A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

-

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel való globális együttműködésben.

A képzésen a Makaói Igazságügyi Hivatal Bűnügyi Nyomozó Osztályának és a Szerencsejátékkal kapcsolatos és Gazdasági Bűncselekmények Nyomozó Osztályának több mint 40 képviselője vett részt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance ezzel a blokklánc és a digitális birodalmak biztonságának növelését tűzte ki célul, képzési programoknak adva otthont világszerte.

A makaói képzési program

A május 21-én a Makaói Igazságügyi Minisztériumban tartott képzésen Carlos Mak, a Binance nyomozócsoportjának szakembere volt a vezető oktató.

binance
Forrás: X

Mak megfizethetetlen betekintést nyújtott a blokklánccal és virtuális eszközökkel kapcsolatos bűncselekmények nyomozásába, és rávilágított a Binance bűnüldöző szervekkel világszerte folytatott együttműködési erőfeszítéseire.

A Makaói Igazságügyi Hivatal szóvivője köszönetét fejezte ki a Binance kezdeményezéséért, elismerve annak jelentős hozzájárulását a bűnmegelőzési stratégiák megerősítéséhez és a digitális korszak bűnözése elleni hatékony küzdelemhez szükséges alapvető készségekkel való felvértezéséhez.

Carlos Mak szintén méltatta az együttműködést, kiemelve a Binance szilárd elkötelezettségét a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem iránt.

Kijelentette,

„Megtiszteltetés számunkra, hogy partnerek lehetünk a makaói bűnüldöző tisztviselőkkel, azzal a céllal, hogy megosszuk a tudást és elősegítsük az együttműködést a felhasználók védelmében és az online pénzügyi biztonság garantálásában.”

A Binance úttörő elkötelezettsége

Az idei évben korábban a Binance vezérigazgatója a 200M felhasználói mérföldkő AMA ülésének során kijelentette, hogy pontosan rámutatott a kormányzatokkal való partnerségre a kripto tudatosság növelése érdekében.

A Binance elkötelezett a biztonság fokozása mellett a blokklánc és a digitális birodalmakban.

Globális képzési programokon keresztül a Binance blokklánc-szakértelemmel látja el a bűnüldöző szerveket.

Globális erőfeszítések a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem érdekében

A makaói képzési kezdeményezés része a Binance szélesebb körű elkötelezettségének, hogy világszerte együttműködjön a bűnüldöző szervekkel.

A Binance 2023-ban több mint 120 online és offline bűnüldözési képzést szervezett világszerte.

A múlt hónapban megrendezte az első online bűnüldözési képzési napot, amelyen világszerte több mint 1300 rendőr vett részt.

Ezen erőfeszítések aláhúzzák, hogy a globális bűnüldöző közösség egyre nagyobb figyelmet fordít a virtuális eszközökkel kapcsolatos bűncselekményekre, kiemelve az együttműködési kezdeményezések jelentőségét a Web3 ökoszisztéma védelmében.

Olvastad már? Egyre kevésbé érdekli az embereket a bitcoin, ilyenkor szokott jönni a rali

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!