A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

-


Vendégbejegyzés


A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését.

A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők szerint rally lehet a láthatáron.

A befektetők szívesen azonosítanák, hogy melyik mémcoin fogja vezetni a rohamot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a potenciális jelölteket vizsgálja meg, akik készen állnak arra, hogy elsőként emelkedjenek ezen a fejlődő piacon.

A CYBRO előértékesítése: Egy az egymillióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token előértékesítéssel hívja fel magára a kriptobálnák figyelmét.

Ez a korszerű DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

mémcoin

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking , exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy kedvező lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST és célozza meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot! <<<

Brett árfolyamának áttekintése alapján: Bikás momentum és ellenállás figyelése

A Based Brett (BRETT) jelenleg a 0,10 és 0,23 dollár közötti tartományban kereskedik. Az érme jelentős, 397,37%-os hathavi árfolyamváltozást mutatott, ami erős növekedést jelez.

Pillanatnyilag impulzív mozgásokat tapasztal, egyhetes 25,92%-os és egyhavi 332,99%-os árfolyam-emelkedéssel.

A következő ellenállási szint 0,27 dollárnál, míg a támaszszint 0,02 dollárnál található. Az RSI 38,70-es értéken áll, ami arra utal, hogy a túladott területhez közelít.

Dogwifhat (WIF) árfolyam áttekintése

A Dogwifhat (WIF) jelenleg korrekciós mozgásban van, az árfolyama 2,35 és 3,40 dollár között mozog.

A WIF az elmúlt héten 24,85%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 15,05%-ot esett. Ugyanakkor az elmúlt hat hónapban 97,36%-ot emelkedett. A legközelebbi ellenállási szint 4,02 dollár, míg a legközelebbi támaszszint 1,92 dollár.

A 10 napos egyszerű mozgóátlag 2,55 dolláron áll, a Relative Strength Index pedig 42,53-on, ami az árfolyam lehetséges stabilizálódására utal.

Super Trump (STRUMP) mémcoin árfolyam áttekintés

A Super Trump (STRUMP) jelenleg 0,0128 és 0,0303 dollár között kereskedik.

A közelmúltbeli árfolyammozgás erős bikás tendenciát mutat, az egyhetes árfolyamváltozás 22,86% és az egyhavi 361,67%-os emelkedés.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyam 235,02%-kal emelkedett. A jelenlegi RSI 51,94, ami sem túlvett, sem túladott állapotot nem jelez. A STRUMP impulzívan mozog felfelé, és hamarosan tesztelheti a legközelebbi ellenállást 0,0386 dollárnál.

Pepe (PEPE) árfolyam áttekintés és jövőbeli előrejelzés

A Pepe jelenlegi árfolyama 0,00001082 és 0,00001509 dollár között mozog. Jelenleg korrekciós mozgást mutat.

A legközelebbi ellenállás 0,00001743 dollárnál, míg a legközelebbi támasz 0,00000888 dollárnál található.

A 10 napos SMA 0,00001277 dollárnál, a 100 napos SMA pedig 0,00001263 dollárnál található.

Az RSI 43,81, ami a trendforduló lehetőségét jelzi. Az elmúlt héten a PEPE 12,97%-ot esett, de az elmúlt hónapban 28,07%-ot, az elmúlt hat hónapban pedig lenyűgöző 856,25%-ot emelkedett.

Következtetés

A BRETT, a WIF, a STRUMP és a PEPE kevésbé mutatott potenciált rövid távon.

A figyelmet a CYBRO-ra kell fordítani, a Blast blokklánc natív hozamképességeit használó earn marketplace-re.

Az első kibocsátás 2024 második negyedévére van kitűzve. Ez lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!