollárnál, míg a támasz 153,71 dollárnál található.

Az Aptos (APT) árfolyamának áttekintése: Impulzív vagy korrekciós?

Az Aptos (APT) jelenleg egy 8,57 dollár és 9,51 dollár közötti ársávban mozog. A legközelebbi ellenállás 10,09 dollárnál van, a támasz pedig 8,21 dollárnál. Az elmúlt héten az árfolyam 0,531%-kal emelkedett.

Az elmúlt hónapban 1,687%-kal, hat hónap alatt pedig 7,584%-kal emelkedett. Az RSI értéke 41,48, a MACD szintje pedig -0,009, ami potenciális korrekciós mozgásokat jelez.

A jelenlegi mutatók arra utalnak, hogy az árfolyam a 9,22 és 9,08 dolláros egyszerű mozgóátlagok körül stabilizálódhat.

Immutable (IMX) árfolyam-áttekintés: Jelenlegi trendek és jövőbeli előrejelzések

Az Immutable (IMX) árfolyama 2,04 és 2,39 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 3,06%-kal emelkedett.

Az elmúlt egy hónapban 4,84%-kal, hat hónap alatt pedig 43,42%-kal nőtt. A jelenlegi mutatók alapján úgy tűnik, hogy az IMX korrekciós mozgásban van.

A legközelebbi támaszszint 1,91 dollár, míg a legközelebbi ellenállás 2,60 dollárnál található. A 46,67-es RSI és a -0,01-es MACD enyhe csökkenő lendületre utal.

Render (RNDR) kripto árfolyam áttekintés és előrejelzés

Az RNDR árfolyama 9,57 és 10,47 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállás 11 dollárnál van, a támasz 9,21 dollárnál. Az elmúlt héten az árfolyam 2,35%-kal emelkedett, míg az elmúlt hónapban 5,84%-kal, hat hónap alatt pedig 172,21%-kal nőtt.

Az árfolyam jelenleg korrekciós mozgásban van. Az RSI 47,60-on áll, ami semleges momentumot jelez, a stochastic pedig 16,70-es szintet mutat, ami potenciális túlértékeltségre utal. A MACD viszonylag lapos, 0,04-es értéken áll.

Következtetés

A SOL, az APT, az IMX és az RNDR rövid távon kevesebb potenciált mutat.

A hangsúly a CYBRO-ra, a Blast blokklánc natív hozamképességeit használó kereseti piactérre helyeződik át.

A 2024 második negyedévére kitűzött első megjelenéssel a CYBRO lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy a CYBRO token előértékesítésén keresztül csatlakozzanak.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!