Aranyat érő kereskedési ötletek a WienerAI-tól

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék végülis mindig nagy nyereséget ígérnek a felhasználóik számára, de a WienerAI (WAI) ragyogó csillagként szeretne kitűnni közülük.

A tapasztalatunk az, hogy a mém érmék zöme a humorra és a hype-ra fókuszál.

A WienerAI is tisztában van ezzel, ezért megálmodta a mesterséges intelligenciával működő kereskedőrobotját, mely szuper innovációt kínál.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Abból kifolyólag, hogy a projekt már több, mint 5,3 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítésén, tiszta sor, hogy a befektetők jó ötletnek tartják a projektben való részvételt.

A WienerAI szórakoztató kereskedési botja forradalmasítja a kriptovaluták világát

A WienerAI modern kereskedési botja nemcsak intelligens, de egyúttal vicces is.

Végre egy jó példa arra, hogy egy mém érme amellett, hogy hasznos, és nagy teljesítményű technológiát tartalmaz, még szórakoztató is tud lenni.

A WienerAI-t fejlesztői arra képezték ki, hogy a felhasználók személyes kriptokereskedési asszisztense legyen.

A felhasználók a keresési kritériumokhoz olyasmiket írhatnak, mint például a kockázatvállalási szintjük, és az elérni kívánt nyereség. Az adatok megadása után a prediktív AI hűen megkeresi a piac aktuálisan legjobb vásárlási lehetőségeit.

A WienerAI megment téged a keresztbe tett kézzel való céltalan grafikonnézegetéstől. Ugyan a kereskedési bot átveszi tőled a munka nehezét, a beérkező kereskedési ötletek aranyat érhetnek.

WienerAI

A WienerAI kereskedéseit több DEX-en keresztül végzi, ezért a lehető legjobb áron tudja megoldani, ráadásul teljesen díjmentesen. 

Az már most látszik, hogy a projekt egyedi megközelítése – tapasztalattól függetlenül – igen vonzó a kereskedők számára.

A WienerAI lekötési protokollal is kedvez a felhasználóinak, amely jelenleg évi 208%-os hozamot biztosít.

WienerAI

Így lehet két legyet ütni egy csapásra: az MI kereskedőrobot megkeresi neked a legjobb lehetőségeket, és közben a WAI érmék stakelésével passzív jövedelem is elérhető.

Valószínűleg az sem a véletlen műve, hogy a projekt X-oldalát (korábban Twitter) már több mint 12,3 ezer ember lájkolta. 

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

A WienerAI előértékesítése 5,3 millió dollárt hozott eddig a konyhára

A WienerAI ICO-ja röpke két hónap leforgása alatt már eljutott az 5,3 millió dolláros gyűjtésig, tehát az eddigi szereplése igen szenzációs.

 

A projekt példaértékű számait attraktív tokenomikája is alátámasztja. 

A 69 milliárd WAI érméből álló fix kínálat 30%-át az előértékesítési befektetők részére tették félre. 

Ezen kívül a tokenekből további 20%-ot a lekötések motiválására tartanak fenn, és még 20%-ot szánnak közösségi jutalmak gyanánt.

WienerAI

A WAI érmék a jelenlegi előértékesítési szakaszban csupán 0,000717 dollárért kaphatók, de a következő körben már biztosan többet kell fizessünk egy érméért. 

Az előértékesítés végén aztán a WAI fellép a DEX – tőzsdékre, és értékét innentől számítva a kereslet és a kínálat dinamikája fogja meghatározni.

A WienerAI whitepaper-jében beszámol róla, hogy a projekt csapata a listázások mellett hatékony marketingtevékenységet is folytat majd.

A céljuk egyértelműen az, hogy a hype növekedésével a legkorábbi támogatók az árnövekedés nyomában tartós hozamot érhessenek el.

A kriptoelemzők hatalmas növekedést hirdetnek a WAI érme számára

A legnépszerűbb kriptoelemzők igazán bullishak a WienerAI jövőképével kapcsolatban.

Jacob Bury YouTuber szerint a WAI-ban 100-szoros potenciál rejtőzik a tőzsdére kerülésekor.

Bury bikás előrejelzését a méltán híres, több mint 700 000 feliratkozóval bíró 99Bitcoins csatorna támogatta, akik egyébként a WAI érmét „100x AI előértékesítési kripto gyöngyszemnek” becézik. 

Nem mehetünk el amellett, hogy mindkét előrejelzés erősen spekulatív, viszont annyi biztos, hogy egybehangzóan a projekt körüli optimizmusról árulkodnak.

WienerAI

Egyébként a legfontosabb tudnivaló a projekttel kapcsolatban az, hogy a nagy felhajtás mögött bizony tartalom is van, nem is akármekkora. 

Az MI kriptoprojektek iránti kereslet nagyon buzgó, és az ilyen érmék teljes piaci kapitalizációja már meghaladja a 34 milliárd dollárt.

Régebben a mém érmék csupán viccesek voltak, és ennyi, de azóta a kriptovaluta piac fontos részévé váltak.

Még az olyan érmék (WIF és a PEPE) is képesek voltak több milliárd dolláros piaci kapitalizációt elérni, amelyek nem tudtak felmutatni különösebb hasznosságot. 

Ez jó példa a WienerAI számára, hiszen mixeli az MI-t és a mémeket.

Azt természetesen csak az idő fogja majd igazolni, hogy a WAI szerepe átütő lesz-e, és képessé válik-e a verseny győztes sztárja lenni. 

Az viszont már most bizonyos, hogy a WienerAI kifejezetten ambiciózusnak számít.

Látogass el a WienerAI ICO-jának oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!