A Robinhood 200 millió dollárért felvásárolja a Bitstamp kriptotőzsdét

-

A Robinhood Markets Inc. (NASDAQ: HOOD) most nagyot durrantott a kriptovilágban!

Egy olyan lépés keretében, amely felrázhatja az iparágat, a Robinhood megállapodást kötött a Bitstamp Ltd., egy veterán kriptopénz tőzsde felvásárlásáról, amely a biztonságáról és funkcióiról ismert.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 200 millió dolláros akvizíció nagy összegű bejelentés a kripto jövőjére, de vajon a Robinhood végig tudja-e vinni?

Robinhood
Forrás: X

Világméretű terjeszkedés: Robinhood nagy lépése

A Robinhood döntése a Bitstamp felvásárlásáról kulcsfontosságú pillanatot jelent az amerikai piacon túli terjeszkedésben.

A Bitstamp már 50 joghatóságban szabályozott, különösen az Egyesült Királyságban, Európában és Ázsiában, ami erős alapot biztosít a Robinhood nemzetközi ambícióihoz.

Johann Kerbrat, a Robinhood Crypto vezérigazgatója nyilatkozta:

„A Bitstamp felvásárlása jelentős lépés kripto üzletágunk bővítésében. A Bitstamp rendkívül megbízható és hosszú ideje működő globális tőzsde a piaci ciklusokon keresztül ellenállónak bizonyult. Azáltal, hogy a Bitstamp csapata zökkenőmentesen összekapcsolja az ügyfélélményt a biztonsággal a különböző földrajzi területeken, az egyik legerősebb hírnevet szerezte a lakossági és intézményi kripto befektetők körében.”

A növekvő kereslet megértése

Ez a felvásárlás azután következik, hogy a Ripple Labs meg nem nevezett részesedést szerzett a Bitstampban a Pantera Capital-tól, ami rávilágít a digitális eszközök iránti növekvő érdeklődésre a lakossági kereskedők körében.

A mintegy 20 milliárd dolláros piaci kapitalizációval a Robinhood belépése a kriptopiacra megerősíti a kriptovaluták mainstream elfogadottságát.

A bejelentést követően a HOOD részvényei 3 százalékos emelkedést mutattak a piac előtti kereskedésben, és 22,14 dollár körül indult, jelezve a Robinhood stratégiai lépésébe vetett befektetői bizalmat.

A korábbi szabályozási kihívások ellenére, beleértve az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) vizsgálatát, a Robinhood Bitstamp felvásárlása proaktív megközelítést mutat a szabályozási komplexitások leküzdésére.

JB Graftieaux, a Bitstamp vezérigazgatója:

„A Bitstamp platformjának és szakértelmének a Robinhood ökoszisztémájába való bevonása a felhasználók számára továbbfejlesztett kereskedési élményt nyújt, a megfelelés, a biztonság és az ügyfélközpontúság iránti folyamatos elkötelezettség mellett”

Olvastad már? A DTX lehet a következő nagy dolog a DeFi-ben, a Notcoin és a Solana versenytársa

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!