John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

-

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait.

John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC) ármozgásairól. Észrevételeit a kriptopiac jelentős volatilitásának idején tette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az utóbbi hetekben a Bitcoin árfolyama jelentős kilengéseken ment keresztül. Az árfolyam 70.000 dollár körül jegyzett, mielőtt hirtelen több mint 4%-ot esett, ami epikus piaci likvidációt és aggodalmat okozott a kereskedők körében.

Ezt a zuhanást egy olyan árfolyam-konszolidációs időszak követte, amelyben a Bitcoin új csúcsra látszott emelkedni.

A Bollinger foglalkozott a piac azon meggyőződésével, hogy a hosszabb konszolidációs időszakok jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethetnek.

Egy régi piaci alapelvre hivatkozott, miszerint „minél nagyobb a bázis, annál magasabb a terület”, utalva arra, hogy egy erős bázis időszak jelentős emelkedéshez vezethet. Ez az elképzelés különösen fontos, mivel a kriptopiac hajlamos a félelem és a mohóság között ingadozni.

bitcoin
Forrás: X

Legújabb megjegyzései összhangban vannak korábbi előrejelzéseivel. Nagyjából egy hónappal ezelőtt, amikor a Bitcoin 70.000 dollár közelében kereskedett, Bollinger egy lehetséges árvisszaesésre utalt.

Ez az előrejelzés valóra vált, mivel az ár 67.000 dollárig esett, ahol jelenleg is kereskedik.

bitcoin
Forrás: CoinGecko.com

A legfontosabb kérdés most az, hogy a BTC tartja-e ezt a szintet, vagy további változások következnek be.

Tényleg arra számít Bollinger, hogy a nagy kriptopénz árfolyama az égbe repül a kereskedők idegeinek ilyen hosszan tartó tesztelése után? Nagyon érdekes lesz látni, hogy mi történik ezután.

Olvastad már? A medvés trendek pánikot okoznak: A Dogecoin és a Ripple befektetők a vírusként terjedő AI előértékesítésre váltanak át

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!