Mi a következő lépés a Solana, a Render, a Fetch.ai és más potenciális altcoinok számára?

-

Továbbra is nagy a kérdőjel, hogy bizonyos érmék, mint például a Solana és az Ethereum, valószínűleg vezetni fogják-e a közelgő emelkedést, a Bitcoin pedig egyengetni fogja az utat.

Az altcoinok kezdetben lemaradhatnak, de jellemzően néhány napon belül felzárkóznak, és az elemzők elkezdték gördíteni azon érmék listáit, amelyeket érdemes szemmel tartani és figyelemmel kísérni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Most az Altcoin Sherpa az X-en osztotta meg a technikai elemzéseit több olyan altcoinról, amely képes lehet, kezdve az IO-val, egy új Binance projekttel, amely ígéretes jeleket mutat az indulás sikerére.

Figyelembe véve, hogy hamarosan hozzáad a pozíciójához, azt is megjegyezte, hogy a BTC úgy tűnik, hogy készen áll a megugrásra.

Ezt követően megemlítette a Render-t (RNDR), bizalmát fejezve ki a tisztességes AI érmeként való potenciáljával kapcsolatban, bár a szektor harmadik és negyedik negyedévben mutatott teljesítménye még várat magára.

Solana
Forrás: X

A pozíciójából való kilépés ellenére megfigyelte, hogy az árfolyam a heti szint tetején ül, és azon tűnődött, vajon ez jelentheti-e a mélypontot.

Továbbhaladva a Solana (SOL) felé, további tartományon belüli mozgást jósolt 185 és 120 dollár között, a konszolidációs időszakot egy jelentős rallyt követően egészségesnek látta.

Azt írta:

„Úgy gondolom, hogy a SOL továbbra is csak személyesen 185 és 120 dollár között fog cikázni. Ez összességében egy nagy tartomány, de úgy gondolom, hogy továbbra is csak egy hosszabb konszolidációs időszakot látunk. Egészséges ezt látni a hatalmas futás után, hogy őszinte legyek, nagyobb dolgokat várva később”.

Ami a Fetch.ai-t (FET) illeti, kihangsúlyozta a türelem szükségességét, és azt javasolta, hogy jó vétel lehet, mivel az olyan mutatók, mint a 200 napos EMA és a 0.618 fib potenciális támaszra utalnak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Non-Playable Coin (NPC) tekintetében elismerte, hogy a portfólióját átvitte a piaci daraboláson, bizalmát fejezte ki a mémpotenciáljában és további nyereségre számít a jövőben.

Úgy vélte, hogy a Toncoin (TON) az eddigi csúcsának áttörése előtt áll, míg az ONDO az egyik legerősebb érme maradt, annak ellenére, hogy a várt szintek felett tartotta magát.

Olvastad már? Tokenizált kötvényeket bocsátott ki két nagy kriptoipari szereplő

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!