Egy pénzügyi író szerint bitcoinnal lehet a legkönnyebben meggazdagodni

-

Robert Kiyosaki, a Gazdag Papa, Szegény Papa című könyv szerzője szerint a bitcoin a legkönnyebb módja annak, hogy valaki milliomossá váljon, mivel elvégzi az ember helyett a munka nehezét.

Vállalkozás vagy várakozás

A Gazdag Papa, Szegény Papa szerzője, Robert Kiyosaki hétfőn osztotta meg közösségi médiában, hogy véleménye szerint a bitcoin a legkönnyebb módja annak, hogy valaki milliomossá váljon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kiyosaki összehasonlította a bitcoin befektetést a vállalkozói tevékenységgel is, hiszen ő maga is sikeres vállalkozó, és kiemelte, hogy szerinte jelentős intelligenciát, elkötelezettséget és szerencsét igényel ahhoz, hogy valaki milliomossá váljon a saját vállalkozásából.

bitcoin
Forrás: X

„A bitcoin a legkönnyebb út a milliomossá váláshoz. A bitcoinra szavazok, mert az elvégzi helyettem a nehéz munkát, ez az oka, amiért szeretem a bitcoint. Milliomos vállalkozóvá válni nehéz. Tudom. Nagyon okosnak, elkötelezettnek és szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy saját vállalkozásoddal milliomossá válj.”

Digitális arany

Kiyosaki hosszú ideje optimista a bitcoin jövőjével kapcsolatban, és a követői, olvasói számára a kriptovalutát az arany és ezüst mellett ajánlja befektetésre szinte minden alkalommal, amikor ez a téma kerül szóba.

Az aranyat és az ezüstöt Isten pénzeként, míg a bitcoint az emberek pénzeként jellemezte már több alkalommal is, és szinte nem múlik el úgy hónap, hogy vagy egy vészjósló figyelmeztetése, vagy egy optimista jóslata ne jelenne meg a közösségi médiában.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Árfolyam-jóslatok

A múlt héten Kiyosaki azt jósolta, hogy a bitcoin ára idén augusztusban eléri a 350 000 dollárt. Persze hozzátette azt is, hogy ez tényleg csak jóslat, egy vágyakozás.

„Ez egy jóslat. Csak egy spekuláció. Ez egy vélemény, de nem hazugság. Csaliként szolgál, de nem hazugság, mert bármilyen jövőbeli jóslat nem lehet hazugság. Természetesen azt szeretném, ha a 350 000 dolláros bitcoin tény lenne, és szeretném, ha igaz lenne, de ez csak egy jóslat.”

Májusban a neves szerző azt tanácsolta a befektetőknek, hogy vegyenek bitcoint, mielőtt az ára felfelé indulna, mivel úgy véli, hogy az amerikai gazdaság súlyos válságban van, és egy olyan piaci összeomlás kezdődött, amilyenre eddig nem volt példa.

Olvastad már? Mi a következő lépés a Solana, a Render, a Fetch.ai és más potenciális altcoinok számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!