A medvés trendek pánikot okoznak: A Dogecoin és a Ripple befektetők a vírusként terjedő AI előértékesítésre váltanak át

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac közelmúltbeli volatilitása a medvés trendek miatt aggodalmat keltett a befektetőkben.

Miközben az olyan bevált érmék, mint a Dogecoin és a Ripple kihívásokkal néznek szembe, figyelemre méltó elmozdulás van kibontakozóban.

A befektetőket egyre inkább a mesterséges intelligencia (AI) ígéretes területe vonzza, mivel az forradalmasíthatja az iparágat.

Különösen az Algotech, egy AI-vezérelt kereskedési platform került a középpontba, amely már az előértékesítési fázisban is jelentős érdeklődést váltott ki.

A Dogecoin árfolyama 15%-ot esik hetente, 0,1394 dolláron kereskedik.

A Dogecoin, a vezető mém érme, az utóbbi időben lefelé tartó tendenciát követett.

Pontosabban június 11-én a Dogecoin a medvés nyomás miatt 40 napos mélypontra esett, jelenleg 0,1394 dolláron kereskedik, ami 15%-os esést jelez a heti grafikonon. Ez a csökkenés aggodalmat keltett a Dogecoin befektetők körében.

Bár a Dogecoin hatalmas népszerűségnek örvendett, és az árfolyam-kiugrásokat a mém-központú vonzereje és a hírességek jóváhagyása okozta, a közelmúltbeli visszaesés arra késztette a befektetőket, hogy átértékeljék pozícióikat.

Mindezek ellenére a láncon belüli adatok trendjei optimizmusra utalnak, ami arra utal, hogy a hosszú távú tulajdonosok körében csökkent az eladási nyomás.

Ez a hangulat lehetséges megváltozását jelzi, ami arra utal, hogy a befektetők a jelenlegi kedvezőtlenebb árakon nem szívesen válnak meg Dogecoin vagyonuktól.

A technikai elemzés szerint a Bollinger indikátor azt jelzi, hogy a Dogecoin árfolyama a 0,14 dolláros kritikus támaszszint alá esett, ami egy lehetséges rövid távú mélypontra utal.

A hozzáértő befektetők ezt jó alkalomnak tekinthetik arra, hogy új pozíciókat nyissanak, előrevetítve egy lehetséges árfolyam-emelkedést, ahogy az eladások lelassulnak és a bikás lendület megerősödik.

A jogi bizonytalanság befolyásolja az XRP növekedését, mondja a Ripple korábbi igazgatója

Mindeközben a Ripple XRP számos akadályba ütközött a piacon. A projekttel kapcsolatos közelmúltbeli pozitív fejlemények ellenére az XRP árfolyamának teljesítménye gyenge volt, ami aggodalmat keltett az XRP közösségében.

A Ripple XRP jelenleg 0,481002 dolláron kereskedik, a 24 órás kereskedési volumen 1,2 milliárd dollár volt, ami 13,32%-os csökkenést tükröz.

Sőt, a kriptopénz az elmúlt héten 10%-os csökkenésnek volt tanúja.

Sean McBride, a Ripple egykori igazgatója rávilágított erre a rejtélyes helyzetre, az XRP stagnáló növekedését a Ripple és az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) között fennálló jogi vitának tulajdonítva.

McBride szerint a SEC vs. Ripple per kimenetele jelentősen befolyásolja majd az XRP jövőbeli árfolyamának alakulását.

A várakozás az Analisa Torres bírónőtől várt végleges döntésen nyugszik, amely az előrejelzések szerint stabilan tartja az XRP értékét.

Az értékelés tükrözi azon szakértők véleményét, akik azt várják, hogy a Ripple intézményeknek történő XRP-értékesítését övező jogi bizonytalanság akadályozta a digitális eszköz jelentős értéknövekedését.

Az Algotech előértékesítése több mint 6,5 millió dollárt gyűjtött össze, és elnyerte a BitMart támogatását.

Miközben a csökkenő tendenciák továbbra is fennállnak, és zavart okoznak a bevett digitális valutákban, az Algotech (ALGT) előértékesítése reménysugárként tűnik ki a menedéket kereső befektetők számára.

Az átláthatóságra, a skálázhatóságra és a csúcstechnológiára összpontosító projekt mind a kereskedők, mind a befektetők körében nagy tetszést aratott, és megszilárdította pozícióját, mint erős versenytársat a kriptovaluták dinamikus világában.

A tapasztalt szakemberek csapata vezeti a projektet, amely az algoritmikus kereskedés alapos ismeretével és az innováció iránti vággyal rendelkezik.

A cél az, hogy a kereskedőket olyan eszközökkel lássák el, amelyekkel intelligens, automatizált kereskedési stratégiák révén maximalizálhatják lehetőségeiket és biztosíthatják a következetes nyereséget.

Az Algotech előértékesítése azonban figyelemre méltó sikert ért el, eddig több mint 6,57 millió dollárt biztosított.

A projekt a bónusz fázisban van, a token jelenlegi értéke 0,08 dollár, a szakértők az ALGT árfolyamának potenciális emelkedését várják a bevezetés után 1 dollárra, amit a csúcstechnológiás funkciók és a nyereséges vállalkozásokat szem előtt tartó befektetők vonzereje hajt.

Ezenkívül a BitMart, egy jól ismert központosított kriptotőzsde közelmúltbeli híre az Algotech körüli felhajtást generálta.

A BitMart választása az ALGT felvételére erős támogatást jelez a projekt számára.

A BitMart egy megbízható platformként áll az Algotech számára, amely egy felhasználóbarát felülettel, rengeteg információval, biztonságos pénztárcával és egy jól kidolgozott mobilalkalmazással kapcsolódik a 9 millió főt meghaladó globális felhasználói bázishoz.

További információk:
Látogass el az Algotech elővásárlási oldalára
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!